AgnesK 02.06.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Dzięki Maniek.Podłączenie zetki zrobi firma która będzie wykonywała przyłącze z ramienia ZE (już dogadane, koszt z materiałem 300 zł - czy to dużo? materiał 100 reszta robocizna, bez rk.). Szafkę już mamy.Zaraz puszczę maila do kumpla. Przyłąćze wodne robiła nam suuuper firma. Polecam każdemu. Zgłosimy się do nich na 1000% w sprawie szamba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.06.2004 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Aga być może nie twierdzę że nie ale ja tak jakoś nie widzę tego i gratulki z okazji tego prądu A możesz mi zdradzić jedną tejemnicę czemu na Waszej tablicy informacyjnej jest tylko imię twojego męża Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.06.2004 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 oooooo szpiegowcze (też się nad tym zastanawiam.... mąż pisali... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.06.2004 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 A co musielismy się upewnić gdzie będziemy na kawę i nie tylko przyjeżdzac A to męż jak Ci panowie po hurtowniach Ja ostatnio miałam przedsmak zakupów i to wcale nie było w Hurtowni budowlanej bylismy oglądać łóżka dla naszej młodszej córci i pani też tylko zwracała się do mojego męża pomimo że to ja zadawałam pytania dopiero jak zapytałam o materac kokosowy to zaczęła rozmawiać zze mną to tak na marginesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.06.2004 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Aga i co..widziałaś tę fantastycznie zrytą ziemię pod przyłącze wodne? I tę biało-czerwoną taśmę...i w ogóle..ech... od sierpnia grilujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.06.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2004 Aga jasne że widziałam czuje się zaproszona na grilla. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.06.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2004 Ba..zobaczysz..będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.06.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2004 Mam taką cichą nadzieję i juz nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniekjg 17.06.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Widze cisza w grupie?! Ja szukam teraz instalacji C.O. i poważnie zastanawiam sie nad piecem stałopalnym z nawiewem i sterowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.06.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Witajcie Parapety marmurowe na zew. kupował znajomy gdzieś pod Strzegomiem a wew. robił mu stolarz. A co to jest piec stałocieplyny.... Tu na forum możesz poradzic się Bio, on jest z branży piecowej - dobry człowiek, doradzi Ci. A najlepiej wpadnij wieczorem na czat to sobie z nim na spokojnie porozmawiasz. Pozdrowienia Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniekjg 17.06.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Taki na miał,wegiel itp.Niestety wieczorkiem działam do póżna na budowie i net z modemu wiec odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.06.2004 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 To napisz do Bio i powiedz że Ciebie na niego nasłałam . Znajdziesz go na forum. To NAPRAWDĘ dobry adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.06.2004 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Witam witam cisz bo nic się nie dzieje, tylko zimno dookoła BRRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.06.2004 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 A my mamy mieć jutro pierwszego grila z sąsiadami..Kurrrrka...Oby tylko nie padało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.06.2004 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Aga nono ale pogoda taka sobie mam nadzieje że jutro będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 19.06.2004 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2004 cześć i tu sie odzywam, dorwałam sie na moment do internetu Napiszcie coś do mnie AGNIESZKI!! Do poczty mam jeszcze czasem dostep, wiec czekam na maile I przy okazji pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.06.2004 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2004 Jolana witaj.... ja mam u siebie na wsi necik ufff Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teri 20.06.2004 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Pozdrawiam wszystkich z Karkonoszy, i Gor Izerskich.Jestem nowa na waszym Forum, ale juz z niemalym doswiadczeniem,Mam nadzieje ,ze mi pomozecie ,bo buduje na odleglosc. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.06.2004 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Witaj Teri, a gdzie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.06.2004 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Witaj w naszym gronie może powiesz coś o sobie więcej. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts