marcinelb 05.11.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Witam, Emi601, jeśli nie jest za późno, to podaję namiary na bloczki betonowe - 2,90 + vat jeśli ktoś chce płacić. 508100795. Tak jak pisałem przyjeźdzają, rozładuja HDS-em i po kłopocie. Powodzenia w budowie domu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 07.11.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 wielgachne podziekowanie za namiar Marcinie!! przydał się oj przydał! były znacznie tańsze niż poprzednia oferta Dokładnie to 3zł + vat z transportem na miejsce! bloczki przyjada na budowę w poniedziałek. Wszystko tak szybko się dzieje Śmiesznie było, bo mąż zadzownił pod ten numer "bloczkowy" wczoraj zapytac się co i jak i za ile, i powiedział że oddzwoni potem bo musi się naradzić. Szef majster miał dokąłdnei policzyć ile sztuk potrzeba i dziś miało się okazać na kiedy ich potrzebuje , bo gdyby betoniarnia nie wyrobiła się ze zleceniem , to byłby mały przestój. I wyobrażcie sobie ten gość od bloczków sam do niego dziś oddzwonił, "to jak z tymi bloczkami, gdzie mam wieźć?" Zależy im na klietntach czy ki diabeł? na dwa razy powinien się wyrobić. Dziś skończyli zalewanie betonem, Mąż mówi że fajnie było trzy betoniarki jedna za drugą jechały i pompa! chłopcy w piaskownicy ze swoimi samochodzikami Nawet drożynki betonowej, naszej ulicy nie zniszczyły i działki nie zaorały bo nie pada od jakiegoś czasu i jest suchutko , a jak jest suchutko to jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinelb 07.11.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Emi06, targuj się!!! Sprzedał by Ci nawet po te 2,90, a za zaoszczędzona kasę już na pompę by było A ściany zew. z jakich materiałów zamierzasz budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 09.11.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Emi, Marcin ma rację, zawsze trzeba się targować a później zobaczysz o ile mniej można zapłacić. Wszystko jeszcze przed Tobą i Twoim mężem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 17.11.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 witam budowa od dwóch tygodni raptem trwa a juz sie przekonalismy na własnej skórze "szukać tańszych materiałów, bo gdzieś są" nie brac piewrszej oferty. na dzień dzisiejszy mamy , ściany fundamentowe garażu zaizolowane ( zaniedługo zasypywanie) ściany fund domu zaizolowane i dziś rano były do połowy ocieplone, nadchodzące dni to rozporwadzanie kanalizy, zasypywanie żwirem i chudziak na dom. Garaż zostawimy tylko zasypany. na działce bajoro. marcinie: garaż zbudujemy z najtańszgo, czyli pewnie BK, a dom z tego pomarańczowego z porothermu chyba. A przy okazji zadam Wam głupie pytanie, na grupie mniejszy wstyd : czy porotherm z Wienerbergera i to podobne co nazywaja Maxem to to samo? chyba nie zacznie nagle padać śnieg, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraceH 01.12.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Witam Wszystkich cieplutko! wasiek bardzo Ci dziekuje za wiadomosci o Waszych oknach na pewno skontaktuje sie z p. Mincewiczem aby dopytac ile wyszloby na nasze okienka A teraz moge pochwalalis sie ze 29 Listopada 2008r. dostalismy POZWOLENIE NA BUDOWE Pozostalo mi zalatwienie spraw w Banku i rozmowa z wykonawcami i wracam do domku do rodzinki Pozdrowionka dla Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 01.12.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 No to piknie..... Moje gratulacje. Najwazniejszy dokument juz masz ...a teraz cała reszta przed Tobą.... A Pan Mincewicz - porządna firma, o czym osobiscie się przekonałam...i wcale jego oferta nie była najdroższa, pomimo, że profile to Rehau. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 06.01.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 A co tu tak cicho, nikt nie pisze.....podnoszę stronkę i proszę o opisywanie swoich poczynań na niwie budowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 06.01.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 A, no i ... ....Wszystkiego najlepszego w Nowym 2009 Roku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kucyk98 07.01.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 a ja mam pytanie gdzie w okolicy Elbląga dostane tanie bloczki B20 i transport z rozładunkiem. interesuje mnie ilość 2000 szt z atestem.bede wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 07.01.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Witam, Emi601, jeśli nie jest za późno, to podaję namiary na bloczki betonowe - 2,90 + vat jeśli ktoś chce płacić. 508100795. Tak jak pisałem przyjeźdzają, rozładuja HDS-em i po kłopocie. Powodzenia w budowie domu!!! polecam zadzwonić pod tem nr , co prawda nie są to okolice elblaga ale dowożą i rozładują i tanio. Płatne u kierowcy. Z ta ilością to ze trzy razy bedzie musiał obrócić ale to chyba nie problem, u nas dwa razu obracał, nawet lepiej że na dwa razy towar przyjechał, bo murowali z tego co było, jak wmurowali pierwszy transport to zadzwoniliśmy po drugi i nic nie leżało na działce i nei kusiło złego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kucyk98 07.01.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 a jak liczą za transport? km czy ogólnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 07.01.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 ogólnie mówisz dokąd potrzebujesz bloczki a pan mówi ile za sztukę z dowozem w to konkretne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 07.01.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 nareszcie ktoś zaczyna dawać oznaki, że coś się dzieje tutaj..... Jak tam Emi, juz na miejscu czy jeszcze na obczyźnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 08.01.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Witam serdecznie w grupie Elbląskiej. Bo ja to mam bliżej już do E. niż dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 08.01.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 W takim razie witam na naszej stronce.......tylko nie zgiń .....bo tak najczęściej się dzieje na tej stronce...ludzie piszą a potem....... cisza...... i tylko ja straszę od czasu do czasu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 08.01.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Skąd jesteś? i gdzie sie budujesz i co budujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 09.01.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Skąd jesteś? i gdzie sie budujesz i co budujesz Docelowo powiat braniewski, niedaleko "berlinki", 3 km od jeziora. Aktaulnie jestem na etapie posiadania ziemi rolnej, dzielonej, w sumie zostanie nam tylko 33 ary w prostokącie gdzieś 33 na 100. Będziemy mogli budować, bo mamy sąsiedztwo zabudowane... wiosną podłączą nam wodociąg, prąd. Liczę, że także wiosną będa warunki zabudowy i czas na rozpoczęcie gromadzwenia dokumentacji. Poza tym wśród typów domków na razie wygrywa nieduży domek z14 z biura z500 z wykuszem z lewej stronie i garazem 2-stanowiskowym (oboje będziemy dojeżdżać do pracy, więc trzeba będziem coś kupić). Na pewno przydały by się namiary do niedrogiego architekta, który potencjalnie zrobiłby zmiany w projeckie. I to na razie tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 12.01.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Się odezwałam i co???? wątek spadł na drugą stronę, oj nie ładnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 13.01.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Widzisz, mówiłam, że tak to wyglada na naszej elblaskiej stronce.....hihihi U mnie trudny okres, nowa praca więc i czasu duzo mniej, dojeżdżam i wracam dosyć późno więc, nie zawsze mam ochote na kompa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts