rrmi 09.12.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 matka nie jest chciwa trzymajcie dobrze , bo chca zabrac Wladzemusimy sie obronic Lafek masz punkcik , dlaczego kze nie liczy?Takie zaniedbanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.12.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Władzy bronić trza...na znak czekajmy...narzędzia za latryną.. http://www.siatmet.lbl.pl/wyroby/grabki2.gif http://www.stajnie.stg.pl/pl/si/t3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.12.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 narzędzia za latryną.. Czyli tam, gdzie władza na piechotę chadza. Ok. Jestem przygotowana. http://www.zvrk.co.yu/Price/zagonetke/grbava/kosa.gif skosić, zagrabić, wywieźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.12.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Ja tez chcę trzymać władzę (nie mylić Władzię)!!!! Pozwólcie mi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.12.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Ja tez chcę trzymać władzę (nie mylić Władzię)!!!! Pozwólcie mi! ja osobiscie jestem zdania, że jak przyjedziesz tu ze szpitala swoją nową koparką, to cała władza Twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.12.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Ja tez chcę trzymać władzę (nie mylić Władzię)!!!! Pozwólcie mi! Narazie nie ma co trzymać bronić trza....Ty fizyk możesz być od efektów specjalnych W róg zadąć, gdy przyjdzie pora...to twoja misja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.12.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Narazie nie ma co trzymać no jak to nie ma kazdy sobie moze potrzymac swoje ofcors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.12.2005 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 rrmi władza w niebezpieczeństwie, za kosę chwytaj, czujna bądź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.12.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 rrmi władza w niebezpieczeństwie, za kosę chwytaj, czujna bądź... melduje , ze jestem czujna jak pies policyjny mam wszystko na oku , a to dzieki temu panu w gajerku , co to mnie powiadamia osobiscie o nowych postach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 11.12.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Jestem za... a nawet przeciw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 11.12.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Jestem za... a nawet przeciw fizyk nie bądź Sfinks, konkretnie zapotrzebowanie wyartykułuj: kosa czy widły, a może Pan w gajerku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 11.12.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 W ramch obrony władzy można wykorzystać uwagi Mr O'górecka: W poradnikowym programie "Co robić, gdy nas ktoś napadnie" uczono widzów bronić się tym, co się ma pod reką: kluczami albo książką. Niestety program okazuje sie całkowicie nieprzydatny, bo niby skąd napadniety ma wytrzasnąc nagle książkę; trudno o taki zbieg okoliczności, aby był to akurat ten dzień, na który przypada kontakt statystycznego napadanego z książką, bo przypada on w Polsce co dwa lata. Jesli jednak uda się wmówić widzom, że najlepiejąze sobą nosić. (...) Rozumie się przy tym, że nie może to być "Nasz szkapa" czy nawet "Dobra Pani", ale conajmniej "Ogniem i mieczem" i to w dwóch tomach - w jednym ogień, w drugim miecz. (...) Potwierdzi sie tym samym teorię, że książka chroni nas przed chamstwem i brutalnością." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.12.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 e tam Monika W imie naszej wladzczej prawdy mozna i z golymi recyma sie rzucic na najezdzce fizyk na pewno by tak zrobil melduje , ze nocka byla spokojna jeden incydent tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 11.12.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 cała nasza władza w rekach ...samoobrony ( w Brukseli ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.12.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 cała nasza władza w rekach ...samoobrony ( w Brukseli ) no ale boss bialo-czerwono-krawatowego chce tylko na wice isc czyzby brak poczucia wlasnej wartosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 12.12.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Lafek masz punkcik , dlaczego kze nie liczy? Takie zaniedbanie no właśnie ! nie wiadomo za co mu się kurka płaci ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.12.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 ...no to ja 3miem tera do 9.00 i ani sekundy dłużej J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 12.12.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Jestem więc myślę??? Teee gdzie ja jestem? Ja nie jestem wybredny. Może być kosa, kamień, widłantus, ale równie dobrze mogię gołemi ręcami Taki już jestem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.12.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 ..abo kijus bejsbolibus lub sztachetus pospolitus J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 12.12.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 ..abo kijus bejsbolibus lub sztachetus pospolitus J Jerzysio, Ty też chcesz na front Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts