ceel 08.05.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Wystarczy w góóle wpisać Tartak Grodków. Tak trudno? Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Drzewnego "GRÓDKÓW" Sp. z o.o. ul. Zwycięstwa 2 42-575 Gródków k/Będzina tel: +48 32 267 22 39 centrala 32 267 21 16 - kier. Działu sprzedaży 0 660 72 72 95 - Dział sprzedaży fax: +48 32 363 40 50 e-mail: [email protected] www: http://www.tartak-grodkow.pl/pl/ nie nie trudno chodziło jednak o Gródków nie Grodków ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulina i Michał 08.05.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Cześć Wszystkim, szukamy używanych stempli 180 sztuk o długości min. 2,5 m lub będzie wdzięczni za informacje gdzie je można kupić w dobrej cenie w okolicy Tarnowskich Gór.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 08.05.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Cześć. Proszę o namiary na wykonawców drzwi wewnętrznych. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 09.05.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Witam Poszukuję wykonawcy do tynków wewnętrzych. Proszę o info na forum lub na priv. Edit: Gdzie kupujecie akcesoria do instalacji odkurzaca centralnego i wentylacji mechanicznej w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majdzik 10.05.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Czy ktoś robił strop TERIVE? ile płaciliście? gdzie kupić najtaniej? Będę wdzięczny za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 10.05.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Czy ktoś robił strop TERIVE? ile płaciliście? gdzie kupić najtaniej? Będę wdzięczny za informację Lepiej zrób żelbet (monolit). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majdzik 10.05.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Witam Poszukuję wykonawcy do tynków wewnętrzych. Proszę o info na forum lub na priv. Edit: Gdzie kupujecie akcesoria do instalacji odkurzaca centralnego i wentylacji mechanicznej w okolicy. rewo66- sam będziesz kładł instalację? Dzwoniłem dziś do firmy z Kluczy zajmującej się centralnymi odkurzaczami. Fajna jest promocja na odkurzacz BEAM 385 - 3699zł Jak masz instalację to przyjezdzają z odkurzaczem, podłączają i sprawdzają szczelność instalacji. Świadczą również usługę przeciągania instalacji - 210 zł za gniazdo (z osprzętem). Przy zakupie całego zestawu można negocjować ceny:) Poniżej przesyłam link do strony - akurat ten odkurzacz jest w promocji - wersja limitowana - godna uwagi. http://www.dominel.pl/szczegoly-produktu,549.html Jeżeli ktoś ma namiary na firmę z bliższych okolic to proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majdzik 10.05.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Lepiej zrób żelbet (monolit). Drożej wychodzi - zostaną mi później niepotrzebne deski, które też są drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 10.05.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Drożej wychodzi - zostaną mi później niepotrzebne deski, które też są drogie Może i drożej, ale w mojej ocenie lepiej. Deski można po oczyszczeniu wykorzystać do innych celów. Lub jeżeli będziecie mieć kominek czy piec na miał/węgiel po prostu spalić. Nie pisz postów jeden pod drugim tylko używaj opcji Edytuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 11.05.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 rewo66- sam będziesz kładł instalację? Dzwoniłem dziś do firmy z Kluczy zajmującej się centralnymi odkurzaczami. Fajna jest promocja na odkurzacz BEAM 385 - 3699zł Jak masz instalację to przyjezdzają z odkurzaczem, podłączają i sprawdzają szczelność instalacji. Świadczą również usługę przeciągania instalacji - 210 zł za gniazdo (z osprzętem). Przy zakupie całego zestawu można negocjować ceny:) Poniżej przesyłam link do strony - akurat ten odkurzacz jest w promocji - wersja limitowana - godna uwagi. http://www.dominel.pl/szczegoly-produktu,549.html Jeżeli ktoś ma namiary na firmę z bliższych okolic to proszę o info. Tak sam mam zamiar kłaść instalację nie ma w tym wielkiej filozofii. Temat obczytałem. Odkurzacz mam już wybrany jest to Vacuflo 488Q. Cena 210 za montaż od gniazdka trochę drogo u mnie będą 3 gniazda ssące + 1 vroom (w kuchni). Za 500 zł mam cały materiał instalacyjny. Znalazłem sklep z elementami instalacyjnymi do OC jest to firma INSBUD - sklep w Tarnowskich Górach ul. Staropolska 2 specjalizują się tam w sprzedaży akcesoriów do odkurzaczy centralnych mat. instalacyjnych a ponadto mają też kominki do DGP a to mnie też interesuje. Dzisiaj tam się wybieram na zakupy. Ten sklep ma też swoją stronę internetową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gargamelll 14.05.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Kogo polecacie do pociągnięcia wody i kanalizacji na długość 140 metrów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basik2004 20.05.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 WITAM SPRZEDAM 2 PALETy YTONGA o grubości 11,5 cm Na 1 palecie jest 104 sztuk CENA 3,50 ZŁ/Szt LOKALIZACJA TARNOWSKIE GÓRY REPTY tel 600949821 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
likamb 21.05.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Witam, czekam na PnB, po wielu miesiącach papierologi stosowanej budowanie coraz bliżej a w chwili obecnej jestem na etapie szukania ekipy do wykonania przyłącza wod-kan, czy ktoś mógłby mi takową polecić? (budowa w Stolarzowicach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ceel 22.05.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 ja wykop zrobiłem sobie we własnym zakresie a resztę podłączała Veolia (bud. w bobrownikach śl.) z rachunku za podłączenie można sobie 70% kwoty odebrać w rach. za wodę więc jest to jakby inwestycja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
likamb 23.05.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 ja wykop zrobiłem sobie we własnym zakresie a resztę podłączała Veolia (bud. w bobrownikach śl.) z rachunku za podłączenie można sobie 70% kwoty odebrać w rach. za wodę więc jest to jakby inwestycja . dzięki bardzo, ja muszę zdać się na firmę kompleksowo bo mąż non stop w delegacji a mnie się kopać nie chce A tak na marginesie to UM w Bytomiu to chyba pobił mistrzostwo świata i chwała mu za to, bo dziś odebrałam PnB a od złożenia wniosku upłynęło 10 dni kalendarzowych DZIĘKUJĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ceel 23.05.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 pisząc sam miałem na myśli , że sam wynająłem koparkowego ze sprzętem pokazałem mu gdzie zacząć gdzie skończyć kopać a na koniec poprosiłem żeby to wszystko ładnie zakopał - suma za ok. 11m = 320zł veolia skalkulowała tą robotę na 1100 netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majdzik 23.05.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Witam,mam pytanie odnośnie kominów. Jestem na etapie stropu więc 1/2 kominów mam wymurowane .Kominy murują mi z cegły pełnej. Posiadam u siebie 2szt. - jeden jest w kotłowni/garażu - drugi natomiast w salonie. Z tego co wiem przy ogrzewaniu gazowym (piec jednofunkcyjny) należy do komina włożyć wkład (jaki?) - czy taki wkład powinienem włożyć od razu?czy ekipa od centralnego mi taki założy w późniejszym etrapie , przy montazu CO ?Drugi komin to komin dymny z kominka w salonie - należy tam włożyć jakiś wkład ? Jak macie u siebie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
likamb 24.05.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 pisząc sam miałem na myśli , że sam wynająłem koparkowego ze sprzętem pokazałem mu gdzie zacząć gdzie skończyć kopać a na koniec poprosiłem żeby to wszystko ładnie zakopał - suma za ok. 11m = 320zł veolia skalkulowała tą robotę na 1100 netto Dzięki bardzo, poczytam o Veolii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 25.05.2012 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Tak sam mam zamiar kłaść instalację nie ma w tym wielkiej filozofii. Temat obczytałem. Odkurzacz mam już wybrany jest to Vacuflo 488Q. Cena 210 za montaż od gniazdka trochę drogo u mnie będą 3 gniazda ssące + 1 vroom (w kuchni). Za 500 zł mam cały materiał instalacyjny. Znalazłem sklep z elementami instalacyjnymi do OC jest to firma INSBUD - sklep w Tarnowskich Górach ul. Staropolska 2 specjalizują się tam w sprzedaży akcesoriów do odkurzaczy centralnych mat. instalacyjnych a ponadto mają też kominki do DGP a to mnie też interesuje. Dzisiaj tam się wybieram na zakupy. Ten sklep ma też swoją stronę internetową. Witam, możesz przybliżyć temat, włąśnie się zastanawiam nad czymś podobnym. Pozdrawiam T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 25.05.2012 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Witam wszystkich,poszukuję solidnych i spradzonych ekip do instalacji wewnętrznych, tynków i okien.Pozdrawiam.Izkat czy tu jeaszcze bywasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts