Whisper 27.01.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Jak to bez kominka? Kominek być musi! Ognisko domowe, te rzeczy... No musi być i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniekjg 27.01.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Trudno o dobre drzewo,nie ma komu palić/na poczatku fajne ale pogamy po 1 roku/ps.z płaszczem wodnym to i tak najlepsze rozwiazanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.01.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Toteż ja nie mówię, że trzeba palić codziennie i na wciąż. Pali się wtedy jak ma się ochotę na nastrój, albo na obniżenie zużycia innej energii Ale miałbym mieć DOM i duży pokój bez KOMINKA? NIGDY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.01.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Maniek wiem że to kotlownia ale nie ma innego rozwiązania. Musi tak być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.01.2005 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 No, Aga J.G., nie zawiodłaś mnie z tym kominkiem A swoją drogą to tak Wam zazdroszczę tego gazu z rury U mnie na razie szans na to nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.01.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Whisper dla mnie dom bez kominka to nie dom U nas z tym gazem nie było tak lekko za 1 razem nam odmówili ale teraz jak się tam trochę domów wybudowało to będziemi mieli ten gaz, chociaz nadal czekamy na warunki, grzebia się okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.02.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Słuchajcie drodzy jeleniogórzanie i okolicznicy ( ), poszukujemy dobrego i taniego parkieciarza. Macie jakieś namiary? Jeśli chodzi o sztorcókę to zrezygnowaliśmy. Koszta samego surowca nie jest zawrotny, ale koszty uułożenia i chemii straszne.. ok 80 zł/m2. Za 26 m2 salonu w drewnie krajowym zaśpiewano nam w okolicach 4100-4200!!! W piątek jedziemy do Wrocka szukać parkietu. Dlatego też właśnie rozglądamy się już za sprawdzonym parkieciarzem. Będę Wam b. wdzięczna za namiary. Maniek - gratuluję zamieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.02.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Ja nie mam ale popytam w parcy może ktoś kogoś zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.02.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Mamy już fachowca z polecenia. Bierze 27 zł/m2 (klejenie, lakierowanie, cyklinowanie). Ale będziemy się rozglądać dalej, w końcu to jeszcze troche czasu. Jutro jedziemy po parkiet do Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotofox 05.02.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Przyjmiecie do grupy budowniczego/przyszłego/ zza Przełeczy Kowarskiej?Kamienna góra to prawie jak Jelenia wiec moze... Mam zamiar wejsć na wiosne z łopata na działke i zaczac prace przy moim Krabie 3 z Archetonu.Głowa mi peka od problemów.Może lokalna pomoc pomoze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.02.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Witaj Fotofox A gdzie budujesz w Kamiennej Górze ? Znam te okolice mój mąż pochodzi z Wieściszowic My też zaczynamy na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.02.2005 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Witaj Fotofox Fajnie, że jesteś. Witamy z otwartymi ramionami. Słuchajcie kochani, macie dobre lub złe opinie nt wykonawcy c.o., firmy Ekotech z ul. Okrzei? Mamy ich wycenę na Aristona i całą kotłownię i wykonanie c.o. Po targach ostrych 17 tys brutto. Ale jeśli coś złego o nich usłyszymy, to sio! Może jeszcze w poniedziałek da się zjechać kilka stówek , zobaczymy. Ale najpierw opinie proszę. Pozdrowienia Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotofox 06.02.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Ale swiat jest mały! Ja sie urodziłem w Wiesciszowicach!A bede się budowałna tym samym zboczu co Krzeszowskie Osiedle,tylko blizej Czadrowa.Kilka domów juz tam stoi,a nas jest szóstka i dostawimy tam jeszcze swoje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.02.2005 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Ja będę monotematyczna - słyszeliście jakieś opinie o Ekotechu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.02.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Fotofox to wiem gdzie Mojego męża siostra mieszka w Czadrowie a brat w Krzeszowie A mieszkałeś troche w Wieściszowicach, masz tam jakąś rodzinę ??? Sorrki że tak wypytuje ale tak mnie jakoś ciekawość zjada Aga ja o Ekotechu nic nie słyszałam, Sławek tam był wrażenia raczej dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotofox 08.02.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Nie szkodzi Aga.Z Wiesciszowicami ja i moja rodzinka rozstalismy sie w 1970 r.Czasami tam wpadam/Kolorowe Jeziorka /. A teraz o budowie.Czy jest gdzies u nas w okolicy sensowny producent ceramiki.Chcę budowac ściany z maksa i zaczynam szukac... aha!nie wiecie czy któras z jeleniogórskich wytwórni betonu robi strop typu filigran? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.02.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Jeden z moich znajomych sciągał ceramikę spod Warszawy - taniej mu wyszło. Jak chcesz mogę zapytać skąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.02.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Ceramika to nie mój temat nie mam orientacji i to nawet znikomej Kolorowe jeziorka super sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 15.04.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Witam No, Aga J.G., nie zawiodłaś mnie z tym kominkiem A swoją drogą to tak Wam zazdroszczę tego gazu z rury U mnie na razie szans na to nie ma A najgorsze jest to, że ja mam taką samą sytuację, a gaz w rury jest od mojej działki 200m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.04.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Nie myslałam że gaz z rury to takie szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts