Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa TARNOWSKIE GóRY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jakby ktoś potrzebował to mam do opylenia zbiornik na wode 1000 l. U mnie dzielnie zniósł trudy całej budowy ale spokojnie wytrzyma jeszcze nie jedną :) Polecam wszystkim którzy chcą zacząć budować w niedługim czasie a nie mają jeszcze wody podłączonej ani sąsiada w pobliżu tak jak to było w moim przypadku. Zbiornik do odbioru na Opatowicach. Cena jakieś 100zl. Polecam.....

Bartosz tel 663660869

Witaj Bart: czy ogłoszenie jest jeszcze aktualne? Startuję z budową w TG na Konduktorskiej i właśnie pilnie poszukuję takiego zbiornika.

Pozdr.

TSA

Witajcie,

Wprowadziliśmy się do TG, na chwilę obecną wynajmujemy mieszkanie ale kupiliśmy już działkę na Konduktorskiej.

Mam Kierownika Budowy, Geodetę, myślę, że za tydzień będziemy mieli komplet dokumentów pod PnB.

Dom powstanie w technologii szkieletowej (producent iBudHause/Mikołów) wg. indywidualnego projektu.

Fabryka postawi mi stan surowy zamknięty. Będzie elewacja, okna, drzwi, docieplenia wewnątrz kończące się na folii.

Mi pozostaną do realizacji prace instalacyjne oraz wykończające.

Ale wcześniej chciałbym przeanalizować temat wykonania fundamentu. Owszem, mam ofertę od producenta ale wydaje mi się

droga a mam prawo ten etap wykonać samodzielnie. Moglibyście mi polecić jakieś lokalne firmy, które maja pojęcie o budowie

tradycyjnego fundamentu?

Pozdr.

TSA

ciesze sie ze jest ok:) polecam rowniez elektryków bo to jest cos co mnie najlepszego na budowie spotkało:) tel 509743756 adam i paweł

Dziękuję bardzo za namiary :-)

Skorzystaliśmy z poleconej ekipy i polecamy dalszym inwestorom.

Również i u nas jest to najlepsza ekipa, jaką do tej pory mieliśmy na budowie. Super chłopaki - konkretni, doradzą nie narzucając się, załatwiają materiał po fajnych cenach, a przy tym jak wesoło było na budowie hahaha!!! Po raz pierwszy chyba od momentu ściągnięcia humusu!

Gorąco polecamy elektryków - Adaś i Paweł - 0 509 743 756 [email protected]

Robocizna liczona jest od pow. domu, a nie od punktu. Wchodzi w nią dosłownie wszystko - alarm lub monitoring, punkty w domu wewnątrz i na zewnątrz, oświetlenie ogrodu, ścieżki, domofon, brama, garaż, rozdzielki, pociągnięcie kabla od skrzynki głównej do domu, jak również zgłoszenie zakończenie prac.

Naprawdę warto :-) Nie zawiedliśmy się i polecamy dalej.

Powołajcie się na Iwonę i Adama z Rept

• 2 weeks później...

VAC-BUD. Nowo powstała firma

Przedmiotem oferty są kompleksowe usługi budowlane.

Wieloletnie doświadczenie ekipy w dziedzinie budownictwa pozwala na wyjątkąwą ofertę!

~~ Obiekty mieszkalne oraz niemieszkalne od podstaw

~~ Tynkowanie(tradycyjne, maszynowe), docieplanie.

~~ Wszelkiego rodzaju malowania i tapetowania.

~~ Zabuduwy; scianki, sufity podwieszane.

~~ Ukladanie glazury, paneli, gresu,

~~ Gładzie gipsowe

~~ Kompleksowe remonty wszelkiego rodzaju budynkow

Zadzwoń i spytaj! To okazja dla Ciebie!

[email protected] lub [email protected]

Numer telefonu 508 248 983

• 2 weeks później...
Witamy wszystkich budujących w TG, jesteśmy dopiero na starcie i poszukujemy architekta (biuro projektowe) aby zlecić adaptację projektu. Mamy upatrzony projekt Rusałka II lub Gracja II ale zanim go kupimy chcemy zasięgnąć opinii fachowca. Ktoś pisał na forum że taka imprezka kosztuje 2 tys. i to bez zmian w projekcie a czy takie "konsultacje wstępne" też coś kosztują??? Czy ktoś może polecić dobrego architekta a może ktoś w okolicy buduje wg tych projektów, chętnie wysłuchamy wszelkich rad.

Witam. Na przyszły rok wiosna/lato szukam fachowców do SSO parterowy 230m2, jeśli możecie kogoś polecić to bd wdzięczny.

Polecam z czystym sumieniem - Pan Marek Jania 502 420 640

u nas robił tylko dach, ale poleciłam go sąsiadom, u których kończy już dom z podpiwniczeniem. Ich opinia "jest naprawdę niesamowity!" ;-)

a beton braliśmy z Polaka - nie było żadnych problemów, ba! Jeszcze nam uratowali d***, bo wcisnął nas Pan Marek gdzieś między kursy ;-) i dzięki niemu zdążyliśmy zrobić taras na czas ;-D

Pozdrawiam!

Iwona

Witamy wszystkich budujących w TG, jesteśmy dopiero na starcie i poszukujemy architekta (biuro projektowe) aby zlecić adaptację projektu. Mamy upatrzony projekt Rusałka II lub Gracja II ale zanim go kupimy chcemy zasięgnąć opinii fachowca. Ktoś pisał na forum że taka imprezka kosztuje 2 tys. i to bez zmian w projekcie a czy takie "konsultacje wstępne" też coś kosztują??? Czy ktoś może polecić dobrego architekta a może ktoś w okolicy buduje wg tych projektów, chętnie wysłuchamy wszelkich rad.

Polecam z czystym sumieniem Pan Tomek Szyda z TG. Świetne pomysły, pozwalające oszczędzić trochę grosza, niedrogi. Tylko trzeba uzbroić się w cierpliwość :-) Konsultacja oczywiście bezpłatna - 669 941 616

Pozdrawiam,

Iwona