rewo66 03.06.2014 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 nie ma problemu:) a jak elektryka to 509743756 adas i paweł polecam Desmont dzięki za namiar na tynkarza. Właśnie dziś skończyli nam tynki. Jesteśmy zadowoleni. Szybko sprawnie, dobrze i bez zdzierstwa. A tak po prawdzie to robia nie tylko elewacje ale budowy domów, wykończeniówkę i brukarstwo. Mogę z czystym sumieniem ich polecić nastepnym inwestorom. Oczywiście wypowiadam się na temat tynków elewacyjnych. Heej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont 04.06.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 ciesze sie ze jest ok:) polecam rowniez elektryków bo to jest cos co mnie najlepszego na budowie spotkało:) tel 509743756 adam i paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 05.06.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Proszę o informację czy do wniosku o PnB jest konieczna opinia geotechniczna.Starostwo Tarnowskie Góry-czy ktoś składał w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martymarc 06.06.2014 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Ziemię zasypową oddam jakby komuś była potrzebna http://olx.pl/oferta/ziemia-zasypowa-mieszkanka-oddam-CID628-ID4cwLl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia2508 06.06.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Proszę o informację czy do wniosku o PnB jest konieczna opinia geotechniczna.Starostwo Tarnowskie Góry-czy ktoś składał w tym roku? Witam, my skladalismy w tym roku, pod koniec lutego. PnB ostatecznie uprawomocnilo sie 2 maja!!!! Potrzebna byla opinia geotechniczna, chociaz 2 nowych sasiadow nie musialo jej miec ( pozwolenie dostali w 2013). Wiadomo bylo ze grunty piaszczyste, z 1 czy ktoras tam kategoria, ale w pismie z lista do uzupelnienia bylo wymienione jako konieczne. ( 450,00 nie moje:( ) Slyszalam taka opinie, ze wszystko zalezy od urzednika ktory sie danym PnB zajmuje, nasza Pani byla bardzo rygorystyczna..... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 07.06.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Witam, my skladalismy w tym roku, pod koniec lutego. PnB ostatecznie uprawomocnilo sie 2 maja!!!! Potrzebna byla opinia geotechniczna, chociaz 2 nowych sasiadow nie musialo jej miec ( pozwolenie dostali w 2013). Wiadomo bylo ze grunty piaszczyste, z 1 czy ktoras tam kategoria, ale w pismie z lista do uzupelnienia bylo wymienione jako konieczne. ( 450,00 nie moje:( ) Slyszalam taka opinie, ze wszystko zalezy od urzednika ktory sie danym PnB zajmuje, nasza Pani byla bardzo rygorystyczna..... Pozdrawiam Dziekuję za odpowiedz. W takim razie my też trafiliśmy na tą Panią "rygorystyczną".Sasiedzi w zeszłym roku też nie robili badań. Ciekawe jak to wszystko przedłuży całą procedurę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 13.06.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Ziemię zasypową oddam jakby komuś była potrzebna http://olx.pl/oferta/ziemia-zasypowa-mieszkanka-oddam-CID628-ID4cwLl.html Witam, Chetnię ja zagospodaruję, proszę o namiaryy gdzie co jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 13.06.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 U mnie wykonał również kafelkowanie. Jestem bardzo zadowolona. Kafelki cięte ładnie pod kątem. A miał co układać , gładzie itp również robi. Jest niesamowicie uprzejmy, solidny i terminowy. Polecam również Pana Tomka elektryka, nie jedna instalację wyprowadził z opresji tel 530309090 Resza ekip jakie miałam nigdy nie polecę masakra jakaś po nocach mi się do dziś śni ha ha ha W związku, że popełniłam błąd podając błedny nr telefonu do pana JACKA (wszyscy "meczą" innego mojego znajomego, pewno ma dość) PODAJĘ PRAWIDŁOWY 730-572-696. Pan Jacek napewno WAS super "wykończy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolar 30.06.2014 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 W związku, że popełniłam błąd podając błedny nr telefonu do pana JACKA (wszyscy "meczą" innego mojego znajomego, pewno ma dość) PODAJĘ PRAWIDŁOWY 730-572-696. Pan Jacek napewno WAS super "wykończy" Czy ktoś inny może też polecić Pana Jacka do zrobienia gładzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta,Grzegorz 06.07.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Proszę o informację czy do wniosku o PnB jest konieczna opinia geotechniczna.Starostwo Tarnowskie Góry-czy ktoś składał w tym roku? Witam Tak od tamtego roku w Tarnowskich Górach jest konieczność wykonywania badań geotechnicznych. Pozdraiwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bart Simpson 07.07.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Jakby ktoś potrzebował to mam do opylenia zbiornik na wode 1000 l. U mnie dzielnie zniósł trudy całej budowy ale spokojnie wytrzyma jeszcze nie jedną Polecam wszystkim którzy chcą zacząć budować w niedługim czasie a nie mają jeszcze wody podłączonej ani sąsiada w pobliżu tak jak to było w moim przypadku. Zbiornik do odbioru na Opatowicach. Cena jakieś 100zl. Polecam..... Bartosz tel 663660869 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elemela 26.07.2014 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Witam odsprzedam w bardzo atrakcyjnej cenie:3 rolki welny mineralnej Knauf 10cm (50zl za rolke)200szt dachowek Braas celtycka (lumino)-kolor ceglasty (0,50 zl/szt)2 wiadra (25l) tynku silikonowego Caparol (Savanne 1 (50zl/wiadro)Odbior w Tarnowskich Gorach, kontakt: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majdzik 27.07.2014 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 szukam solidnego stolarza do wykonania schodów w domu jednorodzinnym - nakładane na beton.Pkażcie swoje schody - kto wam robil? Będę wdzięczny za namiary ! tutaj albo na priv ! dzięki - temat bardzo pilny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michaeltg 27.07.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Szukam sprawdzoną ekipę do SSO, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gargamelll 15.08.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 michaeltg - sprawdz Agnieszke i Adama Jamróz - 607 744 861 Szybko, sprawnie i bez błędów. W dodatku konkretnie i w miłej atmosferze - budowali też sąsiadom i też wszystko OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patrycja8 10.09.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Witam!Mam zamiar w przyszłym roku rozpocząć budowę domu w Tarnowskich Górach. Szukam obecnie biura projektowego z okolic. Może mógłby ktoś polecić jakąś rozsądną firmę? Byliśmy póki co w jednej i cena za adaptację gotowego projektu bez wprowadzania żadnych zmian wynosi 2000 zł. Też tyle płaciliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shofer 17.09.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Witam! Mam zamiar w przyszłym roku rozpocząć budowę domu w Tarnowskich Górach. Szukam obecnie biura projektowego z okolic. Może mógłby ktoś polecić jakąś rozsądną firmę? Byliśmy póki co w jednej i cena za adaptację gotowego projektu bez wprowadzania żadnych zmian wynosi 2000 zł. Też tyle płaciliście? Do adaptacji polecam: Witek Ślązak 501-026-635 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaljezus 17.09.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Poszukję speca od kominka i zabudowy, Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 19.09.2014 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Odstąpię kołki do styropianu 26cm około 75szt. Wkręt-met z poszerzoną strefą za czteropak browca. Odbiór osobisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
likamb 30.09.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Witam,mam do sprzedania studnię wodomierzową Jafar -cena 300zł - wkopana była tylko 1 sezon, polecam. Odbiór osobisty w Bytomiu-Stolarzowicach. Polecamhttp://olx.pl/oferta/studnia-jafar-40cm-CID628-ID7gz4x.html#819f81b154 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts