Majka 09.03.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Drodzy jeleniogórzanie potrzebuję Waszej pomocy. Który w waszym rejonie jest dobry szpital ortopedyczny? Pilne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.03.2004 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Majak u nas nie ma szpitala ortopedycznego w szpitalu w Jeleniej jest tylko oddział ortopedii. Jesli można zapytać o co Ci chodzi dokładnie?Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.03.2004 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Majka, w tej dziedzinie, to Aga fachura. Na pewno Ci pomoże. PozdrowieniaAgnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.03.2004 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Dzieki, dziewczyny. Tato zostanie zawieziony do wojewódzkiego, chyba jest tam dział ortopedii. Zlamal sobie kość udową z przemieszczeniem jeżdżac na nartach w Austrii. Tam mial super opieke /w szpitalu, w którym "składali kiedyś" herminatora/, ubezpieczyciel żądal od nas informacji, gdzie maja Tate przewieźć i stąd moje pytanie do was.Pozdrawiam serdecznie. Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.03.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Oj, kurka Majka to współczucie.. Z tego co słyszałam, to w wojewódzkim cieniutko.... Oprócz gipsu niewiele mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.03.2004 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Jeszcze na ortopedii mają dobrych fachowców a to najważniejsze, więc będzie dobrze Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.03.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Wiecie, ze w Austrii nie zakladaja gipsu, wsadzili plytke tytanową, ześrubowali i na trzeci dzień po operacji kazali chodzic. mam nadzieje, ze nasi lekarze nie "wsadzą" nogę taty w gips. Wtedy rehabilitacja będzie bardzo dluga W sobotę ma zamowiony transport /czyli jutro/. Pozdrawiam. Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.03.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Zdrówka Majka dla Taty życzymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.03.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Majka dużo zdrowia dla taty i mam nadzieje że wszystko pójdźie dobrze.Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.03.2004 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Mam do polecenia sprawdzonego człowieka do wykończeniówek. Jeśli chcecie namiary to piszcie na priv.PozdrowieniaAgnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.04.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 dziewczyny !!znalazł sie jeden bardzo miły człowieczek na wrocławskiej i robi mapę - na razie są 2 : Wrocław http://gps.prv.pl/murator/wroclaw.jpg i Dolny Śląsk http://gps.prv.pl/murator/dolnyslask.jpg .Jesli tylo chcecie to polanka Was tam wklei, tylko potrzeba jest lista z nickami i nazwą miejscowości (+gmina i powiat). Co Wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.04.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Superaśnie! Jestem za! Bardzo chcę zostać wklejona! (ale, Ivonesca, jeśli to żart...to..... , no nie bedę taka aż.... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.04.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Superaśnie! Jestem za! Bardzo chcę zostać wklejona! (ale jeśli to żart...to..... , no nie bedę taka aż.... ) agnes - to nie żart ...zerknij w razie czego na wrocławską to co....zrobisz taką listę wszystkich z jeleniogórskiej, którzy chcą byc na mapie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.04.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Ok, skontaktuję się z ludźmi, zrobimy pospolite ruszenie i powklejamy się Dzięki za pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.04.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 to jak będzie lista to powinna ona zawędrować do polanki - on jest autorem mapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.04.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Dużo pisać niestety nie musiałam.. Zobaczymy kto wyrazi chęć. Mam nadzieję, że wszyscy... Listę przekażę polance. Dzięki wielkie. Do kiedy mamy termin zgłoszeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.04.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Cześć ! Zgłaszam się z chęcią bycia na mapie Aga daj znać co Ci potrzeba do listy. Ivonesca dzięki za pamięć. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.04.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Aga, tak jak Ivonesca pisała - dokładne położenie. U Ciebie to chyba Jeżów, co? Spojrz na mapę http://gps.prv.pl/murator/dolnyslask.jpg i spróbuj się umiejscowić.PozdrowieniaAgnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniekjg 01.04.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Witam!Oczywiscie zgłaszam sie!AgnesK dzieki za pamieć. Acha:Rybnica gm.St. Kamienica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.04.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Aga tak u mnie Jeżów Sudecki gmina ta sama a powiat Jelenia Góra.Myslę że ja to tam zaraz za Napisem Jelenia Góra.tak przed Siedlęcinem.Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts