slawomir potecki 23.03.2006 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 w dzień było ok. 3-5 stopni, na + he , heee , na pewno nie u nas i nie na syberii bo w Irkucku już rano i " tylko" -9 patrz . - http://www.bujack.de/berichte/reise/sibirien.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 25.03.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 http://portal.adhd.org.pl/phpbb/images/smiles/kermit.gif co w Rubnie słychować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.03.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 http://portal.adhd.org.pl/phpbb/images/smiles/kermit.gif co w Rubnie słychować ? nie wiem. Zajrzyj do dzienika Wwioli, tam codziennie coś się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 28.03.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 dziś już bardziej wiosennie. ale miałam też przeboje, byłam w Próchniku i zakopałam się....a raczej "zabłockałam". Na szczęście z odsieczą przybył mój książę z bajki i tamtejsi mieszkańcy i wynieśli moją Pandę z błota. Ale mnie to sił kosztowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 29.03.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 dziś już bardziej wiosennie. ale miałam też przeboje, byłam w Próchniku i zakopałam się.... a raczej "zabłockałam". Na szczęście z odsieczą przybył mój książę z bajki i tamtejsi mieszkańcy i wynieśli moją Pandę z błota. Ale mnie to sił kosztowało... a gdzie tam Cię diabeł poniósł ??? a może chciałaś naszą hacjędę odwiedzić ?? tylko to nie takie łatwe . ale powiedz mi na prawdę , gdzie można się w Próchniku zakopać ????? . chyba ..........ze koło " stadionu " ale tam zakopują odpady z elektrociepłowni . apropo : te zdjęcie z lotu ptaka to właśnie Próchnik . http://www.republika.pl/slawkowo/ul.wioska.JPG [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 29.03.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 dziś już bardziej wiosennie. ale miałam też przeboje, byłam w Próchniku i zakopałam się.... a raczej "zabłockałam". Na szczęście z odsieczą przybył mój książę z bajki i tamtejsi mieszkańcy i wynieśli moją Pandę z błota. Ale mnie to sił kosztowało... a gdzie tam Cię diabeł poniósł ??? a może chciałaś naszą hacjędę odwiedzić ?? tylko to nie takie łatwe . ale powiedz mi na prawdę , gdzie można się w Próchniku zakopać ????? . chyba ..........ze koło " stadionu " ale tam zakopują odpady z elektrociepłowni . apropo : te zdjęcie z lotu ptaka to właśnie Próchnik . http://www.republika.pl/slawkowo/ul.wioska.JPG [/img] można się zakopać, jak się nie chce przejść 100 metrów tylko podjechać prosto pod dom, przy tym stawie koło sklepu. Byłam tam z powodu mojej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 29.03.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 apropo : te zdjęcie z lotu ptaka to właśnie Próchnik . http://www.republika.pl/slawkowo/ul.wioska.JPG [/img] można się zakopać, jak się nie chce przejść 100 metrów tylko podjechać prosto pod dom, przy tym stawie koło sklepu. Byłam tam z powodu mojej pracy wlasnie tam chlopaki z Próchnika nam naraili kto kto chce --------------------------- apropo czy pracujesz jako geodeta ????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 29.03.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 apropo : te zdjęcie z lotu ptaka to właśnie Próchnik . http://www.republika.pl/slawkowo/ul.wioska.JPG [/img] można się zakopać, jak się nie chce przejść 100 metrów tylko podjechać prosto pod dom, przy tym stawie koło sklepu. Byłam tam z powodu mojej pracy wlasnie tam chlopaki z Próchnika nam naraili kto kto chce --------------------------- apropo czy pracujesz jako geodeta ????????????????????????????????? nie , ale możesz zgadywać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 30.03.2006 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 apropo : te zdjęcie z lotu ptaka to właśnie Próchnik . [ apropo czy pracujesz jako geodeta ????????????????????????????????? nie , ale możesz zgadywać dalej ' na pewno zgadnę . i na pewno za dwa tygodnie jak w Próchniku będę jestem z Gdańska , żyję jeszcze w Berlinie , a myślami ciągle w Próchniku , lub w Kamionku z moim Serduszkiem , psami i u nas na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 30.03.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 apropo : te zdjęcie z lotu ptaka to właśnie Próchnik . [ apropo czy pracujesz jako geodeta ????????????????????????????????? nie , ale możesz zgadywać dalej ' na pewno zgadnę . i na pewno za dwa tygodnie jak w Próchniku będę jestem z Gdańska , żyję jeszcze w Berlinie , a myślami ciągle w Próchniku , lub w Kamionku z moim Serduszkiem , psami i u nas na działce a ja jestem z Elbląga, mieszkam w Elblagu i będę się w Elblągu budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 03.04.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 drogi polne na razie nie przejezdne !!!!sprawdzone w wekend.tylko wiejska taxi : mów : traktor z taczanką przejedzie .żurawie już są , a i gęsi stadnie przelatują . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.04.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 wyciągam z lamusa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 09.04.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 wyciągam z lamusa... ale na pewno nie mnie . a już w środę w nocy jadę do Kamionka , wreszcie trochę wolnego sobie użyczyłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.04.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 wyciągam z lamusa... ale na pewno nie mnie . a już w środę w nocy jadę do Kamionka , wreszcie trochę wolnego sobie użyczyłem . to super, urlopik fajna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilo 11.04.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 witam wsjech! no, spora grupka elbląskich entuzjastów budowlanych się tu kreuje:) no niezle niezle. pozdrawiam wszystkich z elblążkowaPS czy mozna zadawac pytania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 11.04.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 witam wsjech! no, spora grupka elbląskich entuzjastów budowlanych się tu kreuje:) no niezle niezle. pozdrawiam wszystkich z elblążkowa PS czy mozna zadawac pytania? Witamy! zadawać można, a nawet czasem dostanie się odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 11.04.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 witam wsjech! PS czy mozna zadawac pytania? weitam , witam kto pyta ten nie bładzi . a tu znowu zagadka . co to za miejscowość ? dla ułatwienia powiem , leży między Kamionkiem a Tolkmickiem . http://www.republika.pl/slawkowo/kadyny.JPG tylko nie czekajcie na odpowiedż bo jutro dużo pracy , a w nocy , jak zawsze podróż na Warmię świetaidą . wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 11.04.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 to super, urlopik fajna rzecz. krótki ale potrzebny . wiosna , pracy pełno na gospodarstwie , wrescie wodę trza uruchomić , żurawie popodglądać , trochę w okopach pokopać ,kominek wykończyć , traktor zreperować , auto wiejskie naprawić , itd..... czy czasu starczy ? na pewno nie . ale co tam . jesteśmy w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.04.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 witam wsjech! PS czy mozna zadawac pytania? weitam , witam kto pyta ten nie bładzi . a tu znowu zagadka . co to za miejscowość ? dla ułatwienia powiem , leży między Kamionkiem a Tolkmickiem . http://www.republika.pl/slawkowo/kadyny.JPG tylko nie czekajcie na odpowiedż bo jutro dużo pracy , a w nocy , jak zawsze podróż na Warmię świetaidą . wszystkiego najlepszego Kadyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinka30e 19.04.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Czesc, jestem Malinka . Szukam działki na rozpoczecie budowy. Co prawda znalazłam ale mam dylemat i tak na prawde nie mam kogo sie poradzić. Moze ktoś pomoze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts