Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa TARNOWSKIE GóRY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam !!!

Za dużo zmówiłem tynku : Caparol silikonowy ,kolor Grenadin 65 -4x25kg. wydajność-2,7kg/m2 do tego 1 wiadro podkładu-cena do uzgodnienia(nr Tel.:509982411) .Tynk do odbioru w Rudzie Śl.Jak ktoś będzie chciał widzieć kolor (mam już na domu)to wyślę na maila foto.Pozdrawiam.

Witam

Buduje na pograniczu Opatowic i Rybnej i mam do sprzedania 26 szt. paneli ogrodzeniowych ocynkowanych ogniowo wykonanych z drutów pionowych 5 mm, usztywnionych poziomymi ceownikami. Produkcja Drutex z Tarnowskich Gór.

Wymiary paneli: wysokosc 153 cm, szerokość 246 cm. Bardzo solidnie wykonane!!!

Niestety mam słupki zabetonowane na inny wymiar i z tego powodu jestem zmuszony je sprzedać. Sprzedaje dużo taniej niż cena u producenta - za błędy się płaci ;( Odbiór osobisty lub ewnetualnie mogę polecić kogoś kto je przewiezie w rozsądnej cenie.

Kontakt - tel: 606 49 19 67 lub mail: [email protected]

Pozdrawiam

Powtórzę swoja ofertę, choc paneli jest juz troche mniej - może jednak ktoś się grodzi :)

Gość Arturo72
Poszukuje ekipy do fundamentów i stanu surowego na wiosne 2013. Polecacie kogoś? Murowanie z silikatów. Dom w ksztalcie prostokata.

Polecam swoich,budowali mi z silikatu do SSO,szczegóły w dzienniku :)

Marek Depo 695-375-955

Witam, mam do sprzedania grubo ponad 150 ton piasku dobrej jakości z wykopu (znikome ilości małych bryłek gliny) . Idealny do zasypania fundamentów, obsypania ścian etc. Możliwość sprawdzenia piasku na miejscu lub przesłania zdjęć na maila.

Cena 8 zł/tona

Odbiór własny w Miasteczku Śląskim

NIEAKTUALNE