pszczolka m 01.10.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Zdjęcie na chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 04.10.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 no i pszczółka gdzie te zdjęcia ? ... czekamy, czekamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylerr 04.10.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Hello podajcie pr namiary na dobra ( i tanią) ekipę do elewacji, ocieplenia posadzek, wylewek i do ocieplania połaci z obróbką KG dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 07.10.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Tylerr ja chwalę sobie swoją ekipę od elewacji, ale że nie skończyli u nas więc narazie nr nie dam. Wylewki będę mieć robione jutro jak się panowie sprawdzą to mogę dać nr. Wasiek zdjęcie już było i sobie poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylerr 07.10.2012 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 pszczółka - a kiedy kończą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 08.10.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 oto jest pytanie Narazie kończą garaż, ale chyba jutro przenoszą się już na dom. Z tym, że na domu mają jeszcze wszystko do zrobienia. No i z tego co wiem mają sporo chętnych bo jakiś budynek wykańczają w El a na weekend umawiali się gdzieś na strukturę. Jeżeli zależy wam na czasie to raczej wątpię, że w ciągu najbliższego mies się wyrobią. Ale chłopaki wporządku, niepijący, nie robią problemów z wymysłami inwestorów a i strukturę ładnie kładą. Jak chcesz zobaczyć to mogę powiedzieć gdzie mój garaż jest Mam pewne doświadczenie z różnymi ekipami i dobrą ciężko znaleźć. No przynajmniej ja nie miałam szczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 11.10.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Pszczółka....no właśnie zdjęcie było i poszło zanim ja tu zawitałam.....hmmm..... .. fajnie, że kolejna ekipa jest porządna...to jest bardzo ważne... a ja czekam na odpowiedź Mapei na moj ą reklamację i ....jeszcze nic a był już na oględzinach Warszawiak z centrali Mapei.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylerr 11.10.2012 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Słuchajcie a jak u nas chodzi cena wylewki mixokretem z materiałem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 12.10.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 podpowiem tylko tyle że mi robili za 12,5 za m2 brutto. - sama robocizna (drużyna z Kwidzyna) - materiały kupowałam sama. nie ma tego dużo i wszędzie dostępne bez ceregieli - styro, cement i piach. ps. elewacja gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylerr 12.10.2012 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 no ok to ile wyszło tego materiału na mwk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 12.10.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 80 m2 na dole i tyle samo na górze - na dole 10 cm styro, na górze tylko folia, grubość wylewek +/-6 cm, poszło 8m3 styropianu, 20 ton piachu (mała kupka została) i 64 worki cementu. ile folii nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylerr 12.10.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 chodziło o koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 12.10.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 aha za wszystkie mateiały na góre i doł - czetry patyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylerr 14.10.2012 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 no tak ale w zakresie wylewek - czyli za piach i cement tylko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 15.10.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 tyle zapłaciłam za cement, piach, folię, styropian, i taśmę dylatacyjną. w ilości jak w którymś poście powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 16.10.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Tylerr moja ekipa wzięła od nas 12 zl za robocinę z tym że to była wylewka z włóknami ( za włókna więcej nie policzyli sobie). Piachu (dom 160m) ok 20 t i cementu chyba 1,5 palety (nie więcej niż 2) - chociaż chcieli 3 palety i jedna nam została Fachowców jak narazie chwalę. Jutro odbiera kierownik więc będę wiedzieć więcej. Emi elewację widziałam Wasiek trzymam kciuki za powodzenie reklamacji. Oni mają 30 dni na odpowiedz. Jak się nie wyrobią to wg prawa reklamacja jest uznana i nic już nie mogą się wywinąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 19.10.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 czy ktos wie gdzie mozna kupic keramzyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rob_i_anet 20.10.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Hej, mam pytanie odnośnie tematu elewacji: jak Wasi fachowcy od elewacji wykańczają elewacje w miejscu połączenia garażu z domem (pytanie do tych co mają taką konstrukcję )? Czy zdejmują sami dachówkę? Bo nasi oczekują, że to my zdejmiemy dachówkę we własnym zakresie przygotowując im pole pracy. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=143217&d=1350720057 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 21.10.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 u nas nie było tego problemu, ale coś musi być na rzeczy bo jak jeżdżę autem to widuję domy ( a maniakalnie rozglądałam się swego czasu za elewacjami), w których zrobiono dach i na etapie robienia pokrycia dachowego ocieplono tylko mansardę a resztę domu nie.Ale w czym oni mają problem zastanawiam się ? przecież i tak będą musieli jakoś wykonać to połączenie ocieplenia z dachówką! I tak będą musieli to potem z powrotem poukładać, żeby było szczelnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rob_i_anet 21.10.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Jednak zdjęli dachówkę z pomocą mojego męża i teściów i robią: nałożyli podkład, nałożą strukturę i pomalują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts