coperek 14.07.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 arghhhh... bankirai.. nie dla nas chyba że do przyszłego roku coś się zmieni a tarasik pikny panie @emi - problem dotyczy jakości okien, czy montażu? @Gremlinka - ja znam tylko Stogowskiego (za Gronowem przy starej 'siódemce'), ale on chyba najtańszy nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 14.07.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 okna wszędzie są porównywalne, clue sprawy to montaż i obsługa "po montażowa". Konstal wypadł u mnie raczej na wyższej półce cenowej. Tak jak Avante. Ciekawostka: K. są drożsi niż dealer, który tylko sprzedaje Rehau. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 15.07.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 mam też fajną wycenę od firmy "omega" z ul giermków, sami produkują na profilach Rehau. ( profil polecony przez Wasiek a jej wierzę ) Bardzo zachęcająca oferta i profesjonalna obsługa i obiecują solidny montaż ( nie jest tani ). Ktoś miał z nimi do czynienia? Przemawia do mnie że są już 16 lat na rynku. białe okna pięciokomorowe Rehau Euro Design 70 + okucia Maco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbarka9 17.07.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Witam wszystkich ponownie. Czytam Wasze wpisy z postępów w budowie i Wam zazdroszcze że Wy już realizujecie swoje marzenia. My dopiero kupiliśmy projekt i czekamy na mapkę do celów projektowych. Wiec to wszystko pewnie jeszcze trochę potrwa zanim wbijemy łopatę.Gremlinka a Ty na jakim etapie jesteś? Jak jedziemy do naszego Sierpina, przejeżdżamy przez Wilkowo i mijamy kilka budujących sie domów. Pewnie któryś z nich jest Twój.Pozdrawiam wszystkich budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 19.07.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Witam wszystkich. My z mężem budujemy również w okolicach el i mam nadzieje ze przyjmiecie nas d swojej grupy. Od razu mam pytanie. Czy macie jakieś namiary na firmę (osobę) zajmującą się układaniem kostki granitowej albo lepiej łupka granitowego? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkkk-kp 19.07.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Coperek.......... ja juz czyszczę deski po szalunkach i podesty po rusztowaniach........ tarasik z tego będzie Gremlinka.. dzisiaj jechałem z kurtuazyjną wizytą budowlaną do coperka przez Trójmiasto (Sierpin, Wilkowo, Przezmark).......... to tam sie budujesz gdzie żółty Ford stoi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coperek 21.07.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 też mam parę do wyczyszczenia - może przy następnej, kurtuazyjnej wizycie siądziesz i poczyścisz? stawiam mineralną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkkk-kp 21.07.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 coperek....... mineralna też może być , ja nie wybrzydzam........ w myśl maksymy; za darmo to i ocet słodki.... więc twoja mineralna będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gremlinka 22.07.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 kkkk-kp jeszcze się nie buduję, znaczy jeszcze u nas się nic nie dzieje ciekawego. Na razie planujemy... Najpierw kredyt musimy wziąć... echh. Kurde żółtego forda nie mam, a gdzie taki stał? Sąsiadów szwagier ma żótą honde civic, a domy w stanie surowym tam stoją, ale żaden nie nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gremlinka 22.07.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Barbarka jeszcze u nas nic nie stoi, poza hałdą żwiru i gliny, które przygarnęliśmy łaskawie bo ich nikt nie chciał. Planujemy od wiosny, ale jak kredyt uda się szybko to może jeszcze zero w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coperek 26.07.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 dziś mnie czeka wyprawa przez Trójmiasto, to będę wypatrywał tej hałdy żwiru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izik 26.07.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Witam wszystkich jestem na etapie poszukiwania dobrej, solidnej i w miarę taniej ekipy budowlanej, jeżeli dysponujecie opiniami i kontaktami bardzo proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba1977 26.07.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Witam wszystkich jestem na etapie poszukiwania dobrej, solidnej i w miarę taniej ekipy budowlanej, jeżeli dysponujecie opiniami i kontaktami bardzo proszę o info Odesłałem na maila. A tu moja budowa http://www.ryba1977.mojabudowa.pl/?menu=pokaz&miesiac=7&rok=2011&sort=u&page=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 27.07.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 trzymajcie kciuki bracia i siostry w niedoli inwestora albo módlcie się za mnie do św Judy Tadeusza od spraw beznadziejnych dziś pomiar otworów do okien. ps. ja się za bardzo stresuję! biedny inwestor to ma przechlapane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coperek 27.07.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 stresować to się dopiero będziesz - do tynków to pełny luz hałdy żwiru nie znaleziono... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gremlinka 28.07.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Ryba a czy mi też możesz przysłać namiary na swoją firmę?Coperek bo jak będziesz w Wilkowie (i będziesz jechał w stronę Sierpina) to jak miniesz zakręt z domem po lewej i zaczniesz zjeżdżać w dół, to nasza działka po lewej w dole... słabo żwir widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coperek 28.07.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 jechać to będę, bo kkkk-kp każe podziwiać swój dach co to go teraz układa (dachówki w sensie) - zwolnię do 20km/h i będę szukał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg007 29.07.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Witam, mam pytanie czy orientujecie się jakie jest podłoże gruntów w Sierpinie i jak wygląda sprawa ze studniami głębinowymi (na jakiej głębokości jest woda i jakiej jakości). Z góry dziękuję Wam za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 01.08.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 http://www.portel.pl/artykul.php3?i=51434 na Dąbrowie zmieniają plan i są konsultacje - podrzucam dla zainteresowanych "dąbrowszczaków" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izik 01.08.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 czy orientujecie się jakie są koszty podłaczenia mediów, szczególnie interesuje mnie woda,mam juz projekt budowlano - wykonawczy, terez szukam wykonawcy, budowa przyłacza wodociągowego na odległosci około 100 metrów, a moze macie namiary na jakąs firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts