Luc Skywalker 23.02.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Interesuje mnie droga wylotowa z miasta . Nie E-7 , bo zamienia ja pewnie na autostrade , ale w kierunku na Braniewo moze juz byc . Z uzbrojen musze miec prad i wode . Reszta niekoniecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.02.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 my budujemy osiedle rolne w Kamionku . dojazd zimą jest naprawdę taki jak na zdjeciu . Slawek czy mowisz o Kamionku Wielkim kolo Jagodna? Chyba kolo Jagodna . Witam Elblazan i okolicznych . Warmianka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.02.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Interesuje mnie droga wylotowa z miasta . Nie E-7 , bo zamienia ja pewnie na autostrade , ale w kierunku na Braniewo moze juz byc . Z uzbrojen musze miec prad i wode . Reszta niekoniecznie . to Dąbrowa albo Krasny Las, jeszcze Rubno- tam było sporo działek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 23.02.2006 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 my budujemy osiedle rolne w Kamionku . dojazd zimą jest naprawdę taki jak na zdjeciu . Slawek czy mowisz o Kamionku Wielkim kolo Jagodna? Chyba kolo Jagodna . Witam Elblazan i okolicznych . Warmianka jestem Kamionek Wielki za Jagodnem ale nad Zalewem a dalej daleko pod góręęęęęęęęęę i jeszccze dalej . jak już raz napisałem . " tam gdzie psy dupą szczekają . ale moje na szczęścienie , bo pilnują . http://www.republika.pl/slawkowo/psy.zima.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 24.02.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 " elbląg " co się dzieje już dawno była pobudka . a jak nie to jeszcze raz . http://www.republika.pl/slawkowo/budzik.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 24.02.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Szukamy jakiegoś sensownego projektanta do adaptacji projektu gotowego (a najlepiej jeszcze taniego jak barszcz! ). Macie kogoś? a może zaczniemy od tego . http://www.izbaarchitektow.pl/pliki/zjazd-15.doc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.02.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Witajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 27.02.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Witajcie! jak tam pogoda w Elblągu ? czy mocne mrozy ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 27.02.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 niewielki mróz, trochę śniegu i słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 28.02.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 niewielki mróz, trochę śniegu i słońca ja przyjadę domiero za dwa tygodnie , oczywiście jak praca pozwoli . mślę , że nie będzie już mrozów i wreszcie wodociąg odtaje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 28.02.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 niewielki mróz, trochę śniegu i słońca ja przyjadę domiero za dwa tygodnie , oczywiście jak praca pozwoli . mślę , że nie będzie już mrozów i wreszcie wodociąg odtaje . jest szansa, zapowiadają na przyszły tydzień ocieplenie. Jednak znasz powiedzonko- w marcu jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 28.02.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Widzialem w internecie oferty tanich dzialek . 20 - 40 tys za kilka tys mkw . Polozone sa przy ul Mazurskiej . Dlaczego taka niska cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 28.02.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Widzialem w internecie oferty tanich dzialek . 20 - 40 tys za kilka tys mkw . Polozone sa przy ul Mazurskiej . Dlaczego taka niska cena ? przy Mazurskiej to wojsko ( może oni coś sprzedaja ? ) , oczyszczalnia ścieków i podmokłe tereny początku Zalewu Wiślanego . może dlatego takie tanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 28.02.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Widzialem w internecie oferty tanich dzialek . 20 - 40 tys za kilka tys mkw . Polozone sa przy ul Mazurskiej . Dlaczego taka niska cena ? dla mnie nieciekawa lokalizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 28.02.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Przegladalem elblaskie ogloszenia z dzialkami i rzucilo mi sie w oczy , ze Mazurska jest tania . Fromborska juz nie . Wylot na Gdansk , tj. za salonem Renaulta , tez nie jest drogi . Przy ul Piaskowej jest tez niezbyt droga dzialka . Powiedzcie cos milego o Elblagu . Czy warto tam mieszkac ? Stary nie jestem . Chce cos robic . Nie wiem jeszcze co . Bezrobocie oscyluje w okolicy 24% . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 28.02.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Przegladalem elblaskie ogloszenia z dzialkami i rzucilo mi sie w oczy , ze Mazurska jest tania . Fromborska juz nie . Wylot na Gdansk , tj. za salonem Renaulta , tez nie jest drogi . Przy ul Piaskowej jest tez niezbyt droga dzialka . Powiedzcie cos milego o Elblagu . Czy warto tam mieszkac ? Stary nie jestem . Chce cos robic . Nie wiem jeszcze co . Bezrobocie oscyluje w okolicy 24% . tu możesz obejżeć parę zdjęć http://www.hans-pfau-elbing.de/94463.html http://sabaoth.infoserve.pl/danzig-online/elbing/elbing.html a tu trochę historii http://www.castlesofpoland.com/prusy/elbl_hist.htm kilka pięknych zdjęć http://www.castlesofpoland.com/prusy/elbldzis_poczt.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 28.02.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 tu jest ul . Mazurska i też inne . jak adres znasz to go zdejmuję bo rozszerza stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 28.02.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Mape znam . Co z bezrobociem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 28.02.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 ulica Mazurska, jak pisał Sławomir, jest ulicą dość nisko położoną i jest to raczej teren "gospodarczy". Kawałek dalej jest dzielnica ( do niedawna wioska podelbląska) Rubno. Tu jest do sprzedaży trochę działek, zaczęły się budować domy- na razie nie ma tam gazu, ale jak twierdzi Wwiola ma być. Ten teren jest już wyżej położony. Na Fromborskiej nie było dużo działek, ale jest to teren ładnie położyny, wyżej, blisko las i pola- sami chcieliśmy tam się budować. Kolejny rejon to Dąbrowa- tu jest już drożej, gdyż sporą część terenu kupiły firmy pośredniczące i sprzedają drożej i jeszcze z Vatem. Następnie Gronowo Górne- tu niedawno koleżanka kupiła, ale nie pomnę za ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 28.02.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Mape znam . Co z bezrobociem ? spore, dużo młodych ludzi wyjechało zwłaszcza na wyspy do pracy. Jest (było) sporo firm stolarskich, ale część upadła po zamknięciu granicy wschodniej, jest Alstom, Browar, resztka ABB, trochę mniejszych firm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts