Joanna i Janusz 08.05.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 mamy już dziennik budowy... Gratulacje !!!!!!! A dziennik na forum ? chyba jednak nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 12.05.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 może już będą u nas "wykopki"???? jak tam z wykopkami ?? za tydzień jestem w okolicy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.05.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 może już będą u nas "wykopki"???? jak tam z wykopkami ?? za tydzień jestem w okolicy ?? dziśzdjęli humus i trochę gruntu i niestety okazało się, że trzeba będzie dowieźć trochę piasku pod fundamenty i trzeba będzie robić drenaż... drogie wyjdą te fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 12.05.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 dziśzdjęli humus i trochę gruntu i niestety okazało się, że trzeba będzie dowieźć trochę piasku pod fundamenty i trzeba będzie robić drenaż... drogie wyjdą te fundamenty no to chyba się nie spózniłem po tygodniu pracy " mam troszku czasu " i próbuję się skupić na tłumaczeniu . najgorsze było znalezienie nazw miejscowości . i gdzie znalazłem --- w Elblągu na razie tylko link . http://users.foxvalley.net/~goertz/graape.html myślę , że na razie będziecie heppy ,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 15.05.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 dziśzdjęli humus i trochę gruntu i niestety okazało się, że trzeba będzie dowieźć trochę piasku pod fundamenty i trzeba będzie robić drenaż... drogie wyjdą te fundamenty Joanna a dlaczego nie piszesz dziennika na forum ? Fajnie byłoby pocztac o waszych perypetiach (problemów nie życzę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 17.05.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 może już będą u nas "wykopki"???? jak tam z wykopkami , ja jeszcze tylko jutro będę w necie , a już w piatek via Elbląg na cały tydzień . bedę w okolicy też na " wykopkach " i mógłbym wpaść . jak co to podajcie adres na priwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 17.05.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 dziśzdjęli humus i trochę gruntu i niestety okazało się, że trzeba będzie dowieźć trochę piasku pod fundamenty i trzeba będzie robić drenaż... drogie wyjdą te fundamenty o drenażu to ja już wiedziałem od poczatku , bo wszedzie glina i glina . ale co poradzić , z tym trza żyć . a co do "wykopek " też może pomóc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.05.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 wywołuję, bo trafiliśmy do "lamusa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 29.05.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 wywołuję, bo trafiliśmy do "lamusa" a ja właśnie byłem parę dni w Elblągu . i nawet znalazłem czas dla piwniczki , która jeszcze niedawno tak wyglądała http://www.republika.pl/slawkowo/piwnica3.JPG a dzisiaj , już tak wygląda . http://www.republika.pl/slawkowo/piwnica.nowa.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 29.05.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 wywołuję, bo trafiliśmy do "lamusa" a ja właśnie byłem parę dni w Elblągu . i nawet znalazłem czas dla piwniczki , która jeszcze niedawno tak wyglądała http://www.republika.pl/slawkowo/piwnica3.JPG a dzisiaj , już tak wygląda . http://www.republika.pl/slawkowo/piwnica.nowa.JPG szkoda, że nie wiedzieliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 01.06.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 szkoda, że nie wiedzieliśmy... będę dopiero za miesiąc ale pracować też trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 09.06.2006 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 szkoda, że nie wiedzieliśmy... będę dopiero za miesiąc ale pracować też trzeba w Elblągu pewnie zamkneli neostradę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.06.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 szkoda, że nie wiedzieliśmy... będę dopiero za miesiąc ale pracować też trzeba w Elblągu pewnie zamkneli neostradę . my mamy vectrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.06.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 szkoda, że nie wiedzieliśmy... będę dopiero za miesiąc ale pracować też trzeba ano trzeba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 12.06.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Joanna a Ty się nie chwalisz jak tam postepy budowlane , nie ma dziennika i nawet tutaj nic nie piszesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.06.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Jutro lejemy ławy, a przynajmniej mam taką nadzieję do dziennika się przymierzam, ale powolutku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan samochodzik 14.06.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Jutro lejemy ławy, a przynajmniej mam taką nadzieję do dziennika się przymierzam, ale powolutku.... Pogodę chyba zamówiliście. Lepszej nie można sobie chyba wyobrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 14.06.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Joanna i Janusz napisał: Jutro lejemy ławy, a przynajmniej mam taką nadzieję do dziennika się przymierzam, ale powolutku.... Pogodę chyba zamówiliście. Lepszej nie można sobie chyba wyobrazić No, ale trzeba ostro polewać, bo beton będzie bardzo szybko wiązał i może pekać. Życzę powodzenia i opisuj wrażenia . No i zdjęcia KONIECZNIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 14.06.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Joanna i Janusz napisał: Jutro lejemy ławy, a przynajmniej mam taką nadzieję do dziennika się przymierzam, ale powolutku.... Pogodę chyba zamówiliście. Lepszej nie można sobie chyba wyobrazić No, ale trzeba ostro polewać, bo beton będzie bardzo szybko wiązał i może pekać. Życzę powodzenia i opisuj wrażenia . No i zdjęcia KONIECZNIE !!! wczoraj i dziś fachowcy polewali, a w poniedziałek mają budować ściankę fundamentową.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radi9 15.06.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Pozdrawiam wszystkich z mojego rodzinnego miasta Elbląga!!! Ja z żonką i 3 letnim synkiem 2 lata temu wyprowadziłem się do Łodzi i tutaj kupipiliśmy działke 3000metrów pod lasem i jestem na etapie wykończeniówki... do końca czerwca mam zamiar się wprowadzić! Życzę powodzenia i wytrwałości... pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts