Aga J.G 26.07.2004 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Hej dziewczyny Anika przepłacasz i to bardzo a forum jest po to żeby tego unikac, Napisz dokladnie gdzie masz działkę jeśli chcesz. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anik 27.07.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Działka w Jagniątkowie - piękne miejsce Na razie zarośnieta okrutnie -prawie nie da się na nią wejść. Od momentu kupna przyjeżdzamy i ją podziwiamy. Szczególnie podoba nam się to, że jest zadrzewiona. Następna wizyta już niedługo Większe prace, jak pisałam, dopiero w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.07.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 witam teri - namiary wysyłam na priva pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.07.2004 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Anik to rzeczywiście piekne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teri 28.07.2004 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Dzieki Ivon za namiary. Mysle ze skorzystam, od piatku urlop dwa tygodnie na budowie. Ciekawa jestem jak pieknie zarosla cala dzialka.Kazdy z Was spedza tak urlop ,jezdzac po sklepach z materialami budowlanymi?czy tylko ja jestem "nawiedzona".Pozdrawiam serdecznieTeri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anik 29.07.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Witajcie, Czy ktoś z Was robił badania geotechniczne gruntu? Moja działka należy do tych co kryć mogą różne niespodzianki, planuje też oczyszczalnie ścieków wiec badanie mi się przyda a już na pewno nie zaszkodzi Macie jakichś poleconych geotechników z okolic? Jakie były koszty badania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.07.2004 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 My nie robiliśmy u nas glina widać gołym okiem Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.07.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Dzieki Ivon za namiary. Mysle ze skorzystam, od piatku urlop dwa tygodnie na budowie. Ciekawa jestem jak pieknie zarosla cala dzialka. Kazdy z Was spedza tak urlop ,jezdzac po sklepach z materialami budowlanymi?czy tylko ja jestem "nawiedzona".Pozdrawiam serdecznieTeri oby namiary się przydały ...a z tym urlopem to się nie przejmuj - kazdy tak ma pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.08.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Aż mi wstyd tak dawno tu nie pisałam Anik, namiary na architekta Ci wystałam (działkę macie w super miejscu, Hauptmannowo jest pięęękne ), Maniek - mówiłam że Bio to łebski i baardzo pomocny facet . Teri, taki sposób spędzania urlopu to chyba norma Ivo, fajnie, że do nas zaglądasz. Znacie jakiś dobry tartak w regionie? Szuklamy intensywnie drewna na więźbę. Obiecuję zaglądać tu częściej a narazie pędzę do roboty. Serdeczne pozdrowienia Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.08.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Witam po urlopie pogoda była piekna morze ciut zimne ale ogólnie było świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.08.2004 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 To super Aga. Nawypoczywaliście się na następne wakacje? Tartak znaleźliśmy w Łomnicy, więc niedaleko nas. Okazało się też, że kilka minut spacerkiem od naszej działki jest przedsiębiorstwo, które robi impregnację ciśnieniową drewna Ino to strrraszne pieniądze. Zdecydowaliśmy się więc na Łomnicę, bo facet ma piękne drewno, struga i impregnuje zanurzeniowo. Za kubik chce 750 zł. To tyle z rozeznania regionalnego. Pozdrowienia Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.08.2004 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Aga mam nadzieję że wystarczy tej pieknej pogody i wypoczynku na przyszły ciężki rok który nas czeka. Pozdrawiam Aga. Co do więźby to mój mąz robił lekkie rozeznanie ale jak to wygląda bliżej to ja nie wiem więc jeśli masz jakieś pytania to daj znać. Mam nadzieję że uda mi się dotrzeć dzisiaj do Twojego dziennika i inych które czytam reguralnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.08.2004 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Aga, to napisz może czego Wy się dowiedzieliście, my uzupełnimy o nasze rozeznanie, może wydzie coś z tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.08.2004 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Aga mój mąz dowiadywał się ale to poza okolicami jedna w bardzo atrakcyjnej cenie za Lwówkiem Sl. 550 netto tylko tam trzeba zamawiać z wyprzedzeniem i facet powiedział ze zeby byla na drugi rok to juz najlepeij zamawiac. Druga była za Marciszowem ale tam cena jest większa od tej którą znalazłaś w Łomnicy.Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 17.08.2004 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Witamjeżeli pozwolicie to i ja dołącze do tego zacnego gronato co za wami, mnie to czeka za rok może dwa, ale już przejżałem kilka set projektów i kilkadziesiąt działek i dumammam jeszcze czasPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.08.2004 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Witaj w naszym gronie jak na razie to ja mam za sobą wybór działki i projektu a reszta przednami w pzryszłym roku Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 31.08.2004 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Pozdrawiam Wszystkich z Jeleniej Góry i okolic, a w szczególności Agę J.G której chciało się taki szmat drogi przyjechać na Wakacyjny Zlot Forum w Ogrodzieńcu. Było świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Agi J.G 31.08.2004 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Dzięki za pozdrowienia. I my pozdrawiamy Forumowiczów ze zlotu w Ogrodzieńcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Agi J.G 31.08.2004 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Dzięki za pozdrowienia. I my pozdrawiamy Forumowiczów ze zlotu w Ogrodzieńcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.08.2004 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 A niektórzy nie mogi... Ale za rok kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts