Whisper 23.11.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 ...ciapka doooooooskonała, ale zez tym wodzowaniem..... ...może Jaśnie Oświecony Prezesuniek - czyli JOP J Do mnie mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.11.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 nawet gdzieś czapke dla niego miałam........................ w sam raz dla wodza ale musi być ze złotym zdobieniem co wódz to wódz! sądzisz, że bedzie zła? http://www.sutlers.co.uk/acatalog/Chapeau-de-Bras.jpg Sliczna czapeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.11.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Zaraz, zaraz...ja dopiero teraz doczytałam, że wy jakąś Władzię trzymać chcecie Ja stanowczo prostestuję. Jak mam trzymać - to przynajmniej Władzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.11.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 tak mi się wydawało że rrmi jest umoczona tak mi się wydawało ... przysiegam nie jestem ani umoczona , ani nawet zmoczona Z rzeczy do trzymania trzymam indyka w zlewie kuchennym , rozmrazam To co moge byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.11.2005 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 rrmi to możesz być...kulinarnie zainspirowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.11.2005 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 rrmi to możesz być...kulinarnie zainspirowana Tez tak mysle , a Ty? Moze nam sie uda do tej wladzy , jakas afere mozna zrobic i pieniedzy ukrecic , to chyba o to w tym chodzi , tak? Musimy sie Lafcia sluchac , bo chyba On tu rzadzi Chociaz mam pewien pomysl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.11.2005 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 rrmi to możesz być...kulinarnie zainspirowana Tez tak mysle , a Ty? Moze nam sie uda do tej wladzy , jakas afere mozna zrobic i pieniedzy ukrecic , to chyba o to w tym chodzi , tak? Musimy sie Lafcia sluchac , bo chyba On tu rzadzi Chociaz mam pewien pomysl... Ja...to sama nie wiem, może pozytywnie nakręcona..znaczy się na tego Władzia napalona A o pomyśle pogadać chodźmy do sypialni, na spotkanie pół - literackie Na trzeźwo tego nie rozbierzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 24.11.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Hej !Co jest !Co się tu dzieje ??? !!! Jajca sobie robicie ??? !!! W czapeczkę mnie będziecie ubierać ??? !!! Trzeba się dokładniej przyglądnąć GTW. Chyba będzie konieczne małe dochodzonko i śledztwo ...Tylko kot tropiący się gdzieś zapodział.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 24.11.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 rrmi to możesz być...kulinarnie zainspirowana Tez tak mysle , a Ty? Moze nam sie uda do tej wladzy , jakas afere mozna zrobic i pieniedzy ukrecic , to chyba o to w tym chodzi , tak? Musimy sie Lafcia sluchac , bo chyba On tu rzadzi Chociaz mam pewien pomysl... No proszę rrmi ? Mówcie dalej, nie krępujcie się ... Ale ale nie stójcie rrmi tak w progu, no wejdźcie do środka spocznijcie proszę http://panda.bg.univ.gda.pl/~waryl/tron.gif i opowiadajcie. Kto z kim kiedy ? I co robiliście w tej sypialni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 24.11.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 ...proponuje powołanie: Najdostojniejszej Absolutnej Jaśnieoświeconej Specjalnej ZespołowejEtycznie Wspaniałej Komisyjki D/S Zagadkowej Propozycji Grupy Trzymającej Władzia ! J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 24.11.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 JerzysioWy się tak nie spieszcie z zakładaniem Komisyji bo to nic dobrego ... A tak przy okazji to jakiego Władzia Wy znacie i dlaczego go trzymaliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 24.11.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 KTO ZMIENIŁ TEMAT WĄTKU ??? !!! Ja nie ....To kto może mieć takowe uprawnienia, ale czy ten ktoś czytał regulamin, i czy on pozwala na modyfikowanie i zmianę wypowiedzi forumowiczów ?Chyba nie patrz pkt 3 Regulaminu: "3. Wydawnictwo MURATOR sp. z o.o. nie redaguje wypowiedzi prezentowanych na Forum i Czacie, ale zastrzega sobie prawo do usuwania wypowiedzi lub zablokowania dostępu do Forum oraz Czatu użytkownikowi w przypadkach, gdy:" ale nie do zmiany czy modyfikacjiciekawe któy z moderatorów popisał się takim profesjonalizmem ?może uda się to wyjaśnićAdminie ?może się uda ? Bo to bardzo istotne jest dla GTW.(ktoś kce umniejszyć rolę GTW na Forum)śledztwo rozpoczęte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 24.11.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 ......aaaaaaaa to wcale nie jest zabawne J WSTYD ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 24.11.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 No i wszystko wróciło do dawnej postaci. Dzięki Adminie.A można wiedzieć kto to taki wyrywny ...No i Regulaminu nie zna.Jakś karteczka by się przydała ...(taki niewinny żarcik he he) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.11.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 No i wszystko wróciło do dawnej postaci. Dzięki Adminie. A można wiedzieć kto to taki wyrywny ... No i Regulaminu nie zna. Jakś karteczka by się przydała ... (taki niewinny żarcik he he) Ty o co Ci chodzi? Co było zmienione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 24.11.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Noooo...Władzio z Władzią na WŁADZĘ się połakomili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 24.11.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Myślisz że to Władzio z Władzią Ja to mam inne typy ale się nie przyznaje, wstyd mu czy jak... Krojek zawsze powtarza "NAJWAŻNIEJSZY JEST REGULAMIN" i tego się cza trzymać, bo Krojek to łebski gościu. No i jak tak Adminie ten tego ... Ktoś tu się nie trzyma ustanowionych zasad ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 24.11.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Ty o co Ci chodzi? Co było zmienione? Nic nic królu pewnie Ziobro zaczął działać i zaczyna się rozp.... GTW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.11.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Ty o co Ci chodzi? Co było zmienione? Nic nic królu pewnie Ziobro zaczął działać i zaczyna się rozp.... GTW. A to spoko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.11.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 A ja się jakoś trzymam . To poproszę do grupy trzymającej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts