Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Elbląg i okolice

Recommended Posts

• 4 weeks później...
  • Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
  • 2 weeks później...

a jakie te balustrady mają być?

My ostatnio przywoziliśmy czarnoziem. Nie znam się więc nie wiem jakiej jest jakości. Jedno co mogę powiedzieć to, to że bez kamieni, bo niestety raz trafiło się że przywieźli z cegłami itp i kazaliśmy zabrać.

Czy ktoś może polecić lub odradzić jakąś firmę, stolarza robiącego meble kuchenne?

• 3 weeks później...
Witam. Ja również poszukuję wykonawcy mebli kuchennych. Jeżeli ktoś mógłby kogoś polecić, byłbym wdzięczny.

JA miałem fajnego faceta z Elbląga. Bardzo konkurencyjny cenowo, super dokładny i słowny. Link nizej to moja kuchnia. Taką chcielismy i taką zrobil. Frontu nie lakierowane tylko akrylowe bodajże. Wytrzymalsze niż lakierowane. Systemy blumowskie Cena 10500 zł

Jak ktoś chce to numer podam na prv.

http://www.ryba1977.mojabudowa.pl/?menu=pokaz&miesiac=12&rok=2012

P.S. Koncze ogradzać działkę i szukam psa. Zawsze chciałem mieć owczarka niemieckiego. Może to być pies w typie owczarka nie rodowodowy za darmo lub za niewielką kasę. Jeśli znacie kogoś to chetnie przygarnąłbym takiego. Chciałbym szczeniaka nie dorosłego.

Podobają mi się też owczarki australijskie ale cena szczeniaka to srednio 2000-2500 tys i tak samo berneńczyk. Super są również duze szwajcarskie psy pasterskie ale cena ich mnie zabija też 2500 zł. Gdyby nie kasa to brałbym tego szwajcarskiego, bo wyglad i cechy charakteru ma idealne dla mnie.

Liczę na waszą pomoc

• 2 weeks później...
Wielkie dzieki Tylerr, juz do nich wyslalem zapytanie. Czy moglibyscie sie podzielic informacja ile zaplacilliscie za adaptacje projektu gotowego (jezeli budowaliscie z gotowca) i jakie mniej wiecej byly to zmiany. Pan architekt zarzyczyl sobie 4k! za dorzucenie okna + zmiane wielkosci innego + kilka scian dzialowych i barierki na dachu garazu ktory teraz ma byc tarasem. To chyba przesada ale moze ja o czyms nie wiem.

Witam, ja tez poprosze na priv namiary na architektow i wykonawcow, zamierzam ruszyc z budowa w tym roku. Swoja droga rozumiem, dlaczego niektorzy nie chca pisac o zlych fachowcach na forum, ale o dobrych to chyba nie problem, to przeciez dla nich darmowa reklama. No chyba, ze ktos jest troche dobry - troche nie :) Dodam, ze najbardziej interesowalaby mnie firma, ktora wykonuje uslugi kompleksowo.

Dyzio czemu się nie pisze? Bo poprostu ciężko ich znaleźć. Jak przeszłam wiele ekip i polecić mogę dosłownie kilka, a z początkowego etapu budowy to nie polecę żadnej. Sami partacze. Fakt że ja jestem dość wymagająca, ale skoro bez problemu płacę, a wcześniej umawiam się konkretnie na pracę to mam prawo wymagać by było to zrobione dobrze.