Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa jeleniogórska + okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 801
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Słuchajcie drodzy jeleniogórzanie i okolicznicy ( :wink: ), poszukujemy dobrego i taniego parkieciarza. Macie jakieś namiary?

Jeśli chodzi o sztorcókę to zrezygnowaliśmy. Koszta samego surowca nie jest zawrotny, ale koszty uułożenia i chemii straszne.. ok 80 zł/m2. Za 26 m2 salonu w drewnie krajowym zaśpiewano nam w okolicach 4100-4200!!! :-?

W piątek jedziemy do Wrocka szukać parkietu. Dlatego też właśnie rozglądamy się już za sprawdzonym parkieciarzem. Będę Wam b. wdzięczna za namiary.

Maniek - gratuluję zamieszkania. :D

Witaj Fotofox :D Fajnie, że jesteś. :D Witamy z otwartymi ramionami. :D

Słuchajcie kochani, macie dobre lub złe opinie nt wykonawcy c.o., firmy Ekotech z ul. Okrzei? Mamy ich wycenę na Aristona i całą kotłownię i wykonanie c.o. Po targach ostrych 17 tys brutto. Ale jeśli coś złego o nich usłyszymy, to sio! Może jeszcze w poniedziałek da się zjechać kilka stówek , zobaczymy. Ale najpierw opinie proszę.

Pozdrowienia

Agnieszka

Fotofox to wiem gdzie :) Mojego męża siostra mieszka w Czadrowie a brat w Krzeszowie :lol:

A mieszkałeś troche w Wieściszowicach, masz tam jakąś rodzinę ???

Sorrki że tak wypytuje ale tak mnie jakoś ciekawość zjada :wink: :)

Aga ja o Ekotechu nic nie słyszałam, Sławek tam był wrażenia raczej dobre :)

Nie szkodzi Aga.Z Wiesciszowicami ja i moja rodzinka rozstalismy sie w 1970 r.Czasami tam wpadam/Kolorowe Jeziorka :D /.

A teraz o budowie.Czy jest gdzies u nas w okolicy sensowny producent ceramiki.Chcę budowac ściany z maksa i zaczynam szukac...

aha!nie wiecie czy któras z jeleniogórskich wytwórni betonu robi strop typu filigran?

• 2 months później...