majdzik 02.06.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Gdzie można najtaniej kupić materiał do ogrodzenia siatkowego wraz z podmurówką systemową? Możecie coś polecić? (tylko bez castoramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 17.06.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Z pozostałości po budowie mam do sprzedania:- pręty 6 mm około 40 sztuk - cena 3,5 sztuka (do ew. uzgodnienia)- skrzynka (rozdzielnia) na prąd tymczasowy jednofazowy wymiary: 46x36x25 - cena 80 zł- blat kuchenny firmy Unico koloru ARTICO - Śnieżna biel o wymiarach: długość 307 cm, szerokość 120 cm – cena 550 zł. Koszt takiego blatu o wymach 400 na 120 to ponad 1200 zł. Blat pozostał mi po montażu kuchni. Jest on firmy Unio, który pokryty jest specjalną powierzchnią antybakteryjną DUROPAL MicroPLUS, która w ciągu 24 godzin redukuje liczbę bakterii o ponad 99%.To jest strona producenta: http://www.pfleiderer.pl/page/1342/kolekcja-unico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macio_23 23.06.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 WitajciePilnie poszukuję pilnie architekta adaptującego, który zna się na kwestii energooszczędności. Chodzi o to abym nie musiał sam się zastanawiać jak zaizolować, jaką centralę wentylacyjną wybrać itd. Z góry dziękuję za przesłane namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 24.06.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Witajcie Pilnie poszukuję pilnie architekta adaptującego, który zna się na kwestii energooszczędności. Chodzi o to abym nie musiał sam się zastanawiać jak zaizolować, jaką centralę wentylacyjną wybrać itd. Z góry dziękuję za przesłane namiary. Życzę powodzenia w poszukiwaniach. Ciężko ci będzie znaleść takiego. Mój nie wiedział co to pompa ciepła a o wentylacji mechanicznej ledwo co słyszał. Sam musiałem temat rozpracować. Duzo materiału i opinii jest na tym forum. Niestety wiąże się to z poświęceniem trochę czasu na przeczytanie PS Szukaj młodych architektów oni są na bieżąco i niektórzy potrafią zrobić projekt instalacji wentylacji mechanicznej. Ale już na wybór danego modelu reku bym nie liczył. Modeli na rynku jak mrówek w mrowisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekGBytom 24.06.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 WitamDo sprzedania garaż blaszak 3x5 . Odbiór Tarnowskie Góry - Repty. http://allegro.pl/garaz-blaszak-schowek-budowlany-okazja-i3350498276.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rekiny 28.06.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Dziękuję bardzo za odpowiedź i chęć pomocy. Tak więc działka znajduje się przy ulicy Bałtyckiej - za ASKO, zaraz obok Parku. Czy masz może jakieś informacje nt. tego terenu? Pozdrawiam zdaje sie ze tam jest sporo szybow.. calkiem niedawno byl artukul w gwarku na ten temat ze wskazaniem na osobe ktora temat wyrobisk drazy od kilkunastu lat, jak znajde namiary to podam - szukaj w gwarku. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zadyma 03.07.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 szukam sprawdzonego i dobrego fachmana od malowania, tapetowania itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 08.07.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Poszukuję brukarza,na już Oczywiście w rozsądnych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont 09.07.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 witam wszystkich polecam elektrykow pawla i adama chlopy robia solidnie dosyc fajne ceny i przykladaja sie do roboty a przy tym nie ma z nimi problemów co jest rzdkoscia na budowie:)tel do nich 509743756 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zadyma 15.07.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Zna ktoś może dobrego fachowca od schodów drewnianych?, bo mój chyba niestety nie da rady i pilnie muszę znaleźć innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martymarc 16.07.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 dzień dobry! sprzedam ok. 50 szt. stempli w dobrym stanie, użyte jednokrotnie. cena 5 zł/szt. z dowozem GRATIS w obrębie Tarnowskich Gór. tel. 517 502 377 pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shaman 23.07.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Czy ktoś może mi polecić dobrą ekipę do tynków wewnętrznych? Pilnie potrzebuję. Miałem umówionych gości ale kontakt się urwał - podobno zakończyli działalność Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 24.07.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Czy ktoś może mi polecić dobrą ekipę do tynków wewnętrznych? Pilnie potrzebuję. Miałem umówionych gości ale kontakt się urwał - podobno zakończyli działalność Z góry dziękuję. Firma ARTEX tel: 507090530. Robili u nas tynki wapienno - cementowe i wylewki podłogowe. Z jakości tynków jesteśmy zadowoleni z wylewek (inna ekipa) już trochę mniej ale to były drobiazgi. Z tego co wiem to robili też u paru innych inwestorów z rejonu Tarnowskich Gór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iborkowska 02.08.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 czy ktoś może polecić ekipę do budowy dachu (deskowanie + dachówka) ? Mam 3 firmy z forum, ale ceny kosmos! Czy korzystał ktoś może do budowy dachu z usług firmy Best-Bud w TG? Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf1 02.08.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 czy ktoś może polecić ekipę do budowy dachu (deskowanie + dachówka) ? Mam 3 firmy z forum, ale ceny kosmos! Czy korzystał ktoś może do budowy dachu z usług firmy Best-Bud w TG? Dziękuję A ile ci krzykneli? Byc może nie jest tak drogo jak myślisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont 02.08.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 witamodsprzedam walec ogrodowy FISKARS - dobry solidny cieżki i tanio.firmy nie trzeba reklamowac a stan bdb wiecej na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iborkowska 02.08.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 A ile ci krzykneli? Byc może nie jest tak drogo jak myślisz;) Od 14.000 w górę - dach dwuspadowy 216m2 , cena bez deskowania jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shaman 14.08.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Odkupię drzwi budowlane. Drewniane, metalowe, wszystko jedno, byle sensowne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf1 14.08.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Od 14.000 w górę - dach dwuspadowy 216m2 , cena bez deskowania jeszcze. to wychodzi ok. 65 zł/m2 więc nie wiem skąd twoja frustracja ? Ja płaciłem 2012 70 zł/m2, natomiast nie wiem po co ci deskowanie? kładziesz gonty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iborkowska 15.08.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 to wychodzi ok. 65 zł/m2 więc nie wiem skąd twoja frustracja ? Ja płaciłem 2012 70 zł/m2, natomiast nie wiem po co ci deskowanie? kładziesz gonty ?? To 14.000 to akurat najniższa zaproponowana cena. Dostałam jeszcze ofertę 17.500 oraz ponad 19.000. Te dwie ostatnie póki co najwyższe - wykonawca jest mistrzem dekarstwa. A deskowanie po to, że wielu dekarzy zalecało. Lepsza, mocniejsza konstrukcja dachu. Ciszej i cieplej. Poza tym, jak mi grad kiedyś porozbija dachówki, to będzie lepiej do sprzątania Nie będę musiała od razu pakować się w wykańczanie poddasza i nie będzie sterczała mi brzydka folia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts