wasiek 10.09.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Jeżeli jest ktoś zainteresowany, oczywiście istnieje możliwość obejrzenia w realu i u mnie i u córki.........zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marlena10 11.09.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 szukam wykonawcy mebli z cegły-zabudowa kuchenna ratunku. buduję dom w starym polu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabrowka1719507678 13.09.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Witam, chcemy zacząć od wiosny, ale potrzebujemy najpierw przygotować wjazd na posesje, bo mamy tam nieco bagienka. Możecie polecić kogoś kto zbuduje drogę wjazdową (nawiezie ziemi, utwardzi, zbuduje wjazd)?Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylerr 13.09.2010 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Witam ! Ja równiez planuję budowę - narazie jestem na etapie ustaleń projektowych. Wybrałem projekt Edyta z MG Projekt - czy ktoś z was buduje ten dom ? Ile płaciliście za mapę do celów projektowych a ile za adaptacje ? Z jakim wyprzedzeniem trzeba umawiać ekipę budowlaną w naszych okolicach ? PozdrawiamTylerr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 14.09.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Witam, Dąbrówka, drogę zrobi Ci Stogowski, poszukaj namiar w necie i zadzwoń. Przyjedzie , zobaczy i powie Ci ile to może kosztować, będziesz więc miała rozeznanie w cenachTylerr za mapke do celów projektowych płaciłam w 2006 roku 1200 zł, za adaptację naszego powiększonego projektu domu , około 3 tysiecy.Pozdrawiam Nina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylerr 14.09.2010 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Nina - dzięki, czyli to normalna cena. Co powiecie w sprawie wyprzedzenia z umawianiem ekipy ? (Bo Edyty to pewnie nie budujecie...?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krultra 16.09.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Witam wszystkich.chcemy skorzystać z usług postawienia domu przez firmę KON-STONE. Czy ktoś korzystał z jej usług lub ją zna? Czy ją polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chef 16.09.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 wasiek Twoje łazienki są piękne, ta z wanną na środku w szczególności, świetny pomysł. Nie wiem skąd ludzie czerpią pomysły, w przyszłym roku już zaczynamy urządzać nasz domek tylko weny brak. W tym roku jeszcze do zrobienia centralne i ocieplenie poddasza P.S. z miłą chęcią skorzystam z zaproszenia ... Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krultra 17.09.2010 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Witam wszystkich.chcemy skorzystać z usług postawienia domu przez firmę KON-STONE. Czy ktoś korzystał z jej usług lub ją zna? Czy ją polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryan78 19.09.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Witam wszystkich jestem z Ebląga planuję budowę na wiosnę. Dołączam do grupy, aby skorzystać z Waszych doświadczeń, a także podzielić się moimi. Moim konikiem są elewacje. Co do firmy KON-STONE to chyba firma, która nie jest długo na rynku elbląskim, ale popytam znajomych kierowników budów i postaram się coś dowiedzieć. ++ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krultra 20.09.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 ryan78 z góry dziękuje i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryan78 22.09.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Co do firmy budowlanej to moi znajomi nie mieli jeszcze przyjemności prowadzić budowy, którą realizowała ta firma także nie wiem jak wykonują stan surowy itd. Wiem, że realizowali jakieś prace wykończeniowe. Po prostu spytaj czy mogą pokazać Ci swoje realizacje. Drugi bardzo ważny aspekt to czy posiadają swoje szalunki, stemple (tylko nie drewniane) itd., po co masz płacić za narzędzia, które powinna posiadać firma budowlana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krultra 22.09.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 OK, dziękuje za podpowiedź. Może ktoś inny na forum słyszał lub korzystał z usług firmy KON-STONE z Elbląga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrewj 24.09.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Witam . Dobry news dla sąsiadów z Leszczynowej i Lipowej. Dowiedziałem się wczoraj, że TPSA ma położyć łącza internetowe u nas do 30 grudnia 2010 - taki jest planowany termin zakończenia inwestycji, ale uzależniony od pogody. Na kablach będzie można korzystać z Neostrady o szybkości do 6Mb (bo taki mają standard), a może i szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylerr 25.09.2010 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Hej, a ja mam zły news ale dla Krasnego.. do 2015 nie planują tam budowy kanalizy - czekam na info w sprawie gazu. Ktoś z Was buduje w Krasnym ? A Kon-Stone mnie też interesuje.. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryan78 26.09.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Tak ja, w planie czytałem, że kanaliza do 2013r. już coś namieszali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylerr 26.09.2010 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 cytuje: Zgodnie z koncepcją ścieki sanitarne z dzielnicy Krasny Las mają trafić dokanalizacji dzielnicy Modrzewina.W planie inwestycyjnym EPWiK do 2015 roku nie przewiduje się kanalizacji wdzielnicy Krasny Las koniec cytatu.. Gdzie dokładnie budujesz ? Kto ci robił SSO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryan78 26.09.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Co do budowania to jeszcze trochę, planuję start na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrewj 27.09.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 @Tylerr niestety tak to jest z infrastrukturą w naszych okolicach. Ja muszę mieć szambo, choć mógłbym się wpiąć do prywatnej kanalizacji za jedyne 35 tys. wiec czekam, z internetem cos ruszyło, z drogą dalej kicha, gaz utknął w lesie, zasięg GSM dalej kiepski. Trzeba być cierpliwym... Co do firmy KON-STONE Szymon Konwent to mój kierownik nie słyszał o tej firmie. Ja wybierałem spośród 6 firm i do koncowych rozmów zostały mi dwie i polecam spotykanie sie z min. dwoma-trzema fachowcami bo każdy z nich poszerzy temat i zwróci uwagę na rzeczy istotne, bede miał rózne wyceny itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 27.09.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Witam wszystkich! jeżeli można to i ja chciałabym dołączyć do tej grupy Budujemy się koło Pasłęka, zaczęliśmy w kwietniu 2010. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts