Janek 16.07.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Tak, pracują, jeżeli ktoś już dotarł do tego etapu to mogę dać informację na priv kogo wg mnie nie powinno się brać do prac dekarskich.A co z granitem? Nikt nie kładł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 17.07.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Tak, pracują, jeżeli ktoś już dotarł do tego etapu to mogę dać informację na priv kogo wg mnie nie powinno się brać do prac dekarskich. A co z granitem? Nikt nie kładł? na razie kończymy stan zero i do jesieni chcemy skończyć stan surowy, a kostka to przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 07.08.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 przez pół roku nic . a jak Sławek wyjechał na urlop do Elbląga , pełno nowych gości pozdrawiam , pozdrawiam ja nadal walczę z wodą , a właściwie z jej brakiem . działka nie wyschła rurociąg do stawów sąsiada ( ok. 260 m. ) funkcjonuje napędzany pompą spalinową . przy stodole cysterna na wodę deszczową ( 12 m3 ) prawie gotowa . filtr do wody udoskonalony . była piękna upalna pogoda , no i oczywiście piękne zachody słońca http://www.republika.pl/slawkowo/laka1.JPG nowy stróż " Lucky " ze schroniska w Kokoszkach tez znalazł dom u nas http://www.republika.pl/slawkowo/zachod2.JPG " Borys " ( ten poniżej ) http://www.republika.pl/slawkowo/godlo1.JPG potrzebował kolegę a i " BinLaden " też prawie gotowy , na zimę tam właśnie będziemy składować cebulki kwiatów . na napoje to już świetna chłodziarka. http://www.republika.pl/slawkowo/binladen-gotowy.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.08.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Sławek był w Elblągu, a my byliśmy na południu Polski- Zakopane i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 14.08.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Tak, pracują, jeżeli ktoś już dotarł do tego etapu to mogę dać informację na priv kogo wg mnie nie powinno się brać do prac dekarskich. zaczynamy umawiaćsięz dekarzem, na kogo uważać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.08.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 nie orientujecie się, czy są jeszcze działki w Gronowie Górnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Avanti 23.08.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 nie orientujecie siłę, czy są jeszcze działki w Gronowie Górnym? Witam, nie wiem jak na Gronowie Górnym ale na Dąbrowie są jeste działki. i gdzie my chcemy kupiec działki tam jus jest prąd woda i telefon prawie na działce 4 meter. I jus warunki zabubowe tez są . P.S my polish is bad when it comes to writing and if you want more details i can give you. Pozdrawiam, Viren Bhandari (Avanti)[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goda15 26.08.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Tak, pracują, jeżeli ktoś już dotarł do tego etapu to mogę dać informację na priv kogo wg mnie nie powinno się brać do prac dekarskich. zaczynamy umawiaćsięz dekarzem, na kogo uważać? Podnoszę temat dekarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.08.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Tak, pracują, jeżeli ktoś już dotarł do tego etapu to mogę dać informację na priv kogo wg mnie nie powinno się brać do prac dekarskich. zaczynamy umawiaćsięz dekarzem, na kogo uważać? Podnoszę temat dekarzy. my już się umówiliśmy i zaliczkowaliśmy dach do rozważań wrócił temat rekuperatorów i okien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 26.08.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 do rozważań wrócił temat rekuperatorów i okien... polecam " mikstol " na Mazurskiej na przeciwko nowych zakł. mięsnych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goda15 27.08.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 my już się umówiliśmy i zaliczkowaliśmy dach do rozważań wrócił temat rekuperatorów i okien... Macie już wykonawcę na dach? My zdecydowaliśmy się na okna drewniane, rozważamy NATURA lub URZĘDOWSKI. Jeżeli chodzi o wentylację mechaniczną to na 100% będzie. Mam wycenę z firmy EMKA, wyszło 15.500 netto z montażem. Mam nadzieję, że jeszcze trochę zejdą z ceny. Janek napisz coś o tych dekarzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 27.08.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 dekarza już mamy, zdjęliśmy go z dachu sąsiada o rekuperatorze rozmawiamy z mariano z forum muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 22.09.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Rany, to Elbląg juz się nie buduje ??? Piszcie coś kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 22.09.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Rany, to Elbląg juz się nie buduje ??? Piszcie coś kochani na pewno się buduje , tylko teraz czas na budowę i pewno dlatego nie starcza czasu na inne rzeczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.09.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Rany, to Elbląg juz się nie buduje ??? Piszcie coś kochani na pewno się buduje , tylko teraz czas na budowę i pewno dlatego nie starcza czasu na inne rzeczy . z ust mi to wyjąłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 23.09.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 [to Elbląg juz się nie buduje ??? z ust mi to wyjąłeś... ale mój " sąsiad " nie buduje , ma czas i podał nas do sądu , że jakoby nasze psy pogryzły mu krowy . tylko co dziwne , akurat tam byliśmy , nic nie słyszeliśmy , pies by łw kojcu. drugiego nie zamykamy bo tchórz i nigdzie nie chodzi . dziś o 20 tej przyjedzie dzielnicowy . zobaczymy co z tego oszczerstwa wyniknie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.09.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 [to Elbląg juz się nie buduje ??? z ust mi to wyjąłeś... ale mój " sąsiad " nie buduje , ma czas i podał nas do sądu , że jakoby nasze psy pogryzły mu krowy . tylko co dziwne , akurat tam byliśmy , nic nie słyszeliśmy , pies by łw kojcu. drugiego nie zamykamy bo tchórz i nigdzie nie chodzi . dziś o 20 tej przyjedzie dzielnicowy . zobaczymy co z tego oszczerstwa wyniknie ? o, to bardzo nieprzyjemna sytuacja, wspólczuję sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.09.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 my się budujemy, ale bardzo powoli, ekipie niezbyt się spieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 25.09.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 A ja już "na swoim" wpadam od czasu do czasu, by coś poczytać. I biorąc pod uwagę problemy z siłą roboczą cieszę się, że mam juzto wszystko (no prawie ) za sobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.09.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 A ja już "na swoim" wpadam od czasu do czasu, by coś poczytać. I biorąc pod uwagę problemy z siłą roboczą cieszę się, że mam juzto wszystko (no prawie ) za sobą... TOBIE, to dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts