Aga J.G 11.10.2003 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Dobrze wiedzieć kiedyć będzie mi potrzebny Pozdrawiam gorąco wszystkich z naszych okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.10.2003 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Hej hej - słyszeliście o propozycji spotkania ogólnego forumowiczów. Co wy na to ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 15.10.2003 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Fajnie, tylko do Warszawy tak daleko... Jednak gdyby moja i męża praca pozwoliła, to mogłoby to być ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.10.2003 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Zgadzam się ,że do wawy daleko ale zawsze gdzieś komus bedzie daleko ale było by fajnie sie spotkać Może coś z tego będzie. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.10.2003 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 właśnie, właśnie jeleniogórzanki - co Wy na spotkanie??? ja jestem ciekawa czy do niego w ogóle dojdzie?pozdrowienia z Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.10.2003 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Ja na spotkanie jak najbardziej tylko cos cieniutko to widzę redakcja milczy jak zaklęta i od strony forumowiczów zapału nie widać.Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.10.2003 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 no właśnie - w tym roku to chyba się nie uda a jak tam budowanie Wam idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniekjg 23.10.2003 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Coraz słabiej.Zima idzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.10.2003 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 U mnie do przodu projekt w adaptacji W styczniu będę miała swoją kartke A4 A potem niech mury pnom się do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 24.10.2003 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 A ja dzis wróciłam z budowy podbudowana psychicznie Moi budowlańcy, którzy ostatnio kładli krawężniki przy chodniczkach, dzis nie tylko to wykończyli, ale tak przygotowali ziemię w miejscach pod przyszły trawnik, że juz dzis chciało się siać trawkę... Tylko zima idzie, brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.10.2003 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2003 zima, zima śnieg za oknem brrr. Aby do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.10.2003 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2003 a u mnie wreszcie skonczyli podbitke - dziś ją widziałam wygląda slicznie pozdrawiam i ...oby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 06.11.2003 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 jaka zima dziewczyny nareszcie normalna temperatura do roboty dzisiaj laliśmy posadzki i miksokret tak się zagrzał, że musiałem odwieźć go do doktora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 06.11.2003 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 ups, poprawka temperatura do pracy, bo do roboty to wolę ciepełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.11.2003 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 O kurka, ale się wkurzyłąm! Nie dostawałam zawiadomień, że coś tu się pojawiło!Witam więc po dłuższej przerwie. U nas zastój budowlany. Kompletujemy papiery. ble, ble, ble - taki martwy, nieciekawy etap budowy... (ale i chyba najtańszy).A jak tam poszukiwanie ekip? Aga jak tam Wasza adaptacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 06.11.2003 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 A mój mąż wymyślił sobie, że należało założyć instalację centralnego odkurzania. W zasadzie uparł się jak oślę i czuję, że sprawa jest przegrana, nie uda mi sie go odwieść. A przecież już dawno jesteśmy za etapem, gdy można to było bezkolizyjnie zrobić. Znalazł w ineternecie jakiegoś przedstawiciela w J.G. i jutro będzie dzwonił. Może zdarzy się cud i go zniechęcą... A swoją drogą, czy macie jakieś ciekawe informacje na temat tego ustrojstwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 06.11.2003 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Jolana , zakładajcie !!!To dziecinnie proste , kupcie rurki i jeśli mąż ma odrobinę zacięcia , zaoszczędzicie sporo kasy na montażuSam zrobiłem to w jeden dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.11.2003 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Smoczydełku ty mój ulubiony, to mnie oświeć, czy na parterze lepiej prowadzić rury w piasku, czy można w styropianie jak rury od ogrzewania? Co lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 06.11.2003 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Smoku, ale problem jest w tym, że mamy juz otynkowane i "ogładzione" ściany, zrobione wylewki, piętro jest już nawet pomalowane. A tu takie coś! Ceną montażu nie matwię się, nasza ekipa jest bardzo wyrozumiała na nasze "innowacje", jak im mąż rzucił temat, było tylko: sie zrobi. Ale mnie przeraża to całe kucie itd. A swoja drogą, gdzie kupowałeś elementy, jakiej firmy, jakiej mocy. Jeżeli chcesz, napisz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 06.11.2003 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Jesteście niezawodne Agnes K , rury układałem na chudziaku w warstwie styropianu Jolana, nie przejmuj się gładziami, wystarczy podkuć w miejscu na gniazdo, ale na wylewkę trzeba uważać jeśli jakieś rury, lub przewody prowadziłaś w podłodze Powodzenia Pytajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts