maksiu 24.11.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Tak głośno krzyczycie ze az u mnie słychac...,tak się zastanawiam, czy lafcadio jest świadomy tego co czyni, krzycząc o łamaniu regulaminu, wszak zgodnie z tym samym regulaminem można spokojnie usunąc cały ten wątek, pkt 3, kropka trzecią. Nie uważam, aby czyjść żart z dopisaniem jednej literki w tytule był tego wart, ale na wszelki wypadek usunąłem owo nieszczęście 'i' niezgody. Z drugiej strony macie doskonały pretekst do przeprowadzenia śledztwa, przesłuchiwania, transmisji tv itd. oj starczy tematu na długie miesiące W każdym razie GTW jest już pod obserwacją pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 24.11.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 tak bez skórę czułem że to nowy moderator (cokolwiek to znaczy) a skoro nowy to ma prawo do drobniutkich wpadek a jeszcze się przyznał więc jednak nadaje się na moderatora (cokolwiek to znaczy) A odnosząc się do odpowiedzi to: Jeżeli wątek byłby usunięty to tak jak pisałem regulamin nie byłby złamany ale on był przez szanownego moderatora (... ) ZMIENIONY a na to regulamin nie pozwala, czyli doszło do naruszenia regulaminu nie da się ukryć ... to tak odnośnie tego kto jest świadom i czego a jeżeli chodzi o to czy jest merytoryczny czy nie, należałoby określić jakie wątki są merytoryczne dla KB ale to już inna bajka, no i pewnie koniecznie należałoby usunąć wiele wiele wątków ... Śledztwo zatem już zakończone wszystko jasne. A proszę się nie martwić GTW i bez tego ma pełne ręce roboty pozdrawiam L co do obserwacji to jesteśmy tego świadomi już kończę bo bananów nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.11.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 od razu kończyć wszystko zalezy jak kończyć A banany dojrzałe sa dobre P.S prosze wydział do spraw inwigilacji o sprawdzenie kto mi wyłączył neostradę i to w całej wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 24.11.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 A ja się jakoś trzymam . To poproszę do grupy trzymającej Mówisz i masz. GTW: Kze anSi Jerzysio (z nalewakiem - oczywiście) rrmi baba_budowniczy Majeczko od inwigilacji są tutaj inni GTW może Ci co najwyżej neostradę przywrócić ... o ! jeżeli będzie chcieć oczywiście ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.11.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 To rozumiem, że GTW będzie goniła KK w ilości wpisów, nie? Przecież RW jest i tak poza konkurencją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.11.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 A ja się jakoś trzymam . To poproszę do grupy trzymającej Mówisz i masz. GTW: Kze anSi Jerzysio (z nalewakiem - oczywiście) rrmi baba_budowniczy Majeczko od inwigilacji są tutaj inni GTW może Ci co najwyżej neostradę przywrócić ... o ! jeżeli będzie chcieć oczywiście ... A ja gdzie ??????? W koncu pilota od TV trzymam nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 24.11.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 To rozumiem, że GTW będzie goniła KK w ilości wpisów, nie? Przecież RW jest i tak poza konkurencją... Królu złoty tu nie chodzi o żadne tam wpisy tylko o to by utrzymać !!! no i oczywiście zdemaskować osoby z GTW ktoś w końcu odpowiada za ten bajzel na tym forum nie ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 24.11.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 A ja gdzie ??????? W koncu pilota od TV trzymam nie ? sorry sorry jak mogłem zapomnieć paczka tych co za tym wszystkim stoją się powiększa: Mówisz i masz. GTW: Kze anSi Jerzysio (z nalewakiem - oczywiście) rrmi baba_budowniczy jajcek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.11.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 To rozumiem, że GTW będzie goniła KK w ilości wpisów, nie? Przecież RW jest i tak poza konkurencją... Królu złoty tu nie chodzi o żadne tam wpisy tylko o to by utrzymać !!! no i oczywiście zdemaskować osoby z GTW ktoś w końcu odpowiada za ten bajzel na tym forum nie ?! Ale np. ranking osób, które zrobią np. ostatni wpis na stronie mozna by było robić, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.11.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 A ja gdzie ??????? W koncu pilota od TV trzymam nie ? sorry sorry jak mogłem zapomnieć paczka tych co za tym wszystkim stoją się powiększa: Mówisz i masz. GTW: Kze anSi Jerzysio (z nalewakiem - oczywiście) rrmi baba_budowniczy jajcek A Majka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.11.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 To rozumiem, że GTW będzie goniła KK w ilości wpisów, nie? Przecież RW jest i tak poza konkurencją... Królu złoty tu nie chodzi o żadne tam wpisy tylko o to by utrzymać !!! no i oczywiście zdemaskować osoby z GTW ktoś w końcu odpowiada za ten bajzel na tym forum nie ?! Ale np. ranking osób, które zrobią np. ostatni wpis na stronie mozna by było robić, nie? To juz bym z netu nie wychodzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.11.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 A ja gdzie ??????? W koncu pilota od TV trzymam nie ? sorry sorry jak mogłem zapomnieć paczka tych co za tym wszystkim stoją się powiększa: Mówisz i masz. GTW: Kze anSi Jerzysio (z nalewakiem - oczywiście) rrmi baba_budowniczy jajcek A Majka? ja się oficjalnie nigdzie nie pojawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 24.11.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 To juz bym z netu nie wychodzil Nooo ... A to nic dobrego tak siedzieć przed komputerem http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/e065.gif A kto władzę będzie trzymał ? Umówmy się niby jest ten Admin ale wszyscy wiedzą kto tak naprawdę rządzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.11.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 A ja gdzie ??????? W koncu pilota od TV trzymam nie ? sorry sorry jak mogłem zapomnieć paczka tych co za tym wszystkim stoją się powiększa: Mówisz i masz. GTW: Kze anSi Jerzysio (z nalewakiem - oczywiście) rrmi baba_budowniczy jajcek A Majka? ja się oficjalnie nigdzie nie pojawiam Taka cicho ciemna ? Znaczy sie chcialem napisac ze chodzi jak kot swoimi drogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 24.11.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 A Majka? A widziałeś tą Jej czapeczkę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.11.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 A Majka? A widziałeś tą Jej czapeczkę ??? nie "jej" tylko to Twoja czapeczka. Nie krępuj się, tutaj sami swoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 24.11.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 ja się oficjalnie nigdzie nie pojawiam pewnie pewnie nie pojawiam się ! nie dość żem taki twarzowy to jeszcze w czymś takim na głowie !!! ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 24.11.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 a majka? a widziałeś tą jej czapeczkę ??? nie "jej" tylko to twoja czapeczka. Nie krępuj się, tutaj sami swoi o tym właśnie piszę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.11.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 no dobra, masz resztę stroju http://www.americancostume.com/page24/Napoleon.gif teraz bardziej twarzowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.11.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 A ja gdzie ??????? W koncu pilota od TV trzymam nie ? sorry sorry jak mogłem zapomnieć paczka tych co za tym wszystkim stoją się powiększa: Mówisz i masz. GTW: Kze anSi Jerzysio (z nalewakiem - oczywiście) rrmi baba_budowniczy jajcek A Majka? ja się oficjalnie nigdzie nie pojawiam Majka nie wyłamuj sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts