AlutkaJurek 22.05.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Witaj Piotrze jesli mozesz,napisz prosze jak sie maja ceny za elektryke,hydraulike w tym ogrzewanie podlogowe(wodne)i polozenie dachu(chodzi mi o robocizne),oraz polozenie tynkow wewnetrznych i zewnetrznych.Ceny na ten rok oczywiscie.Pozdrawiam i z nadzieja czekam na odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 27.05.2010 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Wysłałem wiadomość na PRIV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 28.05.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Wiadomość dotarła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlutkaJurek 30.05.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Witaj Piotrze.Dzieki za wiadomosc no i oczywiscie jestesmy zainteresowani tymi namiarami.Dopiero dzisiaj odczytalam Twoja wiadomosc,bo bylismy w Szczecinie.Jak mozesz,to przeslij dane kontaktowe mailem.pozdrawiam i dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 31.05.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Już piszę ........................................................................................... .Poszło na PRIV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pilkarzyk66 10.07.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Witam wszystkich z dawnego jeleniogórskiego:) prawie zakonczylismy temat załatawiania pozwoleń zatem zgłaszam sie z prośbą do Was drodzy forumowicze czy posiadacie badz możecie polecic ekipe która postawiłaby mi fundamenty w Gryfowie Śląskim szukam ekipy ktora postawi fundamenty oraz cały domek do stanu surowego zamknietego. Projekt to Perkoz ze studia Atrium z góry dziekuje za pomoc w tym temacie. pozdrawiam Wszystkich forumowiczów/Paweł i Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlutkaJurek 20.08.2010 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Ludzie czy tu nikt nie zaglada?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neta2w1 28.10.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Ivonesca ja też się kiedyś zastanawiałam nad okolicami Wrocławia ale jakoś tak wyszło że chyba juz tu zostanę.Pozdrawiam milego budowania. Napewno poczytam twój dziennik mam nadzieję że się czegoś nauczę. Pozdrawiam Aga. A ja z okolic Wrocławia uciekłam...Mieszkam i buduje domek tu pod Jelenią Górą i powiem wam ze nie zamieniłabym tych okolic na żadne inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niunia_Motylek 07.11.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 A ja z okolic Wrocławia uciekłam...Mieszkam i buduje domek tu pod Jelenią Górą i powiem wam ze nie zamieniłabym tych okolic na żadne inne niom nie dziwota Jelenia Góra jak i jej okolice mają swój urok, my też uciekamy z miasta dokłądnie mówiąc ze Zgorzelca na wieś niedaleko Zawidowa, nawe ttam mamy widok na Czeskie Góry z drugiej strony nasz wąłsny pikiny staw - czego chcieć wiecej no może gromadki dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neta2w1 22.11.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 niom nie dziwota Jelenia Góra jak i jej okolice mają swój urok, my też uciekamy z miasta dokłądnie mówiąc ze Zgorzelca na wieś niedaleko Zawidowa, nawe ttam mamy widok na Czeskie Góry z drugiej strony nasz wąłsny pikiny staw - czego chcieć wiecej no może gromadki dzieci Miejsce gdzie się budujemy nazywamy "trójkątem bermudzkim" bo leży między Jelenia, szklarską a Karpaczem wiec ładne widoki mam. Wszystkim życze żeby uciekli z miast na wies pod warunkiem że wieś bedzie wsią. Zapraszam do oglądniecia naszej kurnej chaty: http://foto.onet.pl/d7poi,cngs0ek4w4ec,u.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MWM 04.01.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Witam wszystkich budujących z Jelonki i okolic, właśnie zapisałem się do grupy.pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk1975 20.01.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 witam serdecznie Jeleniogórzan Jeleniogórzanki i okolicznych. Pozwalam sobie na dołączenie do grupy i chętnie poczytam i popiszę z inwestorami. My akurat remontujemy dom tzw "z duszą". kawał ciężkiej roboty, ale damy radę. Życzę powodzenia i hartu ducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neta2w1 28.02.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 witam serdecznie Jeleniogórzan Jeleniogórzanki i okolicznych. Pozwalam sobie na dołączenie do grupy i chętnie poczytam i popiszę z inwestorami. My akurat remontujemy dom tzw "z duszą". kawał ciężkiej roboty, ale damy radę. Życzę powodzenia i hartu ducha My tez mieliśmy remontowac dom tesciow ale kiedy przyszedł rzeczoznawca to powiedzial że taniej nam wyjdzie budowa zamiast remont starego. Zreszta w starym domu mieszka jeszcze trzy rodziny co prawda chetne dorzucic sie do remontu ale powiedzialy jaskołki ze pier....takie spółki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neta2w1 28.02.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Witam wszystkich budujących z Jelonki i okolic, właśnie zapisałem się do grupy. pozdrowienia No i co stawiasz w rejonie jelonki? Pochwal sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
7mieczy 07.03.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Witam Jestem świeżynką na forum. Poszukuję wykonawcy do postawienia domu w Szklarskiej Porębie. Pozwolenie na budowę prawomocne. Interesuje mnie jedna ekipa co od fundamentó do stanu surowego dojdzie. Dom 3 kondygnacje. Jak ktoś coś wie, może polecić proszę o wiadomość na prv. Pozdrawiam Wszytskich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
don_pedro 13.05.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Witam. Buduję w okolicy Zgorzelca w chwili obecnej jestem na etapie wyceny schodów czy macie jakieś zakłady stolarskie z których korzystaliście i są godne polecenia. Liczę na pomoc z Waszej strony drodzy forumowicze pozdrawiam Agnieszka. Może być na priv [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alaiandrzej 27.09.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Cześć, my chcemy zacząć jeszcze w tym roku w październiku, Kunów koło Zgorzelca, zagląda tu jeszcze ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewka01 19.03.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Witam, budujemy dom w Jeleniej Gorze-Sobieszow. Zdjecia na moim blogu: http://notatnik-emigranta.blog.onet.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.08.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Cisza tu taka, nikt w okolicy nie buduje ?Potrzebuje namairy na dobrego elektryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziennikBudowy 05.02.2015 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Witam wszystkich! Jelenia niby nie taka mała, a tak mało budujących...Jeżeli ktoś ma informacje o tym gdzie u nas najlepiej kupić bloczki fundamentowe + stal to proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts