kasjopeja 29.06.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 no pięknie, a jaki widok - coś pięknego -gratuluję pomysłu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 05.07.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 a.. dziękuję, dziękuję.......czujemy się u siebie jak w niebie......basen zawsze był w planach tylko nie wiedzieliśmy kiedy go zrobimy...ale powoli jak widać marzenia można zrealizować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylerr 07.07.2013 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 a ile taki basenik kosztuje: instalacja + zbiornik (czy jak to tam nazwać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ago12 26.08.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 To moja mała budowa w połowie - nawet nie wiedziałam, że to tak absorbujące - poza pracą i nadzorowaniem budowy - nie mam czasu na nic! Ale za to mam namiary na dobrą ekipę - budowlanka cała, wykończeniówka, hydraulik - dobry, ale na drogich systemach robi. Duży problem ze schodami - drewniane, dębowe, ale już zamówione. Meble do kuchni - firma z Elbląga, dobra, dobrze robi, tanio. Mogę polecić - bo kilka kuchni widziałam.Szukam teraz kogoś taniego do utylizacji azbestu (około 15 m2) - ktoś coś może polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea28 27.08.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Hej witam wszystkich ,decyzja zapadla mimo moich watpliwosci budujemy na Dabrowie... jestesmy zieloni.. od czego zaczac ??? POMOCY !!!! szukamy kogos kto zaadoptuje projekt poprowadzi buowe i ekipy ,ktora wybuduje pod klucz.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea28 27.08.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Prosze o rady .. co gdzie i jak i z gory serdecznie dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea28 28.08.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 To moja mała budowa w połowie - nawet nie wiedziałam, że to tak absorbujące - poza pracą i nadzorowaniem budowy - nie mam czasu na nic! Ale za to mam namiary na dobrą ekipę - budowlanka cała, wykończeniówka, hydraulik - dobry, ale na drogich systemach robi. Duży problem ze schodami - drewniane, dębowe, ale już zamówione. Meble do kuchni - firma z Elbląga, dobra, dobrze robi, tanio. Mogę polecić - bo kilka kuchni widziałam. Szukam teraz kogoś taniego do utylizacji azbestu (około 15 m2) - ktoś coś może polecić? Witaj ago12 ,prosze napisz wedlug jakiego projektu budujesz , i moze tez cos wiecej o swoim domku...byloby fajnie gdybym mogla dostac namiary na ekipe hydraulika tez.... jestesmy nowi tu w Elblagu ,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ago12 29.08.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 @lea28 - wysłałam ci namiary na priv. Mój dom to w zasadzie nie dom, bo mieszkanie, ale remont tegoż mieszkania tak mniej więcej w granicach postawienia domku Prawie wszystkie formalności trzeba było załatwiać, chyba tylko poza przyłączami. Więc czuję się mniej więcej tak, jakbym stawiała dom. Niedługo trzeba będzie osuszyć fundamenty w całym budynku, więc i wykopy będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbarka9 31.08.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 http://images61.fotosik.pl/120/7db1729538e4797cgen.jpga oto nasze postępy w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea28 01.09.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Hej ago12 dzieki ,pozdraiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 02.09.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Poszukuję porządnego stolarza, który zrobi parapet i poradzi sobie z drewnianymi barierkami. Może ma ktoś namiar?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ago12 04.09.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Poszukuję porządnego stolarza, który zrobi parapet i poradzi sobie z drewnianymi barierkami. Może ma ktoś namiar?? Oj, my też szukałyśmy stolarza. Długo. Już myślałyśmy, że nie będzie schodów. Mamy stolarza, który parapety robi bardzo dobrze. Pan Antoni z Rogit koło Braniewa (ale za całą pracę nie płać mu z góry). Jeśli chcesz namiar napisz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrose 09.09.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 To moja mała budowa w połowie - nawet nie wiedziałam, że to tak absorbujące - poza pracą i nadzorowaniem budowy - nie mam czasu na nic! Ale za to mam namiary na dobrą ekipę - budowlanka cała, wykończeniówka, hydraulik - dobry, ale na drogich systemach robi. Duży problem ze schodami - drewniane, dębowe, ale już zamówione. Meble do kuchni - firma z Elbląga, dobra, dobrze robi, tanio. Mogę polecić - bo kilka kuchni widziałam. Szukam teraz kogoś taniego do utylizacji azbestu (około 15 m2) - ktoś coś może polecić? CZy możesz podesłać na priva kontakt do tej ekipy i hydraulika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 09.09.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Ago dziękuję za propozycję. Znaleźliśmy jednego i zobaczymy. Parapet zrobił (a był trochę problematyczny) i ocenię jego pracę jak go zamontują. Ma nam wycenić schody, ale trochę mnie drażni bo umawia się na wycenę i się nie zjawia. Jeszcze chwilę poczekam i zobaczymy. No i jeszcze mogę NIE POLECIĆ stolarza Stanisława P. Nie ma wogóle sprzętu. Kłamie (umówił się na 3 warstwy farby położył 2 a potem wpierał że są 3. Przyparty do muru przyznał że jednak 2). Robi lipę (dobrze nie potrafi posklejać desek przy parapecie i są szpary, u nas użył jakiejś starej deski z odzysku już wcześniej malowanej i gołym okiem było widać że lekko żółtawa farba przebija spod spodu. Parapety nawet nie były dobrze wyheblowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasjopeja 11.09.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 a ja potrzebuję baaardzo dokładnego i z dużym doświadczeniem kafelkarza, mam do położenia 2 duże łazienki z trudnym odpływem w prysznicu i małe wc, więc nie może to być jakiś pan Bolek z pod sklepu, tylko prawdziwy fachowiec. Ma ktoś kogoś takiego do polecenia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ago12 11.09.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Oj, my też szukałyśmy stolarza. Długo. Już myślałyśmy, że nie będzie schodów. Mamy stolarza, który parapety robi bardzo dobrze. Pan Antoni z Rogit koło Braniewa (ale za całą pracę nie płać mu z góry). Jeśli chcesz namiar napisz na priv. No i faktycznie, parapety robi piękne. Są już zamontowane u nas. Wyglądają świetnie. Więc jeśli ktoś chce namiar na dobrego stolarza, to dam. Ale nie wolno płacić mu z góry Może zrobię zdjęcia parapetów jutro i coś zamieszczę. Czekamy jeszcze na schody, powinny być pod koniec przyszłego tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea28 30.09.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Witam serdecznie szukam dobrej firmy budowlanej moze ktos moze mi polecic i dac namiary na te ktora u Was budowala i sie sprawdzila ,dzieki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea28 03.10.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Witam grupa Elblag milczy ,aktywnosc zamarla ,czy nikt w Elblagu nie buduje? SZKODA!!!! fajnie wymieniac sie pomyslami i doswiadczeniami ...Mam nadzieje ,ze Forum odzyje pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 06.10.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 lea a co to dużo pisać jak nie ma kogo polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea28 15.10.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 lea a co to dużo pisać jak nie ma kogo polecić Witaj pszczolka .. nie ma kogo polecic ??? naprawde ? przeciez ktos te domy wybudowal ..a tyle jest w okolicy Elblaga fajnych ladnych domow .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts