carringtontomas 05.04.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam Potrzebni tynkarze do tynku silikonowo silikatowego na docieplenie domu tzn klej jest zaciagniety brak tynku oraz ktoś kto kładzie płytki gresowe z dużym doświadczeniem i sprzętem swoim.Jeśli znacie to poleccie. Dzięki i Pozdrowienia U mnie tynk silikatowo-silikonowy robiła firma z okolic Tworoga: tel do szefa - Pan Krystian 608-689-850 U moich rodziców tynk akrylowy robił tynkarz z Miasteczka Sl. wiec nie mialby daleko do Ciebie tel - Pan Tomek 600-680-164 Obu moge polecic z czystym sumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 05.04.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 witam potrzebna koparka na juz!!! tel. 509743756 Nie wiem czy sie nie spoznilem ale moze innym sie przyda: Koparkowi z Nakla: 509-194-253 oraz 504-323-217 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 05.04.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam jakim styropianem bedzie Pan ocieplał dom i jesli chodzi o cene czy mozna tez wiedziec?oraz jaka firma bedzie to wykonywac tez mozna znac cene? Pozdrawiam Wiadomość poszła na Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ika.inska 06.04.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 witam, zaczynam budowe w miasteczku slaskim.......czy ktos budowal z PIETRKIEM z Kalet, bo szukam wlasnie kierownika budowy.....a moze macie juz kogos sprawdzonego? czekam, pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 06.04.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 witam, zaczynam budowe w miasteczku slaskim.......czy ktos budowal z PIETRKIEM z Kalet, bo szukam wlasnie kierownika budowy.....a moze macie juz kogos sprawdzonego? czekam, pomocy! Namiary na kierbuda bardzo solidnego przesłałem na Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota78 07.04.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Witam, Jeśli ktoś byłby zainteresowany odkupieniem materiałów budowlanych to zachęcam. Zostało nam pare elementów, budowa w Dąbrowie Górniczej blisko Castoramy w Sosnowcu. Więc tak: - po pierwsze mam do oddania gruzu z rozbiórki, może być na utwardzenie drogi albo do fundamentu (cegła, tynki itp.) Możemy pokryć koszt załadunku koparką. - komin systemowy, wzieliśmy więcej niż było potrzebne, więc nie były używane:1. przwód kominowy fi 200 - 27 zł szt. (9szt.), 2. pustak NPK-1 360/360/240, ciężar: 17-20kg - 24zł szt. (10szt.), 3. pustak NPK-1+W 360/510/240, ciężar 24-26kg - 29zł szt. (4szt) 4. pustak W-2 360/240/240, ciężar 13-15kg - 14zł szt. (5szt) - zostały też uszczelki pod gąsior do blachodachówki 12 szt. - 3zł za szt.- plastikowe grzebienie wentylacyjne pod zakończenie blachodachówki 12szt. ciemnobrązowe - 4,30zł za szt.- plastikowe kołki do styropianu 20cm dł. z Wkręt-Metu, 2 opakowania 400szt. bo okazało się że potrzebne były dłuższe niż te. Jak ktoś będzie zainteresowany to proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 07.04.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Odkupie pręty stalowe fi8 żebrowane w dobrej cenie. Jak komuś zostało. Minimum 0.5 tony.Jakiś namiary na tani STYROPIAN ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommy_ss 07.04.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 witam, zaczynam budowe w miasteczku slaskim.......czy ktos budowal z PIETRKIEM z Kalet, bo szukam wlasnie kierownika budowy.....a moze macie juz kogos sprawdzonego? czekam, pomocy! Nie polecam. Zamówiłem u tego człowieka projekt indywidualny. Nie odbierał telefonów, zwodził mnie prawie 2 miesiące. W końcu oddał mi zaliczkę i powierzone mu materiały do projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommy_ss 07.04.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 WitamMam do sprzedania 36 stempli wysokości 2,6m, 73 stemple wysokości 2,3m oraz dodatkowo 48 stempli wysokości 2,6m łączonych.Całość do odbioru w Piekarach Śląskich. Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem 503123587 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 09.04.2011 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Cześć wszystkim. Ale wieje. Mam pytanie o grodzenie działki. Chcę postawić takie tymczasowe ogrodzenie tj. stemple używane + siatka leśna. Czy grodzić w granicy równo z kamieniem granicznym czy się trochę odsunąć na parę centymetyrów. U mnie brak zabudowanych działek w sąsiedztwie są tylko łąki. Chciałbym uniknąć konfliktów już na starcie z właścicielami sąsiednich działek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
likamb 10.04.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Cześć wszystkim. Ale wieje. Mam pytanie o grodzenie działki. Chcę postawić takie tymczasowe ogrodzenie tj. stemple używane + siatka leśna. Czy grodzić w granicy równo z kamieniem granicznym czy się trochę odsunąć na parę centymetyrów. U mnie brak zabudowanych działek w sąsiedztwie są tylko łąki. Chciałbym uniknąć konfliktów już na starcie z właścicielami sąsiednich działek. Witaj, swego czasu o tym czytałam i z tego co pamiętam ogrodzenie nie może przekraczać granicy działki (tzn wszystkie części ogrodzenia muszą być na twojej działce) ponieważ sąsiad musi mieć też możliwość zbudowania ogrodzenia w granicy czyli dwa ogrodzenia w jednej granicy:) bo w przeciwnym razie będzie wojna jak w Samych Swoich o miedzę) Ja na twoim miejscu zmniejszyłabym swoją posiadłość o kilka cm i spałabym spokojnie jakby sąsiad z geodetą przyjechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T3fl0n 10.04.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Witam potrzebuje Piekary Śląskie ;] 1. Solidnej ekipy na całkowite wykonanie dachu 2. Konkretnego solidnego i nie drogiego Kierownika Budowy 3. Osobę nie drogą i solidną do adaptacji Projektu4. Porządnego Geodetę sorki ze tyle tego ;] pozdrawiam i czekam na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 10.04.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Witaj, swego czasu o tym czytałam i z tego co pamiętam ogrodzenie nie może przekraczać granicy działki (tzn wszystkie części ogrodzenia muszą być na twojej działce) ponieważ sąsiad musi mieć też możliwość zbudowania ogrodzenia w granicy czyli dwa ogrodzenia w jednej granicy:) bo w przeciwnym razie będzie wojna jak w Samych Swoich o miedzę) Ja na twoim miejscu zmniejszyłabym swoją posiadłość o kilka cm i spałabym spokojnie jakby sąsiad z geodetą przyjechał Dzięki Likamb tak zrobię. Też uwazam że te parę centymetrów pozwoli mi uniknąć wojny sąsiedzkiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elemela 11.04.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Namiary na kierbuda bardzo solidnego przesłałem na Priv Ja też polecam Panią Agatę.P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 12.04.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Poszukuję materiałów (przede wszystkim słupy ok. 6m, 2szt)na wykonanie przyłącza elektrycznego tzw prowizorki. Prosze o informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 12.04.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 ...i jeszcze poproszę o namiary na geodetę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 12.04.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Cześć wszystkim. Ale wieje. Mam pytanie o grodzenie działki. Chcę postawić takie tymczasowe ogrodzenie tj. stemple używane + siatka leśna. Czy grodzić w granicy równo z kamieniem granicznym czy się trochę odsunąć na parę centymetyrów. U mnie brak zabudowanych działek w sąsiedztwie są tylko łąki. Chciałbym uniknąć konfliktów już na starcie z właścicielami sąsiednich działek. U nas też pola dookoła. Zrobiliśmy ogrodzenie tymczasowe w granicy działki i mamy nadzieję, że nie wywoła to żadnych konfliktów. W ostateczności zawsze można ogrodzenie przesunąć chociaż nie sądzę żeby to było konieczne. Zakładamy, że ta prowizorka zostanie zamieniona na piękny płot w przeciagu max trzech lat, zatem jestem dobrej myśli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 15.04.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 ...i jeszcze poproszę o namiary na geodetę pozdrawiam Namiary na geodetę posłałem ci na priw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
charmont 17.04.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Czy możesz także polecić jakiś dostawców piachu, żwiru oraz cementu i betonu? Będę bardzo wdzięczny za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cooba16 17.04.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Witam, Poszukuję dobrej ekipy do ocieplenia domu termin wakacje lub wrzesień w Bytomiu-Stlarzowicach, dom 150m kw powierzchni. Pozdrawiam, Cooba16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts