tola 28.11.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Ja z Redakcyji łaski: KOMTUR MAZURSKI w pełnym rynsztusznku staję. A co macie do picia? WADZĄ się upajamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.11.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Ja z Redakcyji łaski: KOMTUR MAZURSKI w pełnym rynsztusznku staję. A co macie do picia? WADZĄ się upajamy U mnie skromnie, Żuberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.11.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Może to marka nie tak przednia jako Żuberek,alem w bukłaczek Kasztelana zaopatrzony i w garści go 3mam. Zdrowie Waćpanny i Waszmościowie !!! Niech nam żyje WADZA nasza co to ją 3mać musiemy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 29.11.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Ach Tolu kochana,bez Ciebie 3manie WADZY nijak odbywać się nie może.3maj tedy WADZE mocno i pewnie a my ramię przy ramieniu stojący wspierać Cię będziem i przed obcymi zakusami bronić. Bądź zatem miłościwie nam panującą,hołd i uszanowanie (tutaj ukłon głęboki) winni Ci jesteśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 29.11.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Wiwat, wiwat, wiwat !!! J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.11.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 To może tak, białogłowa koroną się zadowoli, bo jak każda kobieta błyskotki lubi i klejnoty szacunkiem darzy. A WADZA niech w rękach Rycerzy pozostanie. Oni ją sprawować i 3mać będą, białogłowa zaś zadba o resztę. By przyjemnie im było, dostatnio, a naród zadowolony był i 3mających WADZE szanował. Bo szczęśliwy naród, to wierny elektorat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 29.11.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Wiwat Królowa Tola, wiwat, wiwat !!! Teraz trza okrągły stół zwołać i dalszy porządek WADZY ustalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 30.11.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 ... trza by najsamprzód komisyję powołać, coby FORUM wew KRÓLESTWO przerobić i Jaśnie Panującą TOLĘ I ogłosić J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.12.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Oj piękne czasy były, piękne... Księżniczki, białogłowy, rycerstwo, honor... da się coś z tego do współczesności przemycić, żeby należycie WADZE 3mać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 06.12.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 .... może aktualnej władzy księgi mądre podarować ???? .... "Trylogię" z wyjątkiem "Potopu' gdzie zdrada i przekupstwo - ciekawe skąd ja to znam J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.12.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 ....złe czasy nastały, złe... już nawet w radyju powszechnem konkursa ogłaszają jakim to cmentarzem zacny imć Pan Jerzy Waldorf się opiekował... .... na nieboszczykach srebrniki chcą gromadzić... , czy aby na zbożny cel? ... i żeby więcej uzbierać, nagrodą siedmiuset złotych polskich gawiedź mamią... cóż nam robić? jak honor i poważanie świętości przywrócić? jak WADZE 3ymać, kiedy wszędzie zdrada i przekupstwo, jak powiadasz, panuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.12.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 cóż nam robić? jak honor i poważanie świętości przywrócić? jak WADZE 3ymać, kiedy wszędzie zdrada i przekupstwo, jak powiadasz, panuje? WADZY wiernym być, złych podszeptów nie słuchać, kobiece wdzięki ino podziwiać i nawet myślą nie zgrzeszyć mamony nie pożądać, jeno z pokorą za te śnurki pociągać o ogniu piekielnym nie zapominając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 07.12.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 ... mam, mam one śnurki, trza najsamprzod na łańcuszki wymienić - one tedy mocniej 3mieć będom J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.12.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 ... mam, mam one śnurki, trza najsamprzod na łańcuszki wymienić - one tedy mocniej 3mieć będom J mam jeden od rowera...pożyczyć mogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.12.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 ... mam, mam one śnurki, trza najsamprzod na łańcuszki wymienić - one tedy mocniej 3mieć będom J mam jeden od rowera...pożyczyć mogiem ino łańcuszki brzęczeć lubieją, a WADZĄ trza po cichu sterować coby się inni do jej 3mania nie rwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.12.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 ...smarowideł damy więcej i słychać brzękotów nie będzie.... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.12.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 ...tiaa, brzękoty we WADZY są bardzo męczące i zapobiegać im trzeba jak najszybciej, a więc pędzle do smarowidełka w dłoń... http://www.metal-market.pl/grafika/baza_mini/gal_3_22.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.12.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 ..da się więcej smarKIT-u i będzie łokej J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.12.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 ...oby tylko KIT-u nie było więcej niż smaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.12.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 ... oooooooooooooooooooooo to specjalość WADZY J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts