rrmi 04.01.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Ty co? swatka ??? a ja głupi w skrytości serca liczyłem na Ciebie ... http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/g010.gif to z nerwów ... Ja nie moge , jestem przeznaczona do innych dzialan specjalnych Poza tym Tola to dobra partia , bardzo dobra Wiec nie jedz tyle , bo przytyjesz , jako Krol nie mozesz byc pekaty jak paczek w Tlusty Czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 04.01.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Ja nie moge , jestem przeznaczona do innych dzialan specjalnych może to i racja ... bo przy Tobie to od Admina bez przypadek ścierą mógłbym dostać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.01.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 No wlasnie .Widzisz jak to dobrze znalezc dobre strony kazdej sytuacji .To sie jakos nawet nazywa .Optymizm , czy cos takiego .Tylko , ze Krolowa zniknela , zamykasz Ja na noc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.01.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Ale uważajmy, żeby nam się ta władza czkawką nie odbiła pod wpływem tej wody sodowej !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.01.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Ty co? swatka ??? a ja głupi w skrytości serca liczyłem na Ciebie ... http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/g010.gif to z nerwów ... Ja nie moge , jestem przeznaczona do innych dzialan specjalnych Poza tym Tola to dobra partia , bardzo dobra Rrmi, co Ty mi tu dziewczę imputujesz że niby ja w jakiejś partii??? Królowa ponad podziałami jest. Mając tron, w żadne szacher macher w bitwie o stołki nie wchodzę . NO! Królowa dziś, to żadna WŁADZIA, niestety. Kto więc jest w GTW WŁADZIĄ ustawodawczą i wykonawczą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.01.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Tolu , ja nie imputuje Stwierdzam fakt , ze Miss Forum to dobra partia , a co? Wladze ma Lafek chyba , bo niby kto ?moze Bodziu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.01.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Ptasia grypa i grupa 3-mająca władzię... http://www.joemonster.org/mg/displayimage.php?album=toprated&cat=0&pos=106 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.01.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Wladze ma Lafek chyba , bo niby kto ? moze Bodziu? Bodzio wykonawcza chyba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.01.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Wladze ma Lafek chyba , bo niby kto ? moze Bodziu? Bodzio wykonawcza chyba.... ja nie wiem , jestem szeregowy:) Przyjmuje zlecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.01.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Ja tam też do władzy nieskory - wole Władzie i Bronie - moge im co nieco ...wykonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.01.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Wladze ma Lafek chyba , bo niby kto ? moze Bodziu? Bodzio wykonawcza chyba.... ja nie wiem , jestem szeregowy:) Przyjmuje zlecenia ...nieźle płacą, co?...to się ustawiłaś Rrmi A Bodzio ma BROŃię...i wykonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.01.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 - wole Władzie i Bronie - moge im co nieco ...wykonać widzialam w szpitalu jak to robiles , tzn wykonywales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.01.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 ...nieźle płacą, co?...to się ustawiłaś Rrmi A Bodzio ma BROŃię...i wykonuje co Ty Lafek przejada za duzo , to nie ma kasy na placenie czasami jakies flaki z wieprza WE worek zapakuje i udaje , ze to prezent dla mnie , takie extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.01.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 - wole Władzie i Bronie - moge im co nieco ...wykonać widzialam w szpitalu jak to robiles , tzn wykonywales żeby mieć mocne berło i być wielkim, to trzeba ... dużo pić ...mleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.01.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 to trzeba ... dużo pić ...mleka no ja mam watpliwosci co do rodzaju mleka , tylko slyszalam , ze krowie jest dobre to jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.01.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 ...krowa w prezencie, z powodu awansu na wykonawczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.01.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 ...krowa w prezencie, z powodu awansu na wykonawczą u władzy z krową ?? toż to bede wyglądał jak ... , wole z Bronią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.01.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 ...krowa w prezencie, chyba w psychiatryku nie widzialas co On wyprawial ta krowa to za kare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.01.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 ...krowa w prezencie, z powodu awansu na wykonawczą u władzy z krową ?? toż to bede wyglądał jak ... , wole z Bronią to Bronia ma wole? tarczycowa znaczy...oj niedobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.01.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 ...krowa w prezencie, z powodu awansu na wykonawczą u władzy z krową ?? toż to bede wyglądał jak ... , wole z Bronią to Bronia ma wole? tarczycowa znaczy...oj niedobrze czy ma wole czy nie ma wole to i tak ją wole , bo tylko Bronia mnie oBroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts