rrmi 29.11.2005 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 anSi wykonalas zadanie pomocnicze perfekcyjnie .Spotka Cie za to nagroda . Jestem na strazy .Spokojnie jest jak na wojnie .Jacys sie kreca , ale zaraz ich przepedze . Potrzebujemy jeszcze inne punkty regulaminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.11.2005 03:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Zaraz, zaraz, a kto zabezpiecza tyły Sama, w taka noc - nie może być nie jestem sama mam ochrone nie moge powiedziec kto to chce byc incognito zna karate , cwiczyl z bratem umie tez brzydkie slowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.11.2005 03:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 kombinuj, kombinuj... Puki forumowicze mają mało punktów... staram sie i nic Chyba jestem obserwowana . ale , ale mam wizje widze Lafcia idzie z ladunkiem otwiera klape smietnika wrzuca ladunek eeee , pomylilo mi sie , to byla pielucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 29.11.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 GREGMENA !!!fachura ze mnie co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 29.11.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 ...aaaaa kysz, aaaa kysz maro ..to ja mam trochę czasu i 3mam ale tylko jak poniżej... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 29.11.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 cytatatacyta : "......ja już tu chyba kiedyś byłem ?" J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 29.11.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Znalazłem Was !!! trafiłem po sladach mistrza Jogi http://img504.imageshack.us/img504/8208/joga2jc.png miast mistrza jogi mam biały kwadracik z czerwonym krzyżykiem gdzieś kicia łaził jak Cię nie było ? bo widzisz my tu władzę trzymiemy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.11.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 O mój ty smutku rrmi czy ten na zdjęciu powyżej to "miszcz" karate, który Cię na wczorajszym nocnym dyżurze ubezpieczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.11.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 anSi wykonalas zadanie pomocnicze perfekcyjnie . Spotka Cie za to nagroda . No jasne, zostanę magazynierem... Potrzebujemy jeszcze inne punkty regulaminu. Myślę, że musimy to z szefuniem skonsultować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.11.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 przejmujemy Władzię - Władzia dla każdego. Kingsajzi... Dla każdego po Władzi A skąd tyle tych Władź mamy wziąć I jeszcze w królewskim rozmiarze Ci się marzą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.11.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 GREGMENA !!! fachura ze mnie co ??? BRAWO, no to teraz wyjścia nie ma - obrady czas zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 29.11.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 no dobrze ale co konkretnie zrobił waszmość Gregmena ?podpadł GTW ? kwestionuje naszą władzę ?jeżeli tak to na maksa z nim !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.11.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Lafek to jest bardziej skomplikowane Zastanow sie nad punktami Regulaminu. Bycie w rzadzie zobowiazuje Potem zaglosujemy , a w nocy ja bede dalej na winklu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 29.11.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 kombinuj, kombinuj... Puki forumowicze mają mało punktów... staram sie i nic Chyba jestem obserwowana . ale , ale mam wizje widze Lafcia idzie z ladunkiem otwiera klape smietnika wrzuca ladunek eeee , pomylilo mi sie , to byla pielucha ejże ! ejże ! rrmi jesteś pewna ??? http://membres.lycos.fr/rolbe/images/zbiera_bombe4.jpg niech tylko ktoś nam podskoczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 29.11.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Lafek to jest bardziej skomplikowane Zastanow sie nad punktami Regulaminu. Bycie w rzadzie zobowiazuje Potem zaglosujemy , a w nocy ja bede dalej na winklu skoro ma być rząd to należy powołać resorty i odpowiedzialnych ludzi do tych resortów co do ministerstwa obrony to myślę że właściwa będziesz Ty droga rrmi z uwagi na swoje zaangażowanie co do ministerstwa spraw wewnętrznych należałoby rozważyć kandydaturę majki boć ona jak ptaki ćwierkają miała doświadczenie w służbach ... czekam na dalszych kandydatów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.11.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 no dobrze ale co konkretnie zrobił waszmość Gregmena ? podpadł GTW ? kwestionuje naszą władzę ? jeżeli tak to na maksa z nim !!! Na MAKSA z nim!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.11.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Lafek to jest bardziej skomplikowane Zastanow sie nad punktami Regulaminu. Bycie w rzadzie zobowiazuje Potem zaglosujemy , a w nocy ja bede dalej na winklu skoro ma być rząd to należy powołać resorty i odpowiedzialnych ludzi do tych resortów co do ministerstwa obrony to myślę że właściwa będziesz Ty droga rrmi z uwagi na swoje zaangażowanie co do ministerstwa spraw wewnętrznych należałoby rozważyć kandydaturę majki boć ona jak ptaki ćwierkają miała doświadczenie w służbach ... czekam na dalszych kandydatów ... A ja mam szansę na jakieś ministerstwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.11.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 a może wcześniej coś w stylu parlamentu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 29.11.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Póki co jesteś królem...(jest to oczywiście sytuacja przejściowa ale ...) póki co tak jestwięc należy Ci się reprezentacja i reklama GTW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 29.11.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 a może wcześniej coś w stylu parlamentu ??? do tego potrzebne są wybory a kto wie na kogo forumowicze zagłosują ??? chociaż nie ma takich wyborów których nie moglibyśmy wygrać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts