Tylerr 31.07.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Witam, jezeli potrzebujecie namiary na dobrych i sprawdzonych fachowców od tynków i wylewek dajcie znac przekarzę namiary ; u nas świezo polozone tynki i wylewki, tanio i solidnie; mucha nie siada. Natomiast jeżeli moze ktoś mi polecić sprawdzona fiormę od kominków chętnie skorzystam no to ja poproszę bo właśnie szukam tynkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izik 31.07.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 no to ja poproszę bo właśnie szukam tynkarzy namiary na prywatnej skrzynce Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylerr 31.07.2012 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 namiary na prywatnej skrzynce Iza Thnx ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izik 07.08.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Witajcie , kto mnie poratuje i da namiary na dobrych ociepleniowców? nie jest takie łatwe znależć dobrą i w miarę tanią ekipę. Moze ktoś z Was ma juz ten etap ocieplenia za sobą z góry podziękowała I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 21.08.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 To ja się podzielę moimi doświadczeniami: Nie polecam:- ekipy pana Bogdana - u nas robili elewację (1 ścianę) i jest do ponownego zrobienia. Przysłał amatorów którzy nam potem powiedzieli, że robią to pierwszy raz. Jego fachowcy robią wszystko od bruku, przez elewację do wykończeniówki. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=132756&d=1345737544 Polecam:-ekipę pana Jurka robią tynki maszynowo - szybko, solidnie, bez problemu z poprawkami, uczciwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rob_i_anet 23.08.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Pszczolka m czy mogę Cię prosić o telefon pana Bogdana od elewacji? Bo dziś na naszą budowę wchodzi ekipa od elewacji i kierownikiem jest Bogdan! Co tam u Ciebie narozrabiali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 23.08.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 odpiszę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 23.08.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 No i mam prośbę. Jeżeli ktoś chciały nr tel to proszę na priv bo na grupę rzadko zaglądam. Anetko życzę wam powodzenia i mam nadzieje, że skoro Pan Bogdan już wie o mojej opinii to chociaż u was nie da plamy, żebyś mogła go tu pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 26.08.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 wieści z pola boju u nas się tynki dzieją! http://img687.imageshack.us/img687/2132/dsc0980c.jpg jak skończą co u mnie mają to wystawię opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 27.08.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Emi oby pozytywną, bo w innym przypadku możesz spodziewać się telefonów od zbulwersowanego fachowca: ze jak to śmiesz psuć opinię. Mówię z autopsji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 01.09.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Andrejw.... skąd masz taką ładną ziemię? Przejeżdżałam obok Ciebie w drodze do znajomych....Daj namiary i cenę ( oczywiście jak możesz ...) bo nam znowu potrzeba troszkę ziemi jeszcze przed zimą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 01.09.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Emi, czyli do przodu.... ...jak już tynki będą wszędzie od razu powiększy Ci się optycznie cały dom....ja mówiłam, że to niemożliwe ale...... jak zrobiło się biało w domku na górze to zrozumiałam, że to możliwe... Dół mamy w cementowo wapiennych tynkach więc tutaj było szaro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 04.09.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 też mamy c-wapienne jest szaro ale jest gładko jak w domu a nie jak na budowie! ps.w czwartek podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 07.09.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 jak ktoś ma namiary na czarnoziem to też proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkkk-kp 07.09.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Właśnie wracam ze swojej budowy. Zginął agregat prądodtwórczy KIPOR, spalinowy świder do gleby i kosa spalinowa. Póżniej wkleję zdjęcie agregatu (teraz jeszcze się we mnie gotuje, a muszę zdjęcia poszukać). I kilka jeszcze innych strat. W cuda nie wierze, ale jakby ktoś dostał propozycje zakupu agregatu lub świdra w niejasnych okolicznościach to proszę o wiadomość na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coperek 08.09.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 zdjęcie agregatu http://images35.fotosik.pl/1606/42bbf6cddf390abc.jpgjak kkkk coś jeszcze podeśle to wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrewj 11.09.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Andrejw.... skąd masz taką ładną ziemię? Przejeżdżałam obok Ciebie w drodze do znajomych....Daj namiary i cenę ( oczywiście jak możesz ...) bo nam znowu potrzeba troszkę ziemi jeszcze przed zimą... jak ktoś ma namiary na czarnoziem to też proszę o kontakt Witajcie, Czarnoziem jest rzeczywiście bardzo ładny. Dwóch moich sąsiadów brało z tego samego źródła i byli zadowoleni. Namiary: Jegłownik, ul. Malborska (obok Auto złomu), tel. 601 647 086. Wywrotka Star kosztowala na Dąbrowę 350 zł. A jeszcze napiszę o iglakach - może się przyda. Brałem stąd: http://iglaki.elblag.pl. Sprawdzałem jeszcze dwa inne miejsca, ale tutaj drzewka były najładniejsze i przystępne cenowo. Minusem może być ograniczona ilość odmian. pozdrowienia z Dąbrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 13.09.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Andrzej, dzieki za namiary...na pewno skorzystam. Poprzednie wywrotki ziemi miałam z siódemki i to największa tragedia ..ziemia jest do kitu, zbita i w ogóle rośliny nie chcą mi rosnąć...a muszę jeszcze obsypać basen i obsadzić roślinkami.Co do szkółki iglaków w Myślęcinie to ja również ją polecam. Sama tam się zaopatrywałam w potrzebne iglaki i przyznam, że rosną ładniej niz te z Nowej Holandii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 13.09.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Izik, podaję ci tel. do mojej ekipy - tak na marginesie tez polecona tutaj na forum, Pan Leszek 606826232 - i rzeczywiście się sprawdziła. Domek ma nowe ubranko i wygląda super, robota wykonana porządnie..... tylko u mnie Mapei nawaliło i zgłosiłam do nich reklamacja. Jedna dostawa tynku była z innym kamieniem i po prostu nie mogę na tę ścianę patrzeć....nie wygląda tak źle jak tutaj na stronce wstawiła pszczółka no ale.....na pierwszy rzut oka różnicy wielkiej nie widać ale ja to widzę.....i drażni mnie to bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 17.09.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 dziękuję za namiar na czarnoziem. Wasiek u mnie nowi fachowcy też narzekają na tynk mapei (ze zle się zaciera). Nawet nie zaczęli nim robić i kupili Kreisel. Coś jest z nim więc chyba wogóle nie tak A moja nieszczęsna ściana poszła w niepamięć. Już jest naprawiona i nawet pomalowana jedną warstwą farby. Nową ekipę chwalę. Dobrzy są na tyle, że bez obaw wpuszczamy ich na elewację domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts