Aga J.G 12.09.2003 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 niestety nie dostałam żadnej wiadomości na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anima34 12.09.2003 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Cześć Agnes.My mamy na oku pewnych budowlańców którzy postawili dom dla szwagra i jego sąsiada i mieli drobne zastrzerzenia tylko co do dachu pozatym ok.Wprzyszłym tygodniu chcemy znimi porozmawiac,to ci coś szepne zobaczymy jaki mają harmonogram i co powiedza cenowo.a tak wogóle to kiedy macie zamiar zacząć i jak można wiedziec wktórym miejscu chcecie zakotwiczyć "Praktycznego"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anima34 12.09.2003 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 uuuuuu szkoda ,to spróbuje sie powtórzyć ale za chwile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anima34 12.09.2003 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Witam.Aga dzieki za namiary,zaczynam kompletowac tych wszystkich geodetów,architektów i będziemy ustalać kto co i za ile.Będziemy sie starać znaleś przedewszystkim kogoś kto nam pomniejszy ten garaż i zajmie sie całą resztą za jednym machem.I doszliśmy do wniosku że zaczniemy na wiosnę,bo raczej sie nie wyrobimy ztymi papierami,ulgi budowlanej już niema to poco sie spieszyć.Aga za kościołem jest taka zarośnięta łączka a wtym 3 działki ta jedna przylegająca do granic kościoła jest do sprzedania jeszcze. Ja jestem zsygietyńskiego ,a propo ile dałas za wasza działkę jak można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.09.2003 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Anima, my budujemy między Kowarami a Ścięgnami (w Krzaczynie), start na wiosnę. Harmonogram wygląda następująco: 2004 stan zero 2005 stan surowy otwarty 2006 wykończeniówka i przeprowadzka Jeśli chodzi o architekta, to już Aga wie, my za wszystko (zagosp. działki, przyłącza, ZUD, adaptacja) mamy zapłacić max. 1800. Anima koniecznie informuj nt. ekipy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.09.2003 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2003 Mam już projekcik ale sie cieszę. pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.09.2003 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2003 Dziewczyny, a dostałyście też makiety Waszych domów? Ja miałam straszną frajdę składając mój (razem z córką ..). Anima, nadal nic nie napisałaś nt. Waszego planowanego harmonogramu budowy. Pozdrowienia Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.09.2003 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2003 Agnes u nas nie było makiety ale i tak czytanie i oglądanie jest fajne. . A może w zimowe wieczory mój mąż sam zrobi makietę zobaczymy. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anima34 13.09.2003 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2003 Słyszałam że jest fajna frajda ztakiej makietki,ale niestety ja też niemam takiej.Agnes zaczynamy wiosną2004 i na jesień chcemy się wprowadzić, oczywiście jak nas koszta nie przerosną i nie będzie jakiś niespodzianek.Zalezy nam na tym by jak najszybciej uciec od tego pioruńskiego czynszu.pa pacolor=indigo][/color] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.09.2003 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2003 My mamy ten komfort, że mamy mieszkanie bezczynszowe. Ale wyobrażam sobie, co to znaczy - te 300-400 zł/mies. to niezły kredut mógłby z tego być. A właśnie Anima, ile dałaś za działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anima34 14.09.2003 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2003 Kochana to masz super możesz sie budować 3 latka,a my jak dobierzemy kredytu to trzeba uciekac stąd.Lepiej spłacać coś co będzie twoje.300-400 to sie płaciło 2 lata temu,teraz jest 550 a do tego dojdzie ci rozliczenie za c.o na koniec roku około3000tys to możesz sobie wyobrazić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.09.2003 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2003 Cześć ! Anima to u was cos strasznie drogo a to wasze mieszkanie czy wynajmujecie? Pozdrawiam Aga. Dostałaś wiadomości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anima34 14.09.2003 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2003 Kurcze wkurzamy sie z synem bo mąz odpalił biosa i potym co chwile wyłancza nam sie komp.Tutaj prawie każdy ma mieszkanie wlasnosciowe ale ze spłatą kredytu i ten kredyt nie jest duzy bo chyba 130 zl ale czynsz jest bardzo duży szczegolnie to c.o.Szwagier domek o pow.160m ogrzewa za tyle co ja mam dopłaty na koniec roku.Aja ogrzewam 44m.To gdzie tu jest sens siedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.09.2003 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Anima, no zdradż wreszcie ile daliście za działkę. (no chyba że nie chcesz...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.09.2003 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 pozdrowienia dla grupy jeleniogórskiej od byłej jeleniogórzanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.09.2003 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2003 Cześć ! Dzieki Ivonesca za pozdrowienia ja też gorąco pozdrawiam z zalanych słońcem gór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.09.2003 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 cześć ! Coś to u nas tak cicho i spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniekjg 26.09.2003 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Bo roboty mnóstwo.Okienka wstawiam ,rolety ładnie chodzą .Szukam teraz zew.parapetów - klinkieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.09.2003 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2003 cześć! No tak praca i jeszcze raz praca - cieszę sie ,że jesteś zadowolony z okien moja mama też u nich zamówiła i na początku października będą jej wstawiać.Pozdrawiam Aga.Co do parapetów to widziałam w cermagu na Wincentego Pola nie orientuję się jednak co do ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniekjg 29.09.2003 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Znalazłem w Nowogrodzcu klinkiernie.Maja po ok 3,5zł za płytke dł.32cm-musze pojechac i zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts