Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa TARNOWSKIE GóRY

Recommended Posts

Witam,

czy ktoś korzystał z usług poniższych firm z Tarnowskich Gór:

BBinstal

ROB-INS Eko-Energia

CentralDom

chodzi mi o kompleksowe wykonanie instalacji grzewczej i sanitarnej w domu. Czy którąś z tych firm możecie polecić lub też może jeszcze jakąś firmę, której nie wymieniłam? Z góry bardzo dziękuję za pomoc.

U mnie całe CO i wod -kan robi firma z Zabrza Barte - Józef Bartkowiak, firma przez nas już sprawdzona bo robili nam CO i wod-kan w obecnym mieszkaniu a że byliśmy z nich zadowoleni to znowu z nimi współpracujemy :)

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziękuję za namiary na elektryków Paweł i Adam

509743756 [email protected]

Również polecam. Pierwsza ekipa na budowie z która nie było problemów. Terminowi i solidni. Cala instalacja zrobiona fachowo i kompleksowo. Również uwzględniani indywidualne zachcianki :).

Powołajcie się na Artura :)

:-)

Naprawdę warto wziąć chopaków. W kwietniu wchodzą do mojego brata na budowę :-D

a u nas jeszcze dokończą parę rzeczy ;-)

Pozdrawiam!!

Witam

Tak od tamtego roku w Tarnowskich Górach jest konieczność wykonywania badań geotechnicznych.

Pozdraiwiam

Jeśli ktoś potrzebowałby firmy do badań geotechnicznych nawet przed zakupem działki można takie badania zrobić polecam firmę GeoEkoBud. Za normalną opinie geotechniczną, która jest wymagana mój znajomy zapłacił 800 zł. Miał zrobione na działce 3 otwory do głębokości 3 metrów.

Witam

Do wszystkich tych co zaczynaja budowe w tym roku i nie tylko. oddam za zgrzewkę browara kibelek drewniany w dobrym stanie. Kupiony pare lat temu wlanie na cele budowlane za 700 zl, kolor rudawy . ciągle spełnia swoje "główne" zadanie ale niedlugo przechodze na wyzszy etap i montuja mi oczyszczalnie sciekow takze kibelek zbedny. Zapraszam z własnym transportem na Opatowice - Tarnowskie Góry. Oferta ważna do końca tygodnia. tel 663 660 869

Ps obiekt zainteresowań może wymagać troche liftingu to znaczy pare gwożdzi powinno przywrocic go do dawnej sławy .. Polecam

• 2 weeks później...
a ja szukam na kwiecień 2015 niewielkiej ekipy budowlanej 2-3 osoby max, najlepiej jak szef tej firemki bedzie na placu budowy i pilnował ludzi i roboty,

Macie kogoś takiego , kogo moglibyście polecić?

BD wdzięczny

I KIEROWNIKA BUDOWY

Kierownik Budowy: Tadeusz Kopij - 602 621 508. Bardzo solidny fachowiec

• 1 month później...
  • 3 weeks później...

Jeżeli ktoś z okolic TG zamierza budować dom to szczerze polecam firmę budowlaną JAMRÓZ, Adam i Agnieszka Jamróz ( namiary na priv)

Adam to spec od dachów - PRAWDZIWY FACHOWIEC!!!!

Natomiast Pani Agnieszka - ziemia i mury.

Mają dwie ekipy, dachową i murową. Są fachowcami nie mają natury oszustów, są serdeczni, punktualni, chętni i uczynni.

Jak się z nimi umawiałem to pytałem czy któreś z nich zawsze jest z ekipą na placu budowy i potem jak przyjeżdżałem obadać i pogadać to ZAWSZE była i pilnowała tego co się dzieje na budowie.

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...
U mnie całe CO i wod -kan robi firma z Zabrza Barte - Józef Bartkowiak, firma przez nas już sprawdzona bo robili nam CO i wod-kan w obecnym mieszkaniu a że byliśmy z nich zadowoleni to znowu z nimi współpracujemy :)

UWAGA!!! niestety firma tym razem się nie sprawdziła :( ODWOŁUJĘ POLECENIE :(

• 4 weeks później...
Jeżeli ktoś z okolic TG zamierza budować dom to szczerze polecam firmę budowlaną JAMRÓZ, Adam i Agnieszka Jamróz ( namiary na priv)

Adam to spec od dachów - PRAWDZIWY FACHOWIEC!!!!

Natomiast Pani Agnieszka - ziemia i mury.

Mają dwie ekipy, dachową i murową. Są fachowcami nie mają natury oszustów, są serdeczni, punktualni, chętni i uczynni.

Jak się z nimi umawiałem to pytałem czy któreś z nich zawsze jest z ekipą na placu budowy i potem jak przyjeżdżałem obadać i pogadać to ZAWSZE była i pilnowała tego co się dzieje na budowie.

Robił mi dach kilka lat temu i po roku jak się zdarzyła pierwsza ulewa i się lało po kominie na klatkę schodową, to mi powiedział, że może poprawić ale za kasę, bo gwarancja jest tylko rok. Dachówki docinane na dachu od ręki, a łaty przy wróblówkach za krótkie po kilka centymetrów żeby nie trzeba było dwa razy mierzyć, a jak myszy zwąchają, to nie wiadomo skąd się biorą w wełnie. Nie polecam, zero gwarancji, a jakość wykonania widzisz po wkrętach do dachówek, które ci zostaną, no chyba że znikną :)

• 4 weeks później...

Odsprzedam rozdzielnie budowlaną zwaną erbetką. Skrzynka ma pół roku, kupowałem nową - stan igła w komplecie rura 2m do wkopania i kabel około 15 metrów.

Zainteresowanych zapraszam na PW. Płaciłem za zamontowanie razem ze skrzynka kablem i tymi zabezpieczeniami w środku i gniazdami siły i 230V okrągłego tysiaka.

Foto w moim dzienniku budowy.

• 1 month później...
Jeżeli planujecie montować okna, parapety, drzwi NIE POLECAM FIRMY ALSECCO z Bytomia (ul. Krakowska). Właściciel jest osobą niesłowną. Od maja prosimy się o dostarczenie brakujących klamek (jest druga połowa października). Po wielu telefonach dzisiaj pan raczył zostawić je pod domem. Nie raczył zadzwonić, że jedzie (w końcu inwestorzy powinni być tam całą dobę). Ekipy montażowej trzeba pilnować, do tego są aroganccy i wulgarni. Zniszczyli nam dopiero co położone ocieplenie, narożniki i listwy przyokienne (mogę udostępnić zdjęcia). i oczywiście sami musieliśmy to naprawić. NAJGORSZA firma z jaką mieliśmy do czynienia. Pod każdym względem. Nie uwzględnili nam fabrycznego uszkodzenia ramy. Właściciel wmówił nam, że sami sobie to zrobiliśmy (w sumie każdy marzy o tym, żeby uszkodzić nowe okna). Firma alsecco w bytomiu jest dla nas synonimem koszmaru inwestora.