Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa jeleniogórska + okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 801
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
Witam wszystkich z dawnego jeleniogórskiego:) prawie zakonczylismy temat załatawiania pozwoleń zatem zgłaszam sie z prośbą do Was drodzy forumowicze czy posiadacie badz możecie polecic ekipe która postawiłaby mi fundamenty w Gryfowie Śląskim szukam ekipy ktora postawi fundamenty oraz cały domek do stanu surowego zamknietego. Projekt to Perkoz ze studia Atrium z góry dziekuje za pomoc w tym temacie. pozdrawiam Wszystkich forumowiczów/Paweł i Ania

• 1 month później...
  • 2 months później...
Ivonesca ja też się kiedyś zastanawiałam nad okolicami Wrocławia ale jakoś tak wyszło że chyba juz tu zostanę.Pozdrawiam milego budowania. Napewno poczytam twój dziennik mam nadzieję że się czegoś nauczę.

Pozdrawiam Aga.

A ja z okolic Wrocławia uciekłam...Mieszkam i buduje domek tu pod Jelenią Górą i powiem wam ze nie zamieniłabym tych okolic na żadne inne

• 2 weeks później...
A ja z okolic Wrocławia uciekłam...Mieszkam i buduje domek tu pod Jelenią Górą i powiem wam ze nie zamieniłabym tych okolic na żadne inne

niom nie dziwota Jelenia Góra jak i jej okolice mają swój urok, my też uciekamy z miasta dokłądnie mówiąc ze Zgorzelca na wieś niedaleko Zawidowa, nawe ttam mamy widok na Czeskie Góry z drugiej strony nasz wąłsny pikiny staw - czego chcieć wiecej no może gromadki dzieci :)

• 3 weeks później...
niom nie dziwota Jelenia Góra jak i jej okolice mają swój urok, my też uciekamy z miasta dokłądnie mówiąc ze Zgorzelca na wieś niedaleko Zawidowa, nawe ttam mamy widok na Czeskie Góry z drugiej strony nasz wąłsny pikiny staw - czego chcieć wiecej no może gromadki dzieci :)

Miejsce gdzie się budujemy nazywamy "trójkątem bermudzkim" bo leży między Jelenia, szklarską a Karpaczem wiec ładne widoki mam. Wszystkim życze żeby uciekli z miast na wies pod warunkiem że wieś bedzie wsią.

Zapraszam do oglądniecia naszej kurnej chaty: http://foto.onet.pl/d7poi,cngs0ek4w4ec,u.html

• 1 month później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...
witam serdecznie Jeleniogórzan Jeleniogórzanki i okolicznych. Pozwalam sobie na dołączenie do grupy i chętnie poczytam i popiszę z inwestorami. My akurat remontujemy dom tzw "z duszą". kawał ciężkiej roboty, ale damy radę.

Życzę powodzenia i hartu ducha :)

My tez mieliśmy remontowac dom tesciow ale kiedy przyszedł rzeczoznawca to powiedzial że taniej nam wyjdzie budowa zamiast remont starego. Zreszta w starym domu mieszka jeszcze trzy rodziny co prawda chetne dorzucic sie do remontu ale powiedzialy jaskołki ze pier....takie spółki

Witam

Jestem świeżynką na forum. Poszukuję wykonawcy do postawienia domu w Szklarskiej Porębie. Pozwolenie na budowę prawomocne. Interesuje mnie jedna ekipa co od fundamentó do stanu surowego dojdzie. Dom 3 kondygnacje. Jak ktoś coś wie, może polecić proszę o wiadomość na prv.

Pozdrawiam Wszytskich budujących ;)

• 2 months później...
  • 1 year później...
  • 1 year później...
  • 4 months później...
  • 5 months później...