maaja222 27.09.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 nie orientujecie się, czy są jeszcze działki w Gronowie Górnym? Witam wszystkich Też będziemy się budować w okolicach Elbląga i miło mi będzie zaglądać na elbląskie forum. Myslę , że coś jeszcze mają w Gronowie Górnym podaje link może się przyda http://www.gminaelblag.pl/przet4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 19.10.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 i co ??? wszyscy się pobudowali i nie mają juz czasu na nic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.10.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 i co ??? wszyscy się pobudowali i nie mają juz czasu na nic . o nie, my jeszcze jakiś czas będziemy się budować, na razie na warsztacie są okna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 08.02.2007 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 zima przyszła i czas na wspominki . Pozdrowienia z Elbląga . http://www.republika.pl/slawkowo/rodzenstwo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.02.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Sławek, Ty jak zwykle pokazujesz jakieś ładne obrazki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 09.02.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Sławek, Ty jak zwykle pokazujesz jakieś ładne obrazki... bo od kilku lat pokochałem Elbląg . a dla byłego gdańszczanina to -----i właśnie co ? a teraz zagadka : jakie to budynki ---ja wiem ! http://www.republika.pl/slawkowo/koszary.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chef 22.03.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Ja wiem!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jest ulica saperów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zgadlem????? P.S. Chcialem sie przylaczyc do grupy elblaskiej, tez zamierzamy sie budowac w okolicach elblaga. Nasz projekt ro iskierka z http://www.hbstudio.pl Dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 22.03.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Ja wiem!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jest ulica saperów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zgadlem????? P.S. Chcialem sie przylaczyc do grupy elblaskiej, tez zamierzamy sie budowac w okolicach elblaga. Nasz projekt ro iskierka z http://www.hbstudio.pl Dziekuje! tak . ale wtedy to były świeżo wybudowane koszary wojskowe . a czy mogę zapytać gdzie dokładnie macie zamiar się budować ? aaa , przepraszam . witam w grupie elbląskiej . może teraz coś się tu ruszy . pozdrowienia z dawnego Elbląga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chef 23.03.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 pewnie ze mozesz sie zapytac Powiem Ci tak, obecnie szukamy dzialki, bardzo interesuje nas droga w strone Debicy i dalej na Pomorska Wies. Jesienia bylismy tez w Stagniewie ale to dziura zabita dechami z 4 domkami i jednym blokiem . Ciekawa miejscowoscia jest tez Kamiennik Wielki (nie mylic z Kamionkiem wielkim - haha) . Niedaleko Elblaga i linia nr 23. Zawsze to jakies dodatkowe polaczenie dla dzieci. Zastanawiales sie kiedys dlaczego nikt nie sprzedaje ziemi przy tej drodze. Przeciez to zyla zlota!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chef 26.03.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 HEJ!!! Gdzie podziala sie grupa elblaska??? Wszyscy na budowach. Wracajcie na formu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pytanko - czy zostawiacie jakies ukryte pamiatki podczas budoway dla potomnych, np. zdjecia, listy albo sztabke zlota??? (z tym zlotem to troche przesadzilem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.03.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 HEJ!!! Gdzie podziala sie grupa elblaska??? Wszyscy na budowach. Wracajcie na formu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pytanko - czy zostawiacie jakies ukryte pamiatki podczas budoway dla potomnych, np. zdjecia, listy albo sztabke zlota??? (z tym zlotem to troche przesadzilem) na razie nie zostawiliśmy nic szczególnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 28.03.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 pewnie ze mozesz sie zapytac Powiem Ci tak, obecnie szukamy dzialki, bardzo interesuje nas droga w strone Debicy i dalej na Pomorska Wies. Jesienia bylismy tez w Stagniewie ale to dziura zabita dechami z 4 domkami i jednym blokiem . Ciekawa miejscowoscia jest tez Kamiennik Wielki (nie mylic z Kamionkiem wielkim - haha) . Niedaleko Elblaga i linia nr 23. Zawsze to jakies dodatkowe polaczenie dla dzieci. Zastanawiales sie kiedys dlaczego nikt nie sprzedaje ziemi przy tej drodze. Przeciez to zyla zlota!!!!!!!!!!!! w Kamionku Wielkim to ja jestem w domu i już od jutra aż do świąt . a czy na drodze za Dębicą nie ma przypadkiem wsi Stoboj , czy tez Stoboje , tam podobno tylko 4 domy stoja . narazie . Elbląg zaczyna się mocno rozrastać . np. do Prochnika przez były poligon ( piękna aleja lipowa ) będą budować ( remontować ) drogę . w Prochniku odrolnili wszystkie ziemie rolne na 400 m. od ulicy , a i ta ma niedługo być odnawiana. a tu widok na Prochnik ( są działki do sprzedania ) niestety tylko część wschodnia . http://www.republika.pl/slawkowo/ul.wioska.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chef 29.03.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Ostatnio byla dzialka w Nowinie do sprzedania (25zl/m2 - jak za darmo - no prawie ), niestety sie spoznilem akurat dobijali targu!! UPS!!! Szczesliwy nie bylem, a dzialka mi sie podobala. Jakie ceny w Prochniku za m2??? Zaloze sie ze znacznie wieksze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 29.03.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Ostatnio byla dzialka w Nowinie do sprzedania (25zl/m2 - jak za darmo - no prawie ), niestety sie spoznilem akurat dobijali targu!! UPS!!! Szczesliwy nie bylem, a dzialka mi sie podobala. Jakie ceny w Prochniku za m2??? Zaloze sie ze znacznie wieksze!!! jakie ceny to nie wiem ale popytaj się sam . pytaj się w sklepie o Zdzicha Winieckiego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaja222 15.05.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Witam wszystkich chef 25zl/m2 to faktycznie jak za darmo. 7 maja był kolejny przetarg na działki w Gronowie Górnym ceny poszły w górę od ostatniego przetargu. Ale muszę przyznać, że jak inwestycje pójdą do przodu to ładne osiedle na tej górze powstanie z widokiem na Drużno. Słyszałam, że gmina ma do końca 2007r poprowadzić sieć: kanalizacji sanitarnej, wodociągowej, deszczówkę, energetyczną i utwardzić wewnątrz osiedlowe drogi gminne. A czy ktoś zna szczegóły dot. tych inwestycji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaja222 15.05.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Witam wszystkich chef 25zl/m2 to faktycznie jak za darmo. 7 maja był kolejny przetarg na działki w Gronowie Górnym ceny poszły w górę od ostatniego przetargu. Ale muszę przyznać, że jak inwestycje pójdą do przodu to ładne osiedle na tej górze powstanie z widokiem na Drużno. Słyszałam, że gmina ma do końca 2007r poprowadzić sieć: kanalizacji sanitarnej, wodociągowej, deszczówkę, energetyczną i utwardzić wewnątrz osiedlowe drogi gminne. A czy ktoś zna szczegóły dot. tych inwestycji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chef 17.05.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Dzieki za info maaja222, widzialem ceny wywolawcze dzialek w Gronowie, no no wysoko sie cenia. Co do inwestycji gminnych to nie bral bym tego tak doslownie ze do konca 2007 roku uporaliby sie z tyloma inwestycjami, to tylko pobozne zyczenia urzedasów. A tak apropo budowy to musze sie pochwalic kupnem dachowki na moj domek!!! Niestety nie moge tego powiedziec o pustakach, których ani sladu w hurtowniach Macie znajomych co importuja mat. budowlane ze wschodu??? Slyszalem ze duzo taniej ale ile w tym prawdy to nie wiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 28.06.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Odświezam watek. Gdzieście Elblążanie się pochowali ??? My spokojnie sobie mieszkamy i współżyjemy z przyrodą. Piknie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 18.07.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Witam, czytam posty elblążan od niedawna i widzę, że coś zamarł wątek elbląski Ja tez jestem tutejsza i buduje się w Jagodniku. W chwili obecnej poszukuję tynkarzy - może ktos z was poleci swoją grupę? Oprócz Wwioli z wiadomych względów Pozdrawiam starych bywalców......którzy teraz chyba zaspali...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgik 20.07.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Kupiliśmy z żoną jakiś czas temu pół domu poniemieckiego, chcemy go trochę rozbudować, mamy już wszystko (projekt, materiały, pozwolenia) ale… nasz budowlaniec się rozchorował… macie jakieś namiary na jakąś ekipe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts