Marek Dzit 26.11.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 to jest cena za metr kwadratowy i wchodzi ich 11 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 26.11.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Pustaki roben mają wymiary 30,8 cm na 23,8 cm więc wchodzi ich na m2 ok. :13,5 Chociaż producent obliczył , że 13 : CYTAT ZE STRONY PRODUCENTA Grubość ściany [cm] - 24,0 Wymiary gr. x dł. x wys. [mm] - 240 x 308 x 238 Ilość szt./m2 - 13 Ilość szt. /paleta - 72 W ten sposób cena metra skoczy ci do 65 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek Dzit 27.11.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 pewnie masz rację, 65 zł za metr to dobra cena? czy może ktoś znalazł coś tańszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hulk 24.01.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Witam Wszystkich z okolic Jeleniej Góry. Widzę, że grupka troszkę mało gadatliwa ale liczę że z początkiem sezonu coś się ruszy. Jestem dopiero na etapie planowania budowy domu więc w chwili obecnej mogę wam tylko pozazdrościć. Interesuje mnie bardzo projekt "Lolka" Budował go ktoś może? Marek Dzit Dowiadywałeś się w EL-Stanie ? Przedstaw ilość jaką potrzebujesz i cenę jaką dostałeś w Arkadi - najlepszy sposób na utargowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natala76 12.03.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Wiosna za pasem!A Jelonka spi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete.c 15.03.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 zaraz śpi my przez zimę załatwiliśmy: kupno projektu (stanęło na projekcie DROZD EKO z archetonu). projekt w adaptacji przez miejscowego projektanto-architekta, geodeta robi mapę do celów projektowych. Ekipa przyklepana na czerwiec. Może się uda. Po ile u Was materiały? w Castoramie i Leroy M. w Zgorzelcu identycznie: - porotherm - ten większy - 6,70 - cement 25 kg - kl II - 9 zł, kl I - 10 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebek-100688 15.03.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 ja terz planuje zaczynac w czerwcu projekt libra w Radomierzu,morzesz podac namiar na tego architekta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete.c 16.03.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 dokładnie to jest facet od przyłączy i robi nam niewielkie przeróbki w konstrukcji, czy jest stricte architektem czy tylko inż budownicta nie wiem.w kazdym razie facet pracowal w naszym starostwie i wie jak robic zeby dobrze zrobic. nie wiem czy opłaca Ci sie zalatwiac takie rzeczy aż w Zgorzelcu (60 km z JG), ale jezeli tak to odezwij sie na gg #44271 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna77_77 24.03.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witam! Zaczynam budowę w okolicach JG - projekt Sosenka z" Dobry Dom". Sciana JW z ytonga. Czy ktoś może polecic gdzie ten materiał można tanio kupic? Arkadia w Lwówku Śl. proponuje 16zł za sztukę, czy to dobra cena? A gdzie są najtańsze bloczki fundamentowe w naszym regionie? Szukam jeszcze, dobrego fachowca od projektu przyłączy, woda + kanaliza z JG, Lwówka lub Bolesławca. Wszystkim budującym życzę dużo optymizmu, mimo pogody, która jak sądzę nie tylko nam pokrzyżowała plany. Pozdrawiam całą grupę budujących z okolic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Campeche 27.03.2009 03:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Czy jest tu moze ktos kto posiada studnie wiercona w tych okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal.J.G. 12.04.2009 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Witam. Jesli chodzi o studnie to nie potrafie tobie pomoc jeszcze sam nie podejmowalem tego tematu.Mam prośbę ,czy ktoś z grupy jeleniogórskiej może polecić ekipę budowlaną która solidnie postawi dom od stanu zero do dachu. [email protected] lub sms-a na 00353851255907(oddzwonię) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Campeche 12.04.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Moze tu cos znajdziesz http://www.wykonawca.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal.J.G. 13.04.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Dzieki za podpowiedz. Napewno skorzystam.Moj projekt jest ze stajni Lipinskich LMP 97 z kilkoma zmianami. Jak juz wspomnialem jestem na etapie ZERO. Moze bedzie ktos wstanie odpowidziec ile srednio wyniosą mnie koszta samej robocizny do stanu SUROWEGO OTWARTEGO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal.J.G. 13.04.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Witam. Prosze o opinie tego co zmajstrowalem z projektem Lipinskich. Moj wybor padl na LMP 97 lipinskich.http://www.projekty24.com.pl/images/projekty/10916bb373.jpg http://www.projekty24.com.pl/images/projekty/887f566082.jpghttp://www.projekty24.com.pl/images/kondygnacje/72825e60d2.jpghttp://www.projekty24.com.pl/images/kondygnacje/5a46406305.jpgZmiany jakie zostaly wprowadzone to:1)garaż dostawiony do domu i zostal powiekszony o przestrzen dzielaca go od domu ok 1,5m.2)wejscie do garazu przeniesione pod schody.3)lazienka na parterze polaczona z kotlownia.4)w salonie- sciana z drzwiami tarasowymi zostala przesunieta do mometu gdzie konczy sie balkon. 5)pietro- jedna lazienaka ktora zostala umieszczona w polaczonych ze soba pomieszczeniach gospodarczych. 6)lazienka 2.2- zostala pomieszczeniem gospodarczym(np.pralnia,garderoba )7)lazienka 2.5- sciana dzielaca lazienke z pokojem przeniesiona na druga strone pokoju ,a wejscie do nowo powstalej garderoby teraz jest z pokoju srodkowego(z balkonem). Z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewka27 29.04.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Witam grupę Jeleniogórska! Oboje z mezem nie pochodzimy z regionu, ale piekne tereny skusily nas do przeprowadzenia sie tu izamieszkanie na dzialce z widokiem na Śnieżke. Problem w tym, ze nie dość, ze kompletni z nas budowlani laicy ( z wykonczeniem nie bedzie problemu, maz sie tym zajmuje), to nikogo nie znamy w okolicy . Chcemy zaczac budowe w sierpniu tego roku ( jesli cala paperologia nam sie nie posypie) i szukamy w zawiazku z tym ( oczywiscie z polecenia, najlepiej niezbyt drogo i solidnie ma sie tozumiec ) - architekta, ktory zrobi adaptacje, - geodety - kogos z kopara - i firmy zajmujacej sie kopaniem studni Z góry bardzo dziekujemy za jakiekolwiek info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anla 12.05.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Witam. Mam pytanie: ile płaciliście za plan zagospodarowania działki z załatwieniem pozwolenia na budowę (jeśli ktoś zlecał innej osobie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewka27 22.05.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 czy ktos tu jeszcze zaglada??? na dnaiach mam dostac warunki zabudowy wiec, ponawaim moje powyzsze pytanie. bede baaardzo wdzieczna za podpowiedz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 22.05.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witam. Mam pytanie: ile płaciliście za plan zagospodarowania działki z załatwieniem pozwolenia na budowę (jeśli ktoś zlecał innej osobie)? Około 3000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewka27 27.05.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Piotr, przegladalam Twoj dziennik budowy i musze powiedziec ( napisac0 ze zazdroszcze... U nas ciagle na etapie papierow, ale mam nadzieje w sierpniu ruszyc juz z budowa. mozesz polecic geodete i koparkowego? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 27.05.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Geodetę mogę - tylko znajdę numer to Ci wyślę na priv. Koparkowego właściwie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts