Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa TARNOWSKIE GóRY

Recommended Posts

Wystarczy w góóle wpisać Tartak Grodków. Tak trudno?

Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Drzewnego "GRÓDKÓW" Sp. z o.o.

ul. Zwycięstwa 2

42-575 Gródków k/Będzina

tel: +48 32 267 22 39 centrala

32 267 21 16 - kier. Działu sprzedaży

0 660 72 72 95 - Dział sprzedaży

fax: +48 32 363 40 50

e-mail: [email protected]

www: http://www.tartak-grodkow.pl/pl/

nie nie trudno chodziło jednak o Gródków nie Grodków ale dzięki

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Poszukuję wykonawcy do tynków wewnętrzych. Proszę o info na forum lub na priv.

Edit: Gdzie kupujecie akcesoria do instalacji odkurzaca centralnego i wentylacji mechanicznej w okolicy.

rewo66- sam będziesz kładł instalację?

Dzwoniłem dziś do firmy z Kluczy zajmującej się centralnymi odkurzaczami. Fajna jest promocja na odkurzacz BEAM 385 - 3699zł

Jak masz instalację to przyjezdzają z odkurzaczem, podłączają i sprawdzają szczelność instalacji.

Świadczą również usługę przeciągania instalacji - 210 zł za gniazdo (z osprzętem). Przy zakupie całego zestawu można negocjować ceny:)

Poniżej przesyłam link do strony - akurat ten odkurzacz jest w promocji - wersja limitowana - godna uwagi.

http://www.dominel.pl/szczegoly-produktu,549.html

Jeżeli ktoś ma namiary na firmę z bliższych okolic to proszę o info.

Drożej wychodzi - zostaną mi później niepotrzebne deski, które też są drogie

Może i drożej, ale w mojej ocenie lepiej. Deski można po oczyszczeniu wykorzystać do innych celów. Lub jeżeli będziecie mieć kominek czy piec na miał/węgiel po prostu spalić.

Nie pisz postów jeden pod drugim tylko używaj opcji Edytuj.

rewo66- sam będziesz kładł instalację?

Dzwoniłem dziś do firmy z Kluczy zajmującej się centralnymi odkurzaczami. Fajna jest promocja na odkurzacz BEAM 385 - 3699zł

Jak masz instalację to przyjezdzają z odkurzaczem, podłączają i sprawdzają szczelność instalacji.

Świadczą również usługę przeciągania instalacji - 210 zł za gniazdo (z osprzętem). Przy zakupie całego zestawu można negocjować ceny:)

Poniżej przesyłam link do strony - akurat ten odkurzacz jest w promocji - wersja limitowana - godna uwagi.

http://www.dominel.pl/szczegoly-produktu,549.html

Jeżeli ktoś ma namiary na firmę z bliższych okolic to proszę o info.

Tak sam mam zamiar kłaść instalację nie ma w tym wielkiej filozofii. Temat obczytałem. Odkurzacz mam już wybrany jest to Vacuflo 488Q.

Cena 210 za montaż od gniazdka trochę drogo u mnie będą 3 gniazda ssące + 1 vroom (w kuchni). Za 500 zł mam cały materiał instalacyjny.

Znalazłem sklep z elementami instalacyjnymi do OC jest to firma INSBUD - sklep w Tarnowskich Górach ul. Staropolska 2 specjalizują się tam w sprzedaży akcesoriów do odkurzaczy centralnych mat. instalacyjnych a ponadto mają też kominki do DGP a to mnie też interesuje. Dzisiaj tam się wybieram na zakupy. Ten sklep ma też swoją stronę internetową.

ja wykop zrobiłem sobie we własnym zakresie a resztę podłączała Veolia (bud. w bobrownikach śl.) z rachunku za podłączenie można sobie 70% kwoty odebrać w rach. za wodę więc jest to jakby inwestycja .

dzięki bardzo, ja muszę zdać się na firmę kompleksowo bo mąż non stop w delegacji a mnie się kopać nie chce :no:

A tak na marginesie to UM w Bytomiu to chyba pobił mistrzostwo świata i chwała mu za to, bo dziś odebrałam PnB a od złożenia wniosku upłynęło 10 dni kalendarzowych :lol2: DZIĘKUJĘ!!!

Witam,

mam pytanie odnośnie kominów. Jestem na etapie stropu więc 1/2 kominów mam wymurowane .

Kominy murują mi z cegły pełnej. Posiadam u siebie 2szt. - jeden jest w kotłowni/garażu - drugi natomiast w salonie.

Z tego co wiem przy ogrzewaniu gazowym (piec jednofunkcyjny) należy do komina włożyć wkład (jaki?) - czy taki wkład powinienem włożyć od razu?czy ekipa od centralnego mi taki założy w późniejszym etrapie , przy montazu CO ?

Drugi komin to komin dymny z kominka w salonie - należy tam włożyć jakiś wkład ?

Jak macie u siebie?

Pozdrawiam

pisząc sam miałem na myśli , że sam wynająłem koparkowego ze sprzętem pokazałem mu gdzie zacząć gdzie skończyć kopać a na koniec poprosiłem żeby to wszystko ładnie zakopał - suma za ok. 11m = 320zł veolia skalkulowała tą robotę na 1100 netto

Dzięki bardzo, poczytam o Veolii :)

Tak sam mam zamiar kłaść instalację nie ma w tym wielkiej filozofii. Temat obczytałem. Odkurzacz mam już wybrany jest to Vacuflo 488Q.

Cena 210 za montaż od gniazdka trochę drogo u mnie będą 3 gniazda ssące + 1 vroom (w kuchni). Za 500 zł mam cały materiał instalacyjny.

Znalazłem sklep z elementami instalacyjnymi do OC jest to firma INSBUD - sklep w Tarnowskich Górach ul. Staropolska 2 specjalizują się tam w sprzedaży akcesoriów do odkurzaczy centralnych mat. instalacyjnych a ponadto mają też kominki do DGP a to mnie też interesuje. Dzisiaj tam się wybieram na zakupy. Ten sklep ma też swoją stronę internetową.

Witam,

możesz przybliżyć temat, włąśnie się zastanawiam nad czymś podobnym.

Pozdrawiam T