Barbara74 25.05.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Poszukuję dobrego,sprawdzonego stolarza od schodów, i kogoś od ogrodzenia domu gotowymi panelami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 25.05.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Witam, możesz przybliżyć temat, włąśnie się zastanawiam nad czymś podobnym. Pozdrawiam T Chodzi o instalację odkurzacza centralnego? Jeśli tak to sprecyzuj co chciałbyś wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ceel 25.05.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Witam wszystkich, poszukuję solidnych i spradzonych ekip do instalacji wewnętrznych, tynków i okien. Pozdrawiam. Izkat czy tu jeaszcze bywasz ? okna najlepiej zamówić z montażem można zyskać 15% vat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 28.05.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Witam Poszukuję wykonawcy do tynków wewnętrzych. Proszę o info na forum lub na priv. Edit: Gdzie kupujecie akcesoria do instalacji odkurzaca centralnego i wentylacji mechanicznej w okolicy. 507090530 super wykonawcy powolajcie sie na Gizelę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 28.05.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Witam wszystkich, poszukuję solidnych i spradzonych ekip do instalacji wewnętrznych, tynków i okien. Pozdrawiam. Izkat czy tu jeaszcze bywasz ? Instalacje wenetrzne elektryka: 530309090 wodo i co 502285577 tynki wew. 507090530 A okna to tylko u 601368762 bez problemu i niesamowicie profesjonalnie Powiedziec że od Pani Gizeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 28.05.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 A macie kogoś dobrego od ocieplenia i tynków zewnętrznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 29.05.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Chodzi o instalację odkurzacza centralnego? Jeśli tak to sprecyzuj co chciałbyś wiedzieć? Witam szczerze mówiąc to wiem tylko że odkurza ale nic o markach i jego cenie oraz opłacalności. Nie widziałem jego działania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 29.05.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Instalacje wenetrzne elektryka: 530309090 wodo i co 502285577 tynki wew. 507090530 A okna to tylko u 601368762 bez problemu i niesamowicie profesjonalnie Powiedziec że od Pani Gizeli Witam serdecznie p. Gizelę dzięki za namiary. Co tam słychać na budowie u mnie małe zastoje. Może cos na priv. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 29.05.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 A zapomninałbym przyjmę ziemię do wyrównania działki nawet większe ilości Powodzenia dla Wszystkich. Izkat a co u Ciebie. Byłem parę razy ale was trudno zastać może coś klikniesz. Jeśli moge sie podlączyć to z checią też przyjmę ziemię do wyrównania terenu oraz kupię taką już pod roślinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rekiny 31.05.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 ... jesteśmy obecnie na etapie malowania, kafelkowania czyli wykończeniówki. .... hey Jodełka - jak tam kafelkowanie? szukam namiaru na rzetelna firme od kafelek.. termin prac - sierpien. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartek i ewa 31.05.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 witam,właśnie zaczynam budowę domku w Bobrownikach Ślaskich. Szukam kilku informacji odnośnie:- firmy, która położy mi na dach blachę na rąbek ruukki. Jeżeli ktoś ma takie pokycie, to bardzo prośze o namiar- kosztów robocizny za więźbę dachową (mam jedną firmę, ale wydaje mi się, że zażyczyli sobie kosmicznych pieniędzy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 31.05.2012 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Poszukuję dobrego,sprawdzonego stolarza od schodów, i kogoś od ogrodzenia domu gotowymi panelami Witam. Do schodow i parkietow polecam p.Mirka 600 500 092. Super fachowiec. Mozna sie powolac na Jacka od poddaszy. Pozdrawiam cala grupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berenikus 01.06.2012 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 WitamPoszukuję sprawdzonej i dobrej ekipy od tynków zewnętrznych. Myślę o klasycznym tynku cementowo wapiennym bez docieplenia. Proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilly20 01.06.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Szukam firmy która robi fajne i niedrogie schody, możecie kogoś polecić ? O informacje proszę na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 02.06.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 507090530 super wykonawcy powolajcie sie na Gizelę Dzięki za namiar jestem umówiony na wtorek z szefen na wizję lokalną. Zaskoczył mnie tym iż tynki robią ręcznie. Też macie tynki wapienno - cementowe czy może cementowo - wapienne. Bo podobno jest różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf1 02.06.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Witam Poszukuję wykonawcy do tynków wewnętrzych. Proszę o info na forum lub na priv. Edit: Gdzie kupujecie akcesoria do instalacji odkurzaca centralnego i wentylacji mechanicznej w okolicy. U mnie właśnie robią i nie narzekam . Można podjechać zobaczyć, nie ma nic do ukrycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majdzik 03.06.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Gdzie zaopatrywaliście się w ogrodzenia? I jakie macie? panelowe, siatkowe, kute? mam 124m do zagrodzenia i myślałem żeby od frontu dać panele ozdobne (np. zaokrąglone w górnej częsci be lub z grotami) natomiast na tył siatka z podmurówka.Podajcie mi proszę namiary gdzie wy kupowaliście ogrodzenia - będę wdzięczny za jakiekolwiek namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 04.06.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 hey Jodełka - jak tam kafelkowanie? szukam namiaru na rzetelna firme od kafelek.. termin prac - sierpien. pzdr. Kafelkowanie zakończone. Po niewielkich poprwakach wszystko zakończyło sie sukcesem. Jestem zadowolona:) a najbardziej z łazienki dla dzieci. Zdjęcia moge wysłać na maila. Teraz poszukuje stolarza do drzwi wewnętrznych. Popytałam tu i tam i wszyscy spiewają 1200 plus różne dodatki typu montowanie, transport itp. Dużo mam tych drzwi...może macie kogoś tańszego i oczywiście solidnego:)? Co do schodów, pod koniec tygodnia bedę miała je zamontowane i wtedy dam znać zainteresowanym czy fachowiec wart jest polecenia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 06.06.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Poszukuję solidną ekipę od ociepleń, a w zasadzie od tynków cienkowarstwowych. Jak będą umieli jeszcze zrobić jakieś obróbki/poprawki przy dachu, tym lepiej.Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 10.06.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Mam namiar na solidnego stolarza.Zamawiałem dwoje drzwi wejściowych mogę fotki podesłać na PRIV.Stolarz montuje sam aby później nie było zastrzeżeń ,że coś jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts