Jerzysio 25.11.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 ...psyt, psyt,... cicho, cisza.......... ......a w kwestii pogody to kto dzisiaj 3MIE ? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.11.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 ...psyt, psyt,... cicho, cisza.......... ......a w kwestii pogody to kto dzisiaj 3MIE ? J Ja nie, bo dzisiaj to ja 3mam się myśli, że za kilka godzin weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 25.11.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 ...no 3majmy sie wszyscy J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.11.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Ja bardzo chetnie tak przy piatku sobie potrzymam . Czy musze napisac podanie czy tak mam trzymac i juz? Pozdrawiam ludzi najbardziej wplywowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 25.11.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Rrni ,Ansi - w końcu na kasie i seksie świat sie opiera... . A co do młodej i ładnej - kwestia dość kontrowersyjna,w zależności od "konserwacji"i matki natury nie? a i na stare lata wapno mi sie w mózgu lasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 25.11.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Wszyscy sie trzymajmy ale nie puszczajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.11.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Wszyscy sie trzymajmy ale nie puszczajmy Tylko innych wypuszczajmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.11.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Widziałem nieco powyżej opinię o bananach. Otóż:po pierwsze primo)jeżeli wszystkie banany w kiści są oznaczone nalepka z logo to mamy do czynienia z bananami I klasa,po drugie primo)jeżeli tylko część bananów w kiści jest oznaczona nalepkami z logo to mamy do czynienia z bananami II klasa,po trzecie primo) jeżeli banany w kisci nie mają w ogóle nalepek, to mamy do czynienia z bananami pastewnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 25.11.2005 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Widziałem nieco powyżej opinię o bananach. Otóż: po pierwsze primo) jeżeli wszystkie banany w kiści są oznaczone nalepka z logo to mamy do czynienia z bananami I klasa, po drugie primo) jeżeli tylko część bananów w kiści jest oznaczona nalepkami z logo to mamy do czynienia z bananami II klasa, po trzecie primo) jeżeli banany w kisci nie mają w ogóle nalepek, to mamy do czynienia z bananami pastewnymi. Krojek rany julek czy Ty kcesz naprawdę zadrzeć z GTW ??? Nawet Ci Selimmka nie pomoże jak Cię tuzy przyfilują ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.11.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 witam sobotnio ktoś musi trzymać W........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.11.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 witam sobotnio ktoś musi trzymać W........ moge i ja juz potrzymac . Wolna sie zrobilam . Nie zeby tak calkiem , ale opralam , nawarzylam i zagrabilam , to juz moge . Trzymanie powinno byc nagroda Tak wlasciwie to sie nic w naszym Klubie nie dzieje , moze w zeby komus dac czy co? Jakie sa typy na obrywajacego ? Typy powinny byc zakamuflowane , bo nas Maksiu scignie , a zarazem takie zeby sie nie musial denerwowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.11.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 ... Tak wlasciwie to sie nic w naszym Klubie nie dzieje , moze w zeby komus dac czy co? Jakie sa typy na obrywajacego ? Typy powinny byc zakamuflowane , bo nas Maksiu scignie , a zarazem takie zeby sie nie musial denerwowac Noo. nie dzieje się, bo to grupa od trzymania władzy jest A koleżance to po tych grabiach andrealinka tak skoczyła, że zaraz w zemby kce dawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.11.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 A koleżance to po tych grabiach andrealinka tak skoczyła, że zaraz w zemby kce dawać No dalabym , co mam na to poradzic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 28.11.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Tak wlasciwie to sie nic w naszym Klubie nie dzieje , moze w zeby komus dac czy co? Jakie sa typy na obrywajacego ? Typy powinny byc zakamuflowane , bo nas Maksiu scignie , a zarazem takie zeby sie nie musial denerwowac Co racja to racja ale żeby od razu w zęby grabiami ??? może na początek troszkę "pozaczepiać" "poobczerniać" "poobgadywać" pow....ć kogoś ... jeżeli jest ktoś na forum kto zalazł za skórę GTW to śmiało dawać typki na warsztat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 28.11.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 ...paru znam, ale żeby tak bez ostrzeżenia w giembe prać ? ...a ja mogiem potrzymieć do 8.53.. J i nie wiem dlaczego wyświetla że już po 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 28.11.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Nie no co Ty ! Przecież GTW to nie III Rzesza ! Wpierw się wojne wypowie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.11.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 jest taki jeden politycznie się udziela jeżeli jest ktoś na forum kto zalazł za skórę GTW to śmiało dawać typki na warsztat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 28.11.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 jest taki jeden politycznie się udziela jeżeli jest ktoś na forum kto zalazł za skórę GTW to śmiało dawać typki na warsztat ... A ja nic nie wiem ?!!? Dawaj dawaj ! Może GTW powinna takie informacje przekazywać na priva ... Bo przecież jesteśmy obserwowani ... A czy admin do tego typu wiadmości też może zaglądać ? Bo jeżeli może to to jest chyba naruszenie tajemnicy korespondencji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.11.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Coś słabe tempo pisania w GTW... Nawet druga stronka jeszcze nie podła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.11.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 lafcadio, coś słabo trzymasz władzę, skoro nie wiesz, kto powinien dostać w łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts