selimm 29.11.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Ja to bym chciała sekretarką być załatwione ....od jutra zaczynasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.11.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Ja to bym chciała sekretarką być załatwione ....od jutra zaczynasz A zakres obowiązków to gdzie? Tak na gębę to żadna umowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.11.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Ja to bym chciała sekretarką być załatwione ....od jutra zaczynasz A zakres obowiązków to gdzie? Tak na gębę to żadna umowa nono sie dogadamy ...umowa z gory , kasa z dołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.11.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 błądzę jak pijane dziecko we mgle i co wpadłem do Władzi a tutaj wszyscy znajomi zajmują się spiskową teorią dziejów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.11.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 błądzę jak pijane dziecko we mgle i co wpadłem do Władzi a tutaj wszyscy znajomi zajmują się spiskową teorią dziejów Dobrze że jesteś, przydasz się....no ...jeszcze nie wiem do czego coś się wymyśli Mam...będziesz tyły obstawiał w czasie nocnych dyżurów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.11.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 ... nono sie dogadamy ...umowa z gory , kasa z dołu Taa...ja już widzę, jak te kase będę oglądać Chyba spod stołu, a nie z dołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.11.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 to ja prosiłbym o jakiś sprzęt jak mam te tyły, tego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.11.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Lornetka Ci tylko przysługuje....wczoraj zorganizowałam, gdzieś sie w kącie wala...o resztę zadbaj sam, albo...zapotrzebowanie napisz... Sie rozpatrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.11.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 To Ty 1950 ze mna widze bedziesz na nocki Nic sie nie boj , mam caly sprzet , wczoraj przydzial byl rozdawany . Witaj w zespole trzymajacym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.11.2005 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Ja to bym chciała sekretarką być to ja mam dla Ciebie krzeselko , Pani Sekretarko http://www.e-furniture.co.uk/assets/product_images/20222101.jpg a tak BTW znasz wszystkie obowiazki sekretarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.11.2005 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Póki co jesteś królem... (jest to oczywiście sytuacja przejściowa ale ...) póki co tak jest więc należy Ci się reprezentacja i reklama GTW To ja moze tak niesmialo cos do siedzenia dla bodkaku , czy moze lepiej dla naszego milosciwie panujacego http://home.arcor.de/pahaschi/Muenchen/Bayerischer_Thron.jpg Podejrzewam , ze sam Whisper pozazdrosci , moze i do RW tez cos takiego zaniesc , moge?powinnam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 30.11.2005 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 No Lufek - teraz sie zabawimy http://img520.imageshack.us/img520/1159/kocur3xf.png czy ktoś z szcownego grona GTW może mi opisać co Selimmka tam tego wkleił ? bo u mienia tylko białe kwadraciki i czerwone krzyżyki widoczne a poczciwinka się tak starał by mi przyjemność sprawić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 30.11.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Ja to zabawy Selimmka potrzebuję jak kania H20 dzięki za zaproszenie ... trzymać władzę należy również nad naszymi pupilkami a propos Selimmka widziałeś Ty hiciora na święta Nowe nosidełko dla kotków ... http://super.jaja.strony.os.pl/kot.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.11.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Nieoficjalny ranking:1. baba_budowniczy, Majka, rrmi 1pkt2. Reszta 0 pkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.11.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 rrmi - a czy to nakrycie to na łeb nie spadnie ??? może trzeba w kasku siedzieć (oczywiście Muratora) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.11.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 ...to ja mam dla Ciebie krzeselko , Pani Sekretarko http://www.e-furniture.co.uk/assets/product_images/20222101.jpg a tak BTW znasz wszystkie obowiazki sekretarki? Krzesełko bardzo mi odpowiada O zakres obowiązków poprosiłam na piśmie, bo coś dla mnie niejasne są selimm nakazuje mi zaczynać z góry, a brać z dołu To się nie mieści w mojej percepcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.11.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Przypominam, że ja nie pełnię rzadnej funkcji i bardzo bym chciał należeć do Rządu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 30.11.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Ja to bym chciała sekretarką być nie no w GTW nie może być pani sekretarki zresztą to za mało ambitne dla Ciebie RZECZNIK PRASOWY !!! tak to jest to ! gdyby się trzeba było kontaktować z mediami .... albo tłumaczyć przed adminem .... KZE ! lany lujek ! tron Ci się nie podoba ?! nawet prezio takiego nie ma !!! przeciez Ty jako król nie możesz byc ministrem .... no chyba że kcesz abdykować ???? no to wtedy ... no to jak ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.11.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Ja to bym chciała sekretarką być nie no w GTW nie może być pani sekretarki zresztą to za mało ambitne dla Ciebie RZECZNIK PRASOWY !!! tak to jest to ! gdyby się trzeba było kontaktować z mediami .... albo tłumaczyć przed adminem .... KZE ! lany lujek ! tron Ci się nie podoba ?! nawet prezio takiego nie ma !!! przeciez Ty jako król nie możesz byc ministrem .... no chyba że kcesz abdykować ???? no to wtedy ... no to jak ??? A jak Królem jestem..? OK! Znaczy się, że mamy ustrój zwany Monarchią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.11.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Jestes samotny -zdesperowany nie widzisz sensu w zyciu zarabiasz dobrzewstap do grupy 3M wpisowe 1000zł (konto podaje na priv) Pamietaj od jutra bedziesz miał nowe Guru i nowy cel w zyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts