Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa TARNOWSKIE GóRY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam, z polecenia jednego z użytkowników naszego forum wybrałam do wykonania ogrodzenia panelowego mojej działki w Stolarzowicach firmę PŁOTBUD z Tarnowskich Gór i był to strzał w 10! Mogę z całym przekonaniem polecić tę firmę innym Forumowiczom, pełen profesjonalizm za przystępną cenę.

Witam, z polecenia jednego z użytkowników naszego forum wybrałam do wykonania ogrodzenia panelowego mojej działki w Stolarzowicach firmę PŁOTBUD z Tarnowskich Gór i był to strzał w 10! Mogę z całym przekonaniem polecić tę firmę innym Forumowiczom, pełen profesjonalizm za przystępną cenę.

tzn ile za mb?

witam Wszystkich serdecznie. Mam do oddania kibelek drewniany w dobrym stanie (jeden zawias do poprawy). Mąż go zbudował na wiosne zeszłego roku. Za piwko:)

Do sprzedania mam natomiast 36m2 styropianu Fasada 15 Izoterm 0,42.

Jest jeszcze piecyk "koza" plus zestaw rur do podłączenia za stówkę.

info pod nr tel. 607876224 (Zendek)

pozdrawiam

"koza" juz znalazła nowego własciciela:)

witam Wszystkich serdecznie. Mam do oddania kibelek drewniany w dobrym stanie (jeden zawias do poprawy). Mąż go zbudował na wiosne zeszłego roku. Za piwko:)

Do sprzedania mam natomiast 36m2 styropianu Fasada 15 Izoterm 0,42.

Jest jeszcze piecyk "koza" plus zestaw rur do podłączenia za stówkę.

info pod nr tel. 607876224 (Zendek)

pozdrawiam

"koza" juz znalazła nowego własciciela:)

"koze" bym wzioł przynajmniej dawałaby mleko:lol2:

witam serdecznie!

Jestem tu nowa, będę doczytywać, aby zasięgnąć Waszych opinii :)

I od razu na wstępie pytanie - czy macie jakiegoś godnego polecenia kierownika budowy?

Nie zależy mi na gościu w garniaku, który tylko podpisze paperki ;)

Proszę o informację na PW.

OSTRZEGAM WSZYSTKICH przed Adrianem Borysenko z Będzina.

Prowadził on firmę pod nazwą PRB Góral-BVD Building Company, a teraz ma firmę BUDIMEX, NIP firmy jest ten sam.

Robił u mnie ocieplenie budynku, które nie dokończył. Sprawa w sądzie wygrana, a komornik nie może ściągnąć wierzytelności bo Adrian Borysenko nie ma nic na siebie. Po za tym kupa spapranej roboty i większość do poprawki, same problemy.

Witam,

jeśli ktoś potrzebuje pomocy w sprawie zwrotu VAT za materiały budowlane to służę pomocą. Zostały jeszcze 3 miesiące tego roku na złożenie dokumentów do US. Przy PnB można otrzymać ok. 30 tyś zwrotu, kwota ta jest wolna od podoatku. Więcej informacji na priv.

Cieplutko pozdrawiam:)

Cześć. Koza sie pasie u Kempola, styropian również znalazł nowego własciciela. Porządkując po budowie mam kolejne rzeczy do sprzedania. Tym razem prowizorka budowlana: skrzynka jednofazowa, montowana na słup, dwa gniazdka zewnetrzne, zabezpieczenie różnicowoprądowe i nadprądowe oraz kabel ASX 2x16 ok 70metrów wraz z uchwytami na słupy.

jareckki1, współczuję tych problemów z nierzetelnym wykonawcą. To przykre, że realizując swoje marzenia napotykamy na ludzi tego typu.