Aga J.G 13.04.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Witam po świetach, Aga ale ich zaskoczyliście Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.04.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Cóż, zareagowali .... spokojnie.... Czuli, że coś się święci, jeno nie wiedzieli co. Stawiali na ciążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.04.2004 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Pogoda piękna wiosna w pełni. czekamy na lato Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.04.2004 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Aga, to co startujecie jednak w lecie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.04.2004 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Cóż, zareagowali .... spokojnie.... Czuli, że coś się święci, jeno nie wiedzieli co. Stawiali na ciążę http://www.geocities.com/single_dating/__BAB2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.04.2004 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Jamles... nie otwiera mi się... co to za obrazek..???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.04.2004 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Jamles... nie otwiera mi się... co to za obrazek..???? http://geocities.com/single_dating/ bociek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.04.2004 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Jamles..... Ty sobie takich żartów bardzo proszę nie rób.... kurka..... no.... ( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.04.2004 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Jamles..... Ty sobie takich żartów bardzo proszę nie rób.... kurka..... no.... ( ) ale teściowa by się może ucieszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 15.04.2004 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Cześć Rebeliantki (ci)Zapraszam na wrocławską majówkę Uwaga !!! Majówka w Wilkszynie Termin 2 maja (niedziela) Program : 14:00 zlot w Smoczej Jamie (komplementacje, okrzyki zachwytu, rąsia, buźka, goździk, klapa ) 15:30 pakowanie kiełbachy do plecaków i wdrapywanie się na przywiezione rowery. 16:00 Wyjazd na wycieczkę krajoznawczą. 1. Przykład budownictwa szkieletowego, technologia a praktyka na podstawie paśnika dla zwirząt (wykład poprowadzi... no właśnie, kto buduje kanadyjczyka ??) 2. Wiosenny koncert ptaków, wysłuchanie i komentarze ( wykład z ornitologii wygłosi Sroka) 3. Historia a dzień dzisiejszy. Przykład budownictwa przedwojennego niemieckiej generalicji, rezydencja w lesie, oblicza formy w środowisku naturalnym ( Wykład poprowadzi Sławek z żoną ) 4. Zbieranie chrustu i wspólne rozpalenie ogniska jedną zapałką. 5. Rozpakowanie kiełbasek i czas na konsumpcję. 6. Zjazd downhill'owy z Wiśniowej Góry. 7. Powrót tych, którym udało się przeżyć , rowery można pozbierać do pustych plecaków, lub wlec za sobą. ( Pechowcom doraźnej pomocy medycznej nie zapewniamy ) 8. Ucztowanie w pieczerze do rana z powodu ocalenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.04.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Aga startować nie startujemy,ale ja kocham lato i ciepełko Smoku pomysł z majówką świtny jeden problem brak roweru dla całej rodzinki Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.04.2004 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Aga - zmiana terminu majówki na 9 maja (Smok mam nadzieję że mogłam napisać )..a co do rowerów to my również nie posiadamy i planujemy spacerek z polanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.04.2004 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Dzięki ivo widzial ale nie weim czy dam radę 8 moje dziecię ma 10 urodziny i nie wiem czy 9 nie trzeba będzie iść do pracy jeszcze dam znać chętnie bym się wybrała Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.04.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Aga - gdyby sie udało będzie fajnie ...jesli nie ...to może inna razą pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.04.2004 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Ivo jeszcze na 100 % nie wiem muszę porozmawiać z rodziną dam znać pod koniec tygodnia.Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.04.2004 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2004 muszę nas trochę wyciągnąc do góry żeby nas nie porwał wir w dół rzeki Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 07.05.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 I co , i co ???zobaczymy reprezentację grupy JG ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.05.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Ja niestety nie.. Ale może za rok...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.05.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Ja raczej też nie jutro moje dziecię ma 10 urodziny i chyba będziemy odpoczywać po napadzie połowy klasy na nasze 41,5 merta.Ale jeszcze nic nie jest przesądzone.Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniekjg 11.05.2004 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 No i jestem!Ostatnio troszke podróżowałem,A tu widze że coraz wiecej sie buduje Kończe tynki i zabieram sie za C.W. i C.O. ale w miedzy czasie musze dobrac pare zł. z banku czekam właśnie na decyze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts