Wwiola 19.04.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Witaj Malinka. A jakiż to Cię problem do nas przygnał ??? Ja nie mam czasu się udzielać . Najpierw święta teraz budowa. Tym nie mniej pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinka30e 19.04.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 A taki to problem, że niewiem którą mam wybrać. Jedna jest w Przezmarku druga w G.Górnym. W przezmarku działka prosta z podłaczeniami woda, prąd, w GG lepsza komunikacja wszystkie media. Którą wybrać? Tansza jest w Przezmarku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 19.04.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 A która Ci się bardziej podoba ? Nie widząc działek powiedziałabym, że ta w GG lepiej "brzmi" : komunikacja i media - to ważne. Zalezy tez ile wynosi różnica w cenie. Generalnie działka uzbrojona jest zawsze droższa od nieuzbrojonej, wszystko zalezy jednak od mozliwości zarówno formalnych (jak daleko media) jak i własnych (czas i chęci do zmagania się z papierzyskami i formalnościami). Gdyby o mnie chodziło wolałabym brać już gotowe, bo papierzyska związane z przyłaczem wodnym (przyłaczem tylko a co by było gdyby to miała być cząść sieci ) załatwiam już pół roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinka30e 19.04.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Obydwie mi sie podobają. W GG cena za metr 45 zł zaletą jest to ze mam tu przyłacza wodno - kanalizacyjne, prąd i to zapewnia mi gmina w akcie notarialnym. W Przezmarku cena 25 zł ale kanalize trzeba zrobic samemu. A tak wogóle dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.04.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Wzięłabym jeszcze pod uwagę możliwości i potrzeby dojazdowe rodziny, Przezmark jest jednak kilka kilometrów dalej i ma jednak gorsze połączenie komunikacją miejską. no i jak pisze Wwiola- w GG jednak mniejsza papierologia, a pieniądze to musisz przeliczyć, co wyniesie taniej 45 za metr, czy 25+koszt kanalizy Decyzje nie są łatwe....ale na pewno podejmiesz dobrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinka30e 20.04.2006 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Wybraliśmy!!! Jednak GG. Zobaczymy czy wygramy przetarg. PRZETARG W PONIEDZIAŁEK!!! Trzymajcie kciuki. Dam znać jak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 20.04.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Wybraliśmy!!! Jednak GG. Zobaczymy czy wygramy przetarg. PRZETARG W PONIEDZIAŁEK!!! Trzymajcie kciuki. Dam znać jak wyszło to czekamy i trzymamy kciuki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 24.04.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Wybraliśmy!!! Jednak GG. Zobaczymy czy wygramy przetarg. PRZETARG W PONIEDZIAŁEK!!! Trzymajcie kciuki. Dam znać jak wyszło i jak poszło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinka30e 24.04.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Witam, wygrałam. Nikt mojej nie licytował. JEstem szczęsliwą nabywczynią działki 1100 m2. w GG. Teraz załatwiam formalności kredytowe i 2 lata odpoczynku przed wielkim bojem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 24.04.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 gratuluję Malinko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 25.04.2006 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 gratuluję Malinko!!! , gratuluję , ale to właśnie GG . właśnie tam w Marcu jak w moim Sprinterze sprzęgło nawaliło , i stałem zaraz za mostem , miałem akurat czas na ogladanie śniegu i akurat co obok . wyobrazcie sobie , że zanim przyjechała pomoc drogowa , to facet potrafił obciąć w ciągu 45 min. gałęzie z wszystkich drzewek owocowych . oczywiście piłą łańcuchową . a z DRE nie potrafili mi przyjechać na pomoc z Nefrytowej ! a to przecie niedaleko !!! hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 25.04.2006 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 witam wsjech! PS czy mozna zadawac pytania? weitam , witam kto pyta ten nie bładzi . a tu znowu zagadka . co to za miejscowość ? dla ułatwienia powiem , leży między Kamionkiem a Tolkmickiem . http://www.republika.pl/slawkowo/kadyny.JPG tylko nie czekajcie na odpowiedż bo jutro dużo pracy , a w nocy , jak zawsze podróż na Warmię świetaidą . wszystkiego najlepszego Kadyny zgadliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.04.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 witam wsjech! PS czy mozna zadawac pytania? weitam , witam kto pyta ten nie bładzi . a tu znowu zagadka . co to za miejscowość ? dla ułatwienia powiem , leży między Kamionkiem a Tolkmickiem . http://www.republika.pl/slawkowo/kadyny.JPG tylko nie czekajcie na odpowiedż bo jutro dużo pracy , a w nocy , jak zawsze podróż na Warmię świetaidą . wszystkiego najlepszego Kadyny zgadliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 26.04.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 przepraszam , że mało piszę , ale ostatnio mam pełno pracy . wieczorem już na nic nie ma ochoty ze zmęczenia . pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.04.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 masz jakieś linki do tych reportaży?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 26.04.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 masz jakieślinki do tych reportaży?? zaraz odnajdę . tylko to jest po niemiecku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 26.04.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 http://www.elbing.de/20014_12-15.pdf http://people.freenet.de/helmut.ramm/hopa14c.htm na razie wiecej nie znalazlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 27.04.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 masz jakieślinki do tych reportaży?? zaraz odnajdę . tylko to jest po niemiecku mam nadzieję, że jeszcze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 27.04.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 ciężko się to czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 27.04.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 ciężko się to czyta kiedys też miałem takie trudności . ale to już dawne lata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts