facio 28.12.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 chyba mam braki ... a tutaj taki wątek... lafcadio trzyma władzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 30.12.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Tola Ty chyba za dużo chcesz wiedzieć ....a nie wiesz, że zbyt duża wiedza to zagrożenie dla GTW ? Im mniej wiemy tym mocniej 3miemy WADZE !!! J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.12.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 ...ja WAGE ...hm...trzymam niezmienną od lat ale jak już mi tak wypominasz tą pazerność na WIEDZE, to ja rezygnuje z tych pierwszych i środkowych a pozostaje jedynie przy ostatnich... a jeśli jestem przeciwko zagrożeniom dla GTW, to jakiego koloru wstążeczkę przypiąć mam w klapę żakietu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.12.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 ja nie wiem, co on teraz trzyma i gdzie. To ja Ci matka w tajemnicy zdradzę, co i gdzie http://www.cats.alpha.pl/smieszne/kotimysz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.12.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 ... a jeśli jestem przeciwko zagrożeniom dla GTW, to jakiego koloru wstążeczkę przypiąć mam w klapę żakietu ? Kolor ustalimy na najbliższym zebranu, ale..wydaje mi się, że powinna być zrobiona na szydełku, z najmodniejszej w tem sezonie włóczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.12.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 ... a jeśli jestem przeciwko zagrożeniom dla GTW, to jakiego koloru wstążeczkę przypiąć mam w klapę żakietu ? Kolor ustalimy na najbliższym zebranu, ale..wydaje mi się, że powinna być zrobiona na szydełku, z najmodniejszej w tem sezonie włóczki ...z tej samej co to teraz te stringi w Koniakowie....szydełkiem....? i każda modna dama powinna mieć? (...nie myślałaś chyba o mo....ku nie mogę nosić, mam uczulenie, czy coś... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.12.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 ja nie wiem, co on teraz trzyma i gdzie. To ja Ci matka w tajemnicy zdradzę, co i gdzie http://www.cats.alpha.pl/smieszne/kotimysz.jpg No tak, można było się tego spodziewać, z myszą się zaprzyjaźnił i przygotowywuje ją teraz do poważnych, ściśle tajnych zadań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.12.2005 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Trzeba sie zrzucic na lapowke , wykupimy Selka i juz.Dzis kazdy bierze , wiec sie zalatwi Trzeba Nowy Rok oblac , nie ma czym jak narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 02.01.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 z myszą się zaprzyjaźnił i przygotowywuje ją teraz do poważnych, ściśle tajnych zadań. To nie jest już żadną tajemnicą że owa bliska współpraca kota z myszą zaowocowała bardzo spektakularnym sukcesem powyżej przedstawiono pierwsze próby balistyczne (to były ściśle tajne zdjęcia - i Seluś się mocno wk.... za ich publikację...) a wszystko to zmierzało do http://www.martao.republika.pl/mysznamarsie.jpeg ale skąd u Selusia wiedza astronauty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 02.01.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 ...ja WAGE ...hm...trzymam niezmienną od lat ale jak już mi tak wypominasz tą pazerność na WIEDZE, to ja rezygnuje z tych pierwszych i środkowych a pozostaje jedynie przy ostatnich... a jeśli jestem przeciwko zagrożeniom dla GTW, to jakiego koloru wstążeczkę przypiąć mam w klapę żakietu ? a tak z innej beczusi to skąd Tola jest miss forum muratora ??? no bo to ciekawe jest bardzo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.01.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 a tak z innej beczusi to skąd Tola jest miss forum muratora ??? no bo to ciekawe jest bardzo ... Poczytaj ..... http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=42697&postdays=0&postorder=asc&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 02.01.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Poczytaj ..... http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=42697&postdays=0&postorder=asc&start=0 robi wrażenie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.01.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 ...ja WAGE ...hm...trzymam niezmienną od lat ale jak już mi tak wypominasz tą pazerność na WIEDZE, to ja rezygnuje z tych pierwszych i środkowych a pozostaje jedynie przy ostatnich... a jeśli jestem przeciwko zagrożeniom dla GTW, to jakiego koloru wstążeczkę przypiąć mam w klapę żakietu ? a tak z innej beczusi to skąd Tola jest ??? no bo to ciekawe jest bardzo ... ....tola jest z podlasia....... ....a ten tego.....to taki żart Redakcji....żeby rozśmieszyć co niektórych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 03.01.2006 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 ....tola jest z podlasia....... ....a ten tego.....to taki żart Redakcji....żeby rozśmieszyć co niektórych.... no bez zbędnej skromności dobra ... sam przecie widziałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 03.01.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 ...czyżby znowu zmiana w grupie trzymającej Władzię ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.01.2006 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 ...czyżby znowu zmiana w grupie trzymającej Władzię ?? Tak , jestem za Tola na krolowa anSi na zastepce (na spotkaniu nie byla to krolowa byc nie moze) Dobra to Lafek ma juz zonke , moze sie z jedzeniem uspokoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 04.01.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 ...czyżby znowu zmiana w grupie trzymającej Władzię ?? Tak , jestem za Tola na krolowa anSi na zastepce (na spotkaniu nie byla to krolowa byc nie moze) Dobra to Lafek ma juz zonke , moze sie z jedzeniem uspokoi Ty co - swatka ??? a ja głupi w skrytości serca liczyłem na Ciebie ... http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/g010.gif to z nerwów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.01.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Jestem za!!! A nawet przeciw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.01.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 hmm teraz juz wiem czemu mi tak sie odbijało przyslowie na dzis : kali nie bac sie jeleni.....nie to nie jest jednoznaczne ps.czy na lwa woła się "Kici, kici....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.01.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Jakie to charakterystyczne!! Wszyscy pacjenci szpitala dla nerwowo i umysłowo chorych garną się tutaj aż miło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts