Aga J.G 08.09.2003 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Witam w naszym skromnym gronie ( widzę że się powiększa ) Domek ciekawy i bardzo ładny choć osobiście wolę z użytkowym poddaszem,ale nie każdy lubi biegać po schodach Jeśli jesteś zainteresowany geodetą mogę Ci dać namiary na priv. Napisz gdzie macie działkę i a co będę powtarzać odpisz na pytania AgnesK Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anima34 09.09.2003 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Witam.Słuchajcie otrzymaliśmy dzisiaj projekt,ale cóż jak to cale mnóstwo kresek,rysónków, liczb na ktorych i tak się nie znamy,musi na to spojrzeć fachowe oko.Tym dachem tez jesteśmy z deka przerażeni ale jak to mój mąż mówi <jakoś to będzie>pozatym przejrzałam stertę tych projektów ale ten mnie urzekł noi pasował do naszych potrzeb,działki.Choć na dzień dzisiejszy robimy garaz jedno sta-wy i likwidujemy okienko w kuchni.Budujemy się wJeżowie S. Chcielibyśmy wylać jeszcze fundamenty wtym roku ale wątpię czy to się uda zależy jak szybko załatwimy pozwolonka, a potem całą parą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.09.2003 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Cześć ! Miło mi bardzo bo ja też mam działkę w Jeżowie a pozaty to mieszkałam tam ( od 4 lat mieszkam na zabobrzu ). Jeśli możesz mi napisać gdzie dokładnie jest wasza działka. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.09.2003 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Widzę, że tu jakiś Związek Jeżowiaków się zawiązuje... Jak dużą działkę macie? Jak będziecie budować? Pozdrowienia A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anima34 09.09.2003 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Aga własnie ci odpisywałm a sporo sie napisałam i komputer mi sie zresetowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.09.2003 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Coś dziwne rzeczy dzieją się z zegarem forumowskim. Ja moją wiadomość wysłałam ok. 21.30 a nie 20.25.... Anima, nie daj się komputerom! (to taka zaprawa przed prawdziwym bojem budowlanym ). Napisz jeszcze raz.... plizzzzz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.09.2003 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Agnes już nas całe 2 jest. Napisz jeszcze raz cóż złośliwość rzeczy martwych. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.09.2003 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 A teraz jest 21:58 a u góry mamy pewnie godzinę wcześniej....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anima34 09.09.2003 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Aga miałam cię oto samo zapytać. Wiekszość zabobrzańców spycha wten rejonik.My się lokalizujemy za kościołem{no wiesz zawsze to bliżej Boga} może pójdzie nam łatwiej.Chielibyśmy chociaż wtym roku wylac fundamencik,ale wątpie wto,zależy od tego kiedy zbiore pozwolenia na wszystko.Aga chętnie wezmę te namiary na geodetę.Podam ci nr mojego gg na priv. AgnesK działeczka ma prawie 9arów.Myśle że i tak zadużo zostaje terenu wkoło domu do obrobienia ,zakładając że spadnie to namnie. Bo mój mąż nie może doczekac się chwili kiedy trawke będzie mógl przciąć ,ale tak naprawdę to jestem ciekawa ile razy to zrobi znając jego zapał do pracy.I to jak będziemy budowac zależy od niego,zobaczymy co tak naprawdę potrafi.A tak na serio polecaja nam pewnch panów solidnych i niedrogich ale osobiście jeszczenie rozmawialiśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anima34 09.09.2003 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 AgnesK czy to twój projekt ten zStudia -projekt czy Agi ?Bo też mi się podoba,nawet parter jest zdeka podobny do mojego.Jednym z powodow że nie wybraliśmy pięterka jest fakt ze wstyd sie troche przyznawać ale jestem tchórzem.Wolę serducho oszczędzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.09.2003 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Napisz na priv do dam Ci nr. do geodety. Moja działka jak jedziesz od Zabobrza to na lewo przed ogródkami działkowymi całe 1005.Pozdrawiam Aga.Mój projekt to Prymuliki z Archeonu + link w dziale projekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anima34 09.09.2003 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 A miejsce znam doskonale też mi sie tam podobało ze względu na widok ten na poł. oczywiście, ale mąż stwierdzil ze jest tam za mokro i zrobi sie zczasem za ciasno.A Prymulki też widziałam,i bodaj że Zalmar też sie przymierzał jak dobrze wyczytałam.Kurcze ja niemogę nikogo znalezć z moim domkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.09.2003 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Mój projekt to "Praktyczny" D07 z Muratora. Interesują mnie namiaru na dobrych i tanich fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.09.2003 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 cześć ! Zalmar bedzie budował Prymulki nawet ma już projekt.A Ty anima gdzie dokładnie za kościołem masz tą działkę.Pozdrawiam Aga.PS. Jesli można zapytać to mieszkasz na zabobrzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniekjg 11.09.2003 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Cześć !Okienka mam i jedno już zamontowałem /nie taki diabeł straszny/.Teraz jestem na etapie wyboru parapetów wew.,zewn.już znalazlem. Nara! ps.Powinienem pisać /Cześć dziewczyny./ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.09.2003 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 cześć ! Fajnie że masz juz okienka - jak ktos ma pojęcie o montowaniu to może nie straszny. Pozdrawiam wzsytskich Aga. Anima wysłałam Ci namiary na geodete na gg - moja mapa jutro do odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.09.2003 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Zapomniałam się pochwalić,że pod koniec tygodnia będę miała projekt swoich prymulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.09.2003 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.09.2003 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 cześć ! Agnes dzieki za gratulacje jutro odbieram projekt z poczty no no juz jestem inwestor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anima34 12.09.2003 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Aga wczoraj miałam problemy z wysłaniem wiadomości z forum i wysłałam ci na gg czy doszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts