lafcadio 24.11.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 no dobra, masz resztę stroju http://www.americancostume.com/page24/Napoleon.gif teraz bardziej twarzowo? chyba założę Twój Fan Club http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/a060.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.11.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Nieoficjalny ranking:1. baba_budowniczy 1pkt2. Reszta 0 pkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.11.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 no to jak ? jeżeli chodzi o władzę - to ja chętnie jeżeli o Władzię - to nie znam pozdr GTW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 24.11.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 no to jak ? jeżeli chodzi o władzę - to ja chętnie jeżeli o Władzię - to nie znam pozdr GTW nie no z tą Władzią to już historia ... my tu się tylko ważnymi sprawami zajmujemy (co widać przeca doskonale) kolejny chętny do GTW Kze anSi Jerzysio (z nalewakiem - oczywiście) rrmi baba_budowniczy Jajcek bodekku trzeba sobie jednak jasno powiedzieć że przynależność w obecnych czasch do GTW może się wiązać z przykrymi konsekwencjami ja tylko ostrzegam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.11.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 ryzyko zawsze istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.11.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 ryzyko zawsze istnieje nalezy wrzucic w koszty To ja polece potrzymam Lafcio , watek nawet o wladzy powinien miec obrazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 24.11.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 ryzyko zawsze istnieje nalezy wrzucic w koszty To ja polece potrzymam Lafcio , watek nawet o wladzy powinien miec obrazki Moja miła rrmi Mało Tobie jeszcze tych rodzinnych, kompromitujących zdjęć, które się ukazały w teatrzyku "Wszystkie światła na mnie" ??? Twoje szczęście że należysz do GTW bo to gearancja nietykalności ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.11.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Najgorsze , albo najlepsze to , ze ja tych zdjec nigdy nie widzialam . Teraz tez podobno byly , ale jakos juz nie ma Kroyena radzil dac w zeby , ale juz nie wiem Powinnismy wybrac Rade Starszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 24.11.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 eeee...a ta Wladzia to chociaż jakaś fajna i mloda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.11.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 eeee...a ta Wladzia to chociaż jakaś fajna i mloda? dlaczego Ty Maly zawsze o jednym Tu o powaznych sprawach mowimy. Losy narodu sie waza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 24.11.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 eeee...a ta Wladzia to chociaż jakaś fajna i mloda? dlaczego Ty Maly zawsze o jednym Tu o powaznych sprawach mowimy. Losy narodu sie waza No właśnie - losy narodu na szali, GTW pod lupą, a Mały fajne, ale nie takie całkiem młode dyskryminuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 25.11.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 rrmi dla Ciebie odszukam te Twoje rodzinne zdjęcia i wkleję jeszcze raz (na Twoją prośbę - żeby później do mnie nie było pretensji) jak Krojka będziesz słuchać to w zimie .... a on co stomatolog jest że tak chętnie nakłania do dawania w zęby rada starszych ??? może być ale to już będzie Eilta elit bo wiadomo przynależność do GTW już sama w sobie jest wielkim forumowym wyróżnieniem ... Chodzi mi po głowie pewien pomysł, ale o tym sza ... Jesteśmy obserwowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.11.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 pozdrawiam piątkowo! rada starszych - brzmi tak "ramolowato" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 25.11.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 ...a ja chciałem powiedzieć, że dziś wieczorem to JA trzymam władzę, bo będę piwo lał z nalewaka ....i kiełbasę wyborczą też smażyć będę J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.11.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 A ja trzymałem władzę we środę!! To znaczy żona drzemała, a ja przełączyłem na mecz Liverpoolu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 25.11.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 ...znaczy się u nas jest demokracja, bo władza jest przechodnia..... ....tylko grafik trzeba zrobić J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.11.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 a ja władzy staram się nie trzymać, ale jakos idzie po mojej mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 25.11.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Majeczka ...boś Ty niczym Ta SZYJA ! J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.11.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Majeczka ...boś Ty niczym Ta SZYJA ! J Co kręci władzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.11.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Majeczka ...boś Ty niczym Ta SZYJA ! J Co kręci władzą... tylko ciiiii, aby Tomek sie nie dowiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts