lafcadio 28.11.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 lafcadio, coś słabo trzymasz władzę, skoro nie wiesz, kto powinien dostać w łeb Zlituj się - powiedz ... Co do tepa pisania GTW nie jest od bicia rekordów - jej zadaniem jest po prostu BYĆ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.11.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Nieoficjalny ranking:1. baba_budowniczy, Majka 1pkt2. Reszta 0 pkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.11.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 lafcadio, coś słabo trzymasz władzę, skoro nie wiesz, kto powinien dostać w łeb ja mysle o tym samym co Majka Szefie , moze szef ruszy troche miedzy ludzi i popatrzy Bedziem lac , tak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.11.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Nieoficjalny ranking: 1. baba_budowniczy, Majka 1pkt 2. Reszta 0 pkt to moze ja waszymi nocami posiedze i pozdobywam te punkty Ruszmy w Narod Mowmy madre rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.11.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Mam plan: grupa zwiadowcza między ludzi - coby wiedzieć, co w trawie piszczy, a dodatkowo Centrum Dowodzenia trza zorganizować i monitoring profesjonalny obstalować - i będzie wiadomo - kogo lać A szef na końcu raport spisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.11.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Nieoficjalny ranking: 1. baba_budowniczy, Majka 1pkt 2. Reszta 0 pkt to moze ja waszymi nocami posiedze i pozdobywam te punkty Ruszmy w Narod Mowmy madre rzeczy kombinuj, kombinuj... Puki forumowicze mają mało punktów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.11.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 lafcadio, coś słabo trzymasz władzę, skoro nie wiesz, kto powinien dostać w łeb ja mysle o tym samym co Majka Szefie , moze szef ruszy troche miedzy ludzi i popatrzy Bedziem lac , tak trzeba chyba ustrzelony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.11.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 rrmi może obejmiesz nocne czuwanie przy kamerkach w Centrum Monitoringu, nocami to się wiele dzieje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.11.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 no to zaczynamy szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 28.11.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 lafcadio, coś słabo trzymasz władzę, skoro nie wiesz, kto powinien dostać w łeb ja mysle o tym samym co Majka Szefie , moze szef ruszy troche miedzy ludzi i popatrzy Bedziem lac , tak trzeba NO kolejna świetnie poinformowana ... Może tak malutka podpowiedź na priva co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 28.11.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 przejmujemy Władzię - Władzia dla każdego. Kingsajzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.11.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 chyba ustrzelony widzialam , juz nie chcialam pisac , ale tu przy wladzi moge Gratulki Majka rrmi może obejmiesz nocne czuwanie przy kamerkach w Centrum Monitoringu, nocami to się wiele dzieje..... biore nocki , wiec uwazac nalezy Lafek nie powiem nic na priva , jestes naszym przywodca , sam masz to wiedziec Poza tym proponuje Majke na czlonka glownego . Za zaslugi dla wielu ludzi Jej sie to nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.11.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Poza tym proponuje Majke na czlonka glownego . Za zaslugi dla wielu ludzi Jej sie to nalezy oooo, nic z tego Tym na górze głowy potrafią spadać Ja wolę zza krzaczka poza tym "członek" brzmi.............. różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.11.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 poza tym "członek" brzmi.............. różnie a o czym Pani pomyslala To mial byc czlonek glowny bez spadajacej glowy. Wiadomo , ze jak glowa spadnie to Lafkowi , wkoncu On tu jest najwazniejszy Ja jestem nocnym lukaczem tez licze , ze przetrzymam upadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.11.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 rrmi wyposażenie dla Ciebie: http://www.e-oko.pl/gfx/product_more/11711_b.jpg i gwizdek ultradźwiękowy, gdyby coś..... http://www.jobo.pl/images/fullsize/Psy/akcesoria/ferlam6508.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.11.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Zapomniałam o krzesełku, gdy już będziesz po obchodzie - spocznij sobie http://eskot.krakow.pl/photo/oferta/Camping/Meble%20turystyczne/12.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.11.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Do zadań specjalnych:http://turystyka.motostrefa.pl/images/Wiatr/Nowy-terrorystka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.11.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 rrmi gotowaś??? Zaraz, zaraz, a kto zabezpiecza tyły Sama, w taka noc - nie może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.11.2005 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 GTW najwyraźniej..... czuwa, idę więc na z góry upatrzone pozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.11.2005 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Ale..ale..zapomniałam....mam logo dla GTW http://bi.gazeta.pl/im/8/1237/z1237268G.jpg i kawałek bardzo wewętrznego regulaminu dla nowych członków (przechwycony od innej GTW, ale nieco zmodyfikowany - prawie plagiat znaczy się) ... Zawsze możesz próbować dostać się do elity. Jak już napiszesz o sobie kilka zdań (bo bez tego możesz puknąć się w czoło, a nie klikać w pole "Wyślij") to czekaj cierpliwie, aż GTW zopiniuje Twoje umiejętności i przydzieli do odpowiedniej eskadry I co Wy na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts