Aga J.G 01.02.2004 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 Agnes masz rację ale u mnie jeszcze martwy pozwolenia jeszcze nie mam więc czekam.Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 02.02.2004 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 A u nie dziś wielki dzień! Właśnie dziś podłączyli nam licznik gazowy i uruchomiono piec! Kaloryfery zrobiły sie ciepłe.... ale fajnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.02.2004 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Jolana....... gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.02.2004 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Jolana gratulacje, jak ciepło to i miło. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 02.02.2004 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Dzięki dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.02.2004 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Jolana nie ma sparwy i jak już się zrobi cieplutko na dworze to chyba się wybirę na mały rekonesans tego twojego domku na żywo mam nadzieję że mnie nie wygonisz. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.02.2004 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 Słuchajcie, pilnie potrzeba mi namiarów na dobre, sprawdzone , tanie ekipy...... Za dużo pewnie chcę...... Ale pomóżcie... plizzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.02.2004 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 Witam czas tutaj się pochwalić pozwoleniem chociaż i tak Ci co tu zaglądają już wiedzą Aga jak tylko będą coś miała to dam znać. Jolana możesz napisać gdzei ten Twój dom stoi bo jak mój mąż jeździ do Zgorzelca i Bogatyni to ogląda wszystkie domy i wypatruje Twojego może mu pomożesz Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 08.02.2004 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 No to dziewczyny, do roboty! Powodzenia w budowaniu AgaJG mój dom jest słabo widoczny z drogi i tylko przez chwilę Można go zobaczyć jadąc obwodnicą (na Bogatynię), jak juz się kończy, po prawej stronie jest pole, gdzie urosło kilka domków. Mój jest najdalej od drogi, schowany za innym, ale widać przez moment żółty domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.02.2004 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 dzieki Jolana po wtorkowej wyprawie powiem czy znalazłPozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.02.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Trzeba grupe podnieśc do góry to skreslę pare słów. Może My sobie zrobimy spotkanie klubowe jest nas mało to się szybciej zbierzemy Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 09.02.2004 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Dobry pomysł Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.02.2004 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 To kiedy sie spotykamy i gdzie? Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.02.2004 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 skoro pomysł sie spodobał to na początek zaczynamy tak http://images.google.pl/images?q=tbn:B2Vtjq_Ik3AJ:www.owsbaltyk.gd.pl/foto/big/kawiarnia.jpgStolik czeka zamawiamy i .......Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 10.02.2004 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Stolik super A co z nakryciem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.02.2004 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 jak już się przysiądziemy to coś nam przyniosą np. http://images.google.pl/images?q=tbn:0rAetNLpsH4J:www.coara.or.jp/shop/19990109/caffe.jpg Kawa już podana może cos jeszcze zamówimy. Agnes a Ty gzdie nie przysiądziesz się??? Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 15.02.2004 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 Agnes, jak poszukiwania ekipy, zakończone? I z jakim skutkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.02.2004 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 Cześć dziewczyny.... o rany...ale jestem z siebie dumna...rany... Mam ekipę, za 24 tys. na stan sur. otwarty (łącznie ze ściągnięciem humusu...)... Czyli ja będę ino piękie wyglądać, pachnieć i ... zarabiać kasę... Ale się cieszę. Rany.. te 41 tys.. mnie już dobijały, 17 tys mniej... to jest coś..... No ja nie wiem czego od męża żądać w nagrodę Macie jakieś propozycje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.02.2004 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 Cześć ! Aga czy ta ekipa to już na 100% ( i czy oni załatwią Ci całą chałupkę z pokryciem dachu ? ) A co do męża to coś napewno wymyslisz Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.02.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Tak nisko spadłysmy że muszę nas podnieśc do góry dziewczyny do roboty. Może jaks kawka w kameralnym gronie? Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts