ewka27 30.05.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 super, dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundi73 22.07.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 witam.pozdrawiam wszystkich czytających z byłego jeleniogórskiego mam nadzieje ze mogę sie przyłączyć do grupy.mieszkamy miedzy Gryfowem ŚL. a Leśną. budujemy Tosiek GL231 studia atrium,jesteśmy na etapie takim że szukamy ekipy do zabudowy skosów poddasza ponieważ okazało sie że firma która robiła tynki i ocieplenie domu wyceniła m2 na tyle że nie możemy sobie na to pozwolić. jeżeli ktoś posiada namiary na sumiennych fachowców w tej dziedzinie to proszę o namiary. sam posiadam namiary na bardzo dobrego cieśle ekipa od tynków też super ale niestety bardzo droga no i omijajcie firme budowlana pana edwarda z nowogrodzca .porażka totalna pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 22.07.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 mundi73 a jakie ceny "krzyknęła" ekipa od poddasza. U mnie właśnie działają na poddaszu . Ocieplenie i zabudowa. Jeśli chodzi o już sprawdzonych fachowców to mogę z czystym sumieniem polecić : - elektryka - tynkarzy wewnętrznych - posadzkarzy No i na hurtownię , która jest moim głównym dostawcą też złego słowa nie mogę powiedzieć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundi73 22.07.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 mundi73 a jakie ceny "krzyknęła" ekipa od poddasza. U mnie właśnie działają na poddaszu . Ocieplenie i zabudowa. Jeśli chodzi o już sprawdzonych fachowców to mogę z czystym sumieniem polecić : - elektryka - tynkarzy wewnętrznych - posadzkarzy No i na hurtownię , która jest moim głównym dostawcą też złego słowa nie mogę powiedzieć ! witaj.słuchaj ekipa robi wszystko świetnie bo byłem na ich budowie bo robią pod klucz ale krzyczał po 100zł od m2 za robotę a nas po prostu na to nie stać.mam ekipe która by to robiła za 45zł od m2 ale beda robic mi plytki i skosy tylko w łazience bo nie maja tyle czasu a ja potrzebuje od dziś . a twoi ile wołają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 22.07.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Nie wiem ile biorą "moi" za zabudowę poddasza , bo mam ustaloną cenę ryczałtową za większy zakres prac. Ale na pewno mniej niż 100 !!! To w ogóle jakaś cena z kosmosu ! Dużo masz tych skosów ? Może będę mógł Ci kogoś znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundi73 22.07.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 jest kosmos ale gdyby mial gore pieniedzy to warto by było. słuchaj mam tak około 120m2 do zabudowy.tyle że chciałem to robić w płycie g-w a nie każdy sie na ty zna bo technika spoinowania zupełnie inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 23.07.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Wyślij mi na priv telefon do siebie. Skontaktuje się z tobą szef ekipy. Może się dogadacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundi73 23.07.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 hej dzieki, tyle że ja na wyspie zarabiam na ten domek . wyślij mi stacjonarny tego szefa na priva jak możesz a ja bedę dzwonił bo on raczej w koszty nie bedzie się pchał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 24.07.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nycha100 26.07.2009 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Witam wszystkich.Niebawem zaczynam budowę domku , w okolicach Gryfowa. Chętnie skorzystam z dobrych rad i doświadczeń forumowiczów. Przede mną jeszcze trochę papierologii i na wiosnę ruszamy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neta2w1 27.07.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Witam wszystkich... jesteśmy z Wojcieszyc. Czy mógłby nam ktoś pomóc z uzyskaniem taniego kredytu? Mamy wszystko co potrzebne do rozpoczęcia budowy oprócz pieniędzy Chcemy budowac domek z "muratora" -Smukły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek Dzit 30.01.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 ale zima daje popalić w tym roku, blokuje wszystkie roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 30.01.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Fakt - lekko nie jest ! Ale za to piękne okoliczności przyrody wokół !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Campeche 23.02.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 O jednak ktos zaglada na to forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Campeche 01.03.2010 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Witam.Poszukuje osob ktore uzytkuja pompe ciepla w okolicach Jeleniej Góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek9 14.04.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 doradzcie: mam zrywane co rok rynny przez snieg ,dach pokryty blachą ocynk pod kątem 45 . kto to może mi zrobić i za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlutkaJurek 08.05.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Drodzy Forumowicze.My rowniez w tym roku chcemy rozpoczac budowe domu"Sasza II" w J.Gorze,a dokladnie na Maciejowej.Mieszkamy( jeszcze do przyszlego roku) w Niemczech/kolo Bonn,dlatego potrzebujemy waszej pomocy.Otoz dajcie namiary na dobrego a zarazem taniego architekta do adaptacji projektu,oraz kierownika budowy-bardzo prosze.Jesli mozecie pomoc,podaje swoj adres emaila:[email protected] Pozdrawiam wszystkich zagladajacych na te strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 08.05.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Wysłałem maila.Pozdrawiam - Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlutkaJurek 21.05.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Dzieki za maila,grupe do budowy juz mam(wstepnie),ale na wczoraj potrzebuje architekta coby zaadoptowal nam projekt z malymi przerobkami.Chcemy budowac Sasze II i mam pytanie,czy ktos w okolicy(nawet troche dalszej) buduje wedlug tego projektu? jezeli tak to prosze o odzew.Jeszcze jedna wazna kwestia,moze ktos wie jak sie maja ceny na rok 2010 za prace poszczegolnych etapow budowy,ale osobno tak jak sie buduje systemem gospodarczym.Pozdrawiam wszystkich budujacych i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 21.05.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Mam takiego architekta. Właściwie Panią architekt. Mam zatkaną skrzynkę na forum więc napisz do mnie na:[email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts