geguś 13.09.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Halooooooooooooooooooo Czy tu się jeszcze buduje, czy już wszyscy w Irlandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.09.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Halooooooooooooooooooo Czy tu się jeszcze buduje, czy już wszyscy w Irlandii Tu mieszkają, już wybudowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michaela 24.02.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Witam serdecznie Jeleniogórzan! Kto zaczyna w tym roku? Z budowlanym pozdrowieniem M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doraz 28.02.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Znalazłem w końcu wątek dotyczący okolic Jeleniej Góry, a nie całego Dolnego Śląska. I co zobaczyłem, ze wszyscy śpią. Albo może jest tak jak napisał poprzednik , ze wszyscy już się wybudowali ? w okolicy jest jednak wiele rozpoczętych budów, a fachowców też jak na lekarstwo, więc chyba jest jednak inaczej. A może naród tutaj jakiś rozleniwiony, albo bez dostępu do internetu? Budujący - Jelenia Góra , Karkonosze - uaktywnijcie się na tym forum ! Może jednak ktoś się odezwie i wymienimy doświadczenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
honu 28.02.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 witam ja zaczynam za jakies dwa tygodnie projekt lipinskich lmb25a lokalizacja przedwojow , pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pilkarzyk66 29.02.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Noi ja w tym roku projekt moj to Perkoz ze studia Atrium maly parterowy z poddaszem:)) Buduję sie w miejscowosci Gryow Slaski 30km od Jeleniej. Jestem na etapie załatwienia zGody na budowanie . Jezeli chodzi o ekipe budowlana któa wzniesie moj domek to mam do wyboru 4 i nie jestem pewien która wybrac pierwsza to mało znanaz mojej miejscowosci firma Stolbrat ktora wybudowala juz mnostwo pieknyc domkow buduja normalnie z pustaka bądz tez firma MD consultin Property z Wołowa pozostałe dwie to firmy ktore buduja szkieletowo i to jest firma Varioplan oraz firma Archeton Dom na Miarę. Nie jestem pewien jak budowac moj domek jezeli chodzi o cene to wszystkie kosztorysy sa porównywalne. Napiszcie co myslicie:) Z budowlanym pozdrowieniem Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
honu 01.03.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 u mnie za postawienie i zadaszenie dachowka z dociepleniem steropianem zaplace 25tys. w tej okolicy biora w zaleznosci od projektu ale okolo 30 do 35 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quadalcanal 07.04.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Witam i ładnie się przedstawiam: Przemek z Jeleniej Góry, mam nadzieje być aktywniejszy na tym forum już wkrótce.Mam do Was pytanie: czy znacie może gdzie można w JG lub okolicy kupić dobry suchy parkiet? Zastanawiam się nad deską z bambusa z Nomi ale tak myśle ze po ułożeniu nadal jest to wyrób panelopodobny...w poprzednim domku miałem parkiet dębowy nierozschniety sliczny po prostu.może ktoś się pochwali, może ktos zna jakiegos magika który kladzie posiada lub załatwia...Czeka mnie jeszce zakup sensownych drzwi wew. jest w cieplicach przy dworcowowej sklep ale moze ktoś z Was kupił gdzie indziej sensowe i moze ciut tansze?z góry dziękujepozdr wszystkich!Przemas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek Dzit 21.05.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 witam wszystkich jestem z gryfowa śląskiego. w planach budowa praktyczny D 07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek Dzit 31.05.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Cienka ta grupa jelenigórska, frekwencja bardzo niska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 18.06.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Witam bliższych i dalszych sąsiadów. Moja budowa rusza lada chwila w Dziwiszowie. Przyłaczam się też do apelu o większą aktywność na forum budujących w Karkonoszach!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek Dzit 24.06.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 jaki dom będzie kolega budował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 24.06.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Będę budował KONKURSOWEGO z kolekcji Muratora w wersji energooszczędnej. Szczegóły TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 11.07.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Witam proszę o pomocposzukuję ekipy z miksokretem do wykonania posadzki - najlepiej z okolic Bolesławca. Czy któryś z forumowiczów ma może namiar na taką ekipkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 11.07.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Z okolic Bolesławca to nie, ale z okolic Lubania to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 11.07.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 może być Lubań jak się fachowcy zgodzą kawałeczek podjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 11.07.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Poszło na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
honu 18.07.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 witam wszystkich z woj.jeleniogorskiego(bylego) ja buduje lmb25a lipinskich jestem na etapie zalanych wiencow teraz troche przerwy i kolej bedzie na dach ,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek Dzit 14.09.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 zagląda tu ktoś z Gryfowa Śląskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekxkonc 14.09.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 witam wszystkich!nareszcie znalazlem grupe jeleniogorska!ja z zona buduje dom sage 2 z mg projekt w bogatyni.dzialka kupiona wtamtym roku,budowe zaczelismy 12.08,fundamenty juz skonczone,a w tym tygodniu zaczynamy parter.mzoemy wymieniac sie informacjami co do cen w hurtowniach,ekip budowlanych i innych spraw.pozdrawiam!tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts