jareckki1 03.08.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Odkupię kilka prętów stalowych żebrowanych, może komuś pozostało z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zebrowsk 04.08.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Odkupię kilka prętów stalowych żebrowanych, może komuś pozostało z budowy Posiadam około 8 12metrowych prętów fi 12, do odboriu w Bobrownikach Śląskich. O cenę, pisz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
afazi 04.08.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Witam ;] Oddam tymczasowe drzwi wejściowe do domu (budowy), odbiór w Bobrownikach Śląskich, chętnych proszę o wiadomość na priv. P.S.Gdzie mogę dostać ziemię ogrodową w okolicach TG w przystępnej cenie? proszę o namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 04.08.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Cześć. Proszę o informację jaką dokumentację należy zgromadzić żeby móc zainstalować rozsączającą oczyszczalnię ścieków. Pytałam oczywiście w starostwie ale mam spore wątpliwości a poza tym nie mogłam się dogadać z Panem z wydziału architektury. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont1 07.08.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 witam załatwiał ktos moze formalnosci zwiazane z dotowaniem przez gmine czy powiat kotłowni, instalacji solarnej czy elewacji?macie pojecie gdzie sie to załatwai? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 07.08.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 witam załatwiał ktos moze formalnosci zwiazane z dotowaniem przez gmine czy powiat kotłowni, instalacji solarnej czy elewacji? macie pojecie gdzie sie to załatwai? Udaj się najpierw do gminy i zapytaj się czy takie dofinansowanie wogóle istnieje W mojej tzn.Gierałtowice istnieje dofinansowanie do "ekologicznych" rozwiązań grzewczych ale to jest symboliczna dopłata.W moim przypadku takie obwieszczenie jest na stronie internetowej gminy,w dziale Ochrona Środowiska. O dotowaniu elewacji nie słyszałem nigdzie...W imię czego coś takiego miało by być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekGBytom 09.08.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Witam Może ktoś podesłać na priv. namiary na sprawdzonego projektanta z okolic Tarn. Gór, Bytomia, który zaadoptuje projekt budowlany ew. pomoże zebrać całą dokumentacje do PNB. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 09.08.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Witam Może ktoś podesłać na priv. namiary na sprawdzonego projektanta z okolic Tarn. Gór, Bytomia, który zaadoptuje projekt budowlany ew. pomoże zebrać całą dokumentacje do PNB. pozdrawiam Dla potomnych http://www.abgaroprojekt.pl/ z Rudy Śląskiej Zdecydowanie polecam,u mnie było od A-Z a nawet więcej ponieważ przerabiałem tradycyjne fundamenty na płytę fundamentową. Podpisałem jedynie wniosek o PnB i zaniosłem do starostwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 10.08.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 KOCHANI potrzebuje ziemi ogrodowej do wyrównania terenu. Macie jakieś sprawdzone namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 10.08.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Cześć. Proszę o informację jaką dokumentację należy zgromadzić żeby móc zainstalować rozsączającą oczyszczalnię ścieków. Pytałam oczywiście w starostwie ale mam spore wątpliwości a poza tym nie mogłam się dogadać z Panem z wydziału architektury. Pozdrawiam serdecznie. Projekt oraz zgłoszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 10.08.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Dawno mnie tu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 10.08.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Udaj się najpierw do gminy i zapytaj się czy takie dofinansowanie wogóle istnieje W mojej tzn.Gierałtowice istnieje dofinansowanie do "ekologicznych" rozwiązań grzewczych ale to jest symboliczna dopłata.W moim przypadku takie obwieszczenie jest na stronie internetowej gminy,w dziale Ochrona Środowiska. O dotowaniu elewacji nie słyszałem nigdzie...W imię czego coś takiego miało by być ? W imię mniejszego zużycia energii (mniejsza emisja CO2) Dofinansowywują solary , piece, termomodernizacje elewacji. Pytajcie nie tylko w gminach ale w Katowicach (dla śląska). Najpierw pytasz, potem robisz, np. elewację, płacisz, składasz wniosek, dostarczasz fakturę z datą po wniosku, czekasz i dostajesz albo i nie zwrot od 3 do 50 5 inwestycji. Jest to pożyczka oprocentowana 3%. Umożą albo i nie. Próbować warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek kalety 10.08.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Witam Wszystkich. Poszukuje tzw Kibla na budowę może ktoś chce sprzedać 602244599. Pozdrawiam Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 13.08.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Witam, Gdzie kupowaliście więźbę na dach ?? Jakieś tanie tartaki polecacie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawo25 13.08.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 tez szukam tartaku .. W wielowsi jest .. tartak .. ale ceny wysssookie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont1 13.08.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Sandex nowe chechło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 15.08.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Może zajrzycie do tego wątku i dokonacie wpisów:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?184516-Hurtownie-budowlane-metropolii-śląskiej&p=4856282#post4856282 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebass_ 16.08.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Witajcie, poszukuje sprawdzonej ekipy murarskiej lub murarza. Posiadam stan "0". Teren budowy Świerklaniec. Pozdrawiam i czekam na ewentualne namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ludka 20.08.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Witam, Buduję w Zbrosławicach poszukuję hydraulika do rozłożenia kanalizacji na fundamencie, w zasadzie na wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekplacek 21.08.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Dobry architekt, projektant? Czy możecie polecić kogoś z Gliwic, Bytomia, TG itp? Chodzi mi o kogoś ze zmysłem artystycznym by dom nie wyglądał jak wyciosany siekierą. Proszę o porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts