Aga J.G 01.09.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Grzegorz dzięki bardzo za pozdrowienia jak już pisałam było bardzo miło i sympatycznie Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 13.09.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Hej wszystkim, dawno was nie widziałam. Napiszcie w skrócie co u was, jak postępy budowlane? Postaram się wkrótce zamieścić trochę aktualnych zdjęć mojego domku. Pozdrawiam bardzo serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.09.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Jolana witaj wróciłaś już na stałę, czekam z niecierpliwością na Twoje zdjęcia. U mnie jak dotychczas czekamy na następny sezon i będziemy ruszać - jak na razie myślimy myślimy a już niedługo zaczną się rozmowy trzeba znaleźć KB, ekipę iitp. sprawy Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.09.2004 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2004 Jola jak super Cię znowu widzieć. Masz już stałe łącze w domu? Czekam z niecierpliwością na Twoje zdjęcia. Pozdrowienia Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.09.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2004 Jolana odezwij się hop hop tęsknimy tu za Tobą i za tymi zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.09.2004 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2004 Jooooooooooooooooooooooooooolaaaaaaaaaaaaaaaaa. Słyszysz nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 20.09.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Słyszę, słyszę Niestety dostępu nadal nie mam, korzystam gościnnie w pracy. Ostatnio jednak byłam na zwolnieniu, dzieciaki chore. A zdjęcia w tym tygodniu postaram się zrobić. Pozdrawiam, pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.09.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Czekamy niecierpliwie. Moja mała jest od tygodnia tak na stałe w przedszkolu i już łazi zasmarkana - jak wszystkie dzieci. Już mi skóra cierpnie jak pomyślę o tym, co było w ub roku... No może w tym po Rybomunylu będzie lepiej? Właśnie Aga, po jakim czasie można powtórzyć cykl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.09.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Witaj Jolana czekam na zdjęcia dużo zdrowia dla dzieci Aga muszę się dowiedzieć napisz tylko przez jaki okres podawałaś i kiedy skończyłaś, w środę mam dyżur to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.09.2004 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Aga , zaczęliśmy w lutym br i skończyliśmy w lipcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 21.09.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Hej dziewczyny, tak z ciekawości co to Rybomunyl? Jakiś lek uodparniający? Ja się zastanawiam nad podaniem czegoś młodszej, ale czy aby nie za późno? Inaczej pewnie znowu będzie co chwilę chorować, a ja w tym roku nie mam jej z kim zostawiać. Już widzę miny w pracy, jak zacznę chodzić częściej na zwolnienia. Jak wy sobie z tym radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.09.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Oki Aga jutro mam dyżur to postaram się dowiedzieć i dam zanć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.09.2004 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Tak Jola, Rybomunyl to wręcz rewelacyjna szczepionka uodparniająca. Kuracja trwa aż pół roku, ale się opłaca. Widze to już po glizdeczce. W ub roku już by mi leżała w łóżku a teraz śmiga cały czas i nic ponad katar się nie rozwija! Wg mnie naprawdę warto. Ja małej podałam ją dopiero w lutym więc wydaje mi się że czas jest ok. Ale pamiętaj żeby pod żadnym pozorem nie przerywać kuracji, nawet jeśli dziecko choruje. To błąd, który popełnia wielu rodziców. Dobra ja sie pomądrzyłam jako laik, powiedziałam ile wiem od lekarzy a teraz niech pomądrzy się Aga, jako siła fachowa. A jeśli chodzi o to jak mała choruje - mam 2 panie, dzwonię która wolna (stresior straszny, czasem telefon o 6 rano po nieprzespanej nocce bo od 8.30 zajęcia... nie cierpię tego..) i płacę im po prostu. Tak sobie radzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.09.2004 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Dziewczyny ja się jutro wszystkiego dowiem i jak mawia moja szefowa poleczę te dzieci przez telefon to ja przez internet a co nowocześniejsza będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.09.2004 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 A idźmy z duchem czasu. Czekamy Aga jutro na Twe mądrości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 22.09.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 To i ja czekam na fachowe rewelacje Agi. A co do pani do dzieci, to ja dotychczas taką miałam, ale teraz już nic z tego, bo zajmuje się innym dzieickiem i nie może zostać z moimi chorymi. Starsza córa to siedzi teraz sama w domu, ale Basi nie mogę samej zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.09.2004 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Dziewczyny bardzo Was przepraszam ale dzisiaj nie mam informacji do południa był taki za... że zapomniałam jak się nazywam a lekarz dyżurny taki że lepiej u niego informacji nie zasięgać Jutro mam noc więc wieczorkiem napisze co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.09.2004 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 ...a lekarz dyżurny taki że lepiej u niego informacji nie zasięgać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.09.2004 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Aga jak by się zaczął rozwodzić to pół dyżuru by minęło a efekt mizerny bo tak na oko przez telefon to wie pani nie można trzeb azobaczyc co i jak itp itd to wole nie pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.09.2004 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Aga jak by się zaczął rozwodzić to pół dyżuru by minęło a efekt mizerny bo tak na oko przez telefon to wie pani nie można trzeb azobaczyc co i jak itp itd to wole nie pytać aaaaaaa gaduła, a ja myślałem, że od rybek akwariowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts