bodzio_g 10.03.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Bodziu, zbyt mocno Q.......................... pi................................. miałem na myśli ...naszą GTW i szanowną komisję lusterkową ja bardzo luuubię naszą wadzę , bo ktoś musi trzymać mocno wszystkich za...pamiętaj to sobie ( o q ... , zaraz będe cienko śpiewał ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.03.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Bodziu, zbyt mocno Q.......................... pi................................. miałem na myśli ...naszą GTW i szanowną komisję lusterkową ja bardzo luuubię naszą wadzę , bo ktoś musi trzymać mocno wszystkich za...pamiętaj to sobie ( o q ... , zaraz będe cienko śpiewał ) A ja tu nie mam lysterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 11.03.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 .. a ja proponuje w każdym jednym segregatorku przyczepic po wewnętrznej lustereczko co prawdę powie i wtedy praca szybciej pójdzie i składniej... chyba J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.03.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Bardzo dobry wniosek racjonalizatorski kolego Jerzysio, bardzo dobry Oczywiście trzeba to jeszcze przedyskutować, zatwierdzić i wciągnąć do planu ale pomysł interesujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 13.03.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 .....zawsze możemy uruchomić licencjonowaną produkcję lustereczek-prawdomóweczek i eksportować ( co prawda zanim u nas rynek się nasyciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ..... )J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.03.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 ...zbite lusterko to 7 lat nieszczęścia lustereczko w każdym segregatorze? 7 lat x 5.000 zbitych lusterek, to ile to lat nieszczęścia sabotażem mi to pachnie, czy inną dywersssssyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.03.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 To ja składam wniosek racjonalizatorski aby lustereczka z blachy wykonać. Hut u nas dostatek. Wytnie się arkusik, wypoleruje, chromem pokryje i zadanie bedzie spełniać. Jakby czasem się wygięło to nic nie szkodzi. W krzywym zwierciadłe też coś można dostrzec I dywersyfikacja będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 14.03.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 ... może być i blacha, tyle że to towar importowany i z rozdzielnika może nie wystarczyć J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.03.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 ... może być i blacha, tyle że to towar importowany i z rozdzielnika może nie wystarczyć J GTW sobie poradzi, spoko loko, sie ma wtyki we blachach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 14.03.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 ..nojaktaktochybażetak J .. a może jakaś asygnatka na malucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.03.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 petycyjkę należy napisać, podanko złożyć, zamrugać kokieteryjnie GTW wielkie serducho ma, choć z arytmią, to jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.03.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 petycyjkę należy napisać, podanko złożyć, zamrugać kokieteryjnie GTW wielkie serducho ma, choć z arytmią, to jednak a kfffiatki i bomboniera?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.03.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 petycyjkę należy napisać, podanko złożyć, zamrugać kokieteryjnie GTW wielkie serducho ma, choć z arytmią, to jednak a kfffiatki i bomboniera?... a jak Wadza nie pije nie pali ( popieram) i słodkiego nie jada ( nie wierzę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 15.03.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 ...to kwiatuszki prosto bon... bo..bomb.... bonmmmbbborienkkki do szuflady po lewej buteleczki do szafy za drzwiami J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.03.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 kto mnie trzymo a miało być tak pięknie..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 15.03.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 ..jeszcze będzie inaczej.. ...jeszcze będzie cudownie .... taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tylko kiedy ??? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.03.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 petycyjkę należy napisać, podanko złożyć, zamrugać kokieteryjnie GTW wielkie serducho ma, choć z arytmią, to jednak a kfffiatki i bomboniera?... a jak Wadza nie pije nie pali ( popieram) i słodkiego nie jada ( nie wierzę) Nie pije? Toż by się na urzędzie nie utrzymała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 16.03.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 ...zwłaszcza, że ona silnie wykształcona ta WADZA jest J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.03.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 tiaa wykształcone to ona ma długie łapki, by sięgać tam, gdzie wzrok nie sięga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.03.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 ...i zagarniać do siebie, do siebie... w drugą stronę to jakoś nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts