likamb 24.02.2015 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Witam, czy ktoś korzystał z usług poniższych firm z Tarnowskich Gór: BBinstal ROB-INS Eko-Energia CentralDom chodzi mi o kompleksowe wykonanie instalacji grzewczej i sanitarnej w domu. Czy którąś z tych firm możecie polecić lub też może jeszcze jakąś firmę, której nie wymieniłam? Z góry bardzo dziękuję za pomoc. U mnie całe CO i wod -kan robi firma z Zabrza Barte - Józef Bartkowiak, firma przez nas już sprawdzona bo robili nam CO i wod-kan w obecnym mieszkaniu a że byliśmy z nich zadowoleni to znowu z nimi współpracujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.03.2015 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Dzięki. Jeszcze ktoś, jakiegoś poleci? http://schody.stolarzowice.info/ i inne związane ze stolarką też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrasshopperXTR 14.03.2015 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Cześć,poszukuję sprawdzonych ekip do wykonania ocieplenia i zabudowy GK poddasza i do wykonania elewacji. Będę wdzięczy za polecenie. PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iborkowska 21.03.2015 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Dziękuję za namiary na elektryków Paweł i Adam 509743756 [email protected] Również polecam. Pierwsza ekipa na budowie z która nie było problemów. Terminowi i solidni. Cala instalacja zrobiona fachowo i kompleksowo. Również uwzględniani indywidualne zachcianki . Powołajcie się na Artura Naprawdę warto wziąć chopaków. W kwietniu wchodzą do mojego brata na budowę a u nas jeszcze dokończą parę rzeczy Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert388 28.03.2015 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Witam Tak od tamtego roku w Tarnowskich Górach jest konieczność wykonywania badań geotechnicznych. Pozdraiwiam Jeśli ktoś potrzebowałby firmy do badań geotechnicznych nawet przed zakupem działki można takie badania zrobić polecam firmę GeoEkoBud. Za normalną opinie geotechniczną, która jest wymagana mój znajomy zapłacił 800 zł. Miał zrobione na działce 3 otwory do głębokości 3 metrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kriszbro 30.03.2015 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 WitamPrzymierzamy się do ocieplenia a jeszcze przed styropianem musimy zamontować balustrady-barierki do balkonów francuskich (ślepych). Sami nie wiemy czy stal nierdzewna czy malowane. Szukam firmy, która się tym zajmuje. Podrzućcie jakieś namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bart Simpson 06.04.2015 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Witam Do wszystkich tych co zaczynaja budowe w tym roku i nie tylko. oddam za zgrzewkę browara kibelek drewniany w dobrym stanie. Kupiony pare lat temu wlanie na cele budowlane za 700 zl, kolor rudawy . ciągle spełnia swoje "główne" zadanie ale niedlugo przechodze na wyzszy etap i montuja mi oczyszczalnie sciekow takze kibelek zbedny. Zapraszam z własnym transportem na Opatowice - Tarnowskie Góry. Oferta ważna do końca tygodnia. tel 663 660 869 Ps obiekt zainteresowań może wymagać troche liftingu to znaczy pare gwożdzi powinno przywrocic go do dawnej sławy .. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michaeltg 09.04.2015 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Kupię deski szalunkowe oraz stemple Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf1. 21.04.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Cześć, poszukuję sprawdzonych ekip do wykonania ocieplenia i zabudowy GK poddasza i do wykonania elewacji. Będę wdzięczy za polecenie. Pozdrawiam Kamil Polecam EKO_BRUK 501 183 143 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asfmarek 28.04.2015 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 a ja szukam na kwiecień 2015 niewielkiej ekipy budowlanej 2-3 osoby max, najlepiej jak szef tej firemki bedzie na placu budowy i pilnował ludzi i roboty, Macie kogoś takiego , kogo moglibyście polecić? BD wdzięczny I KIEROWNIKA BUDOWY Kierownik Budowy: Tadeusz Kopij - 602 621 508. Bardzo solidny fachowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iborkowska 29.05.2015 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Czy możecie polecić sprawdzoną ekipę do wykonania wylewki anhydrytowej (ew. mixokret)? Będę wdzięczna za namiary!Dzięki bardzo! Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob_budownik 19.06.2015 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Jeżeli ktoś z okolic TG zamierza budować dom to szczerze polecam firmę budowlaną JAMRÓZ, Adam i Agnieszka Jamróz ( namiary na priv)Adam to spec od dachów - PRAWDZIWY FACHOWIEC!!!!Natomiast Pani Agnieszka - ziemia i mury.Mają dwie ekipy, dachową i murową. Są fachowcami nie mają natury oszustów, są serdeczni, punktualni, chętni i uczynni.Jak się z nimi umawiałem to pytałem czy któreś z nich zawsze jest z ekipą na placu budowy i potem jak przyjeżdżałem obadać i pogadać to ZAWSZE była i pilnowała tego co się dzieje na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bart Simpson 12.07.2015 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Ponawiam oferte. Jakby ktos byl zainteresowany to oddam za zgrzewke browarka calkiem dobry drewniany kibelek. Odbior wlasnym transportem z Opatowic. 663660869 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 24.07.2015 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Mam drzwi tymczasowe 90 tki na zbyciu,oraz erbetkę.Okolice Świerklańca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
likamb 01.08.2015 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 U mnie całe CO i wod -kan robi firma z Zabrza Barte - Józef Bartkowiak, firma przez nas już sprawdzona bo robili nam CO i wod-kan w obecnym mieszkaniu a że byliśmy z nich zadowoleni to znowu z nimi współpracujemy UWAGA!!! niestety firma tym razem się nie sprawdziła ODWOŁUJĘ POLECENIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej i Asia 26.08.2015 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Odkupimy deski szalunkowe i stemple za rozsądną cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszek2307 26.08.2015 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Jeżeli ktoś z okolic TG zamierza budować dom to szczerze polecam firmę budowlaną JAMRÓZ, Adam i Agnieszka Jamróz ( namiary na priv) Adam to spec od dachów - PRAWDZIWY FACHOWIEC!!!! Natomiast Pani Agnieszka - ziemia i mury. Mają dwie ekipy, dachową i murową. Są fachowcami nie mają natury oszustów, są serdeczni, punktualni, chętni i uczynni. Jak się z nimi umawiałem to pytałem czy któreś z nich zawsze jest z ekipą na placu budowy i potem jak przyjeżdżałem obadać i pogadać to ZAWSZE była i pilnowała tego co się dzieje na budowie. Robił mi dach kilka lat temu i po roku jak się zdarzyła pierwsza ulewa i się lało po kominie na klatkę schodową, to mi powiedział, że może poprawić ale za kasę, bo gwarancja jest tylko rok. Dachówki docinane na dachu od ręki, a łaty przy wróblówkach za krótkie po kilka centymetrów żeby nie trzeba było dwa razy mierzyć, a jak myszy zwąchają, to nie wiadomo skąd się biorą w wełnie. Nie polecam, zero gwarancji, a jakość wykonania widzisz po wkrętach do dachówek, które ci zostaną, no chyba że znikną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob_budownik 18.09.2015 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Odsprzedam rozdzielnie budowlaną zwaną erbetką. Skrzynka ma pół roku, kupowałem nową - stan igła w komplecie rura 2m do wkopania i kabel około 15 metrów.Zainteresowanych zapraszam na PW. Płaciłem za zamontowanie razem ze skrzynka kablem i tymi zabezpieczeniami w środku i gniazdami siły i 230V okrągłego tysiaka.Foto w moim dzienniku budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patrycja8 23.10.2015 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Jeżeli planujecie montować okna, parapety, drzwi NIE POLECAM FIRMY ALSECCO z Bytomia (ul. Krakowska). Właściciel jest osobą niesłowną. Od maja prosimy się o dostarczenie brakujących klamek (jest druga połowa października). Po wielu telefonach dzisiaj pan raczył zostawić je pod domem. Nie raczył zadzwonić, że jedzie (w końcu inwestorzy powinni być tam całą dobę). Ekipy montażowej trzeba pilnować, do tego są aroganccy i wulgarni. Zniszczyli nam dopiero co położone ocieplenie, narożniki i listwy przyokienne (mogę udostępnić zdjęcia). i oczywiście sami musieliśmy to naprawić. NAJGORSZA firma z jaką mieliśmy do czynienia. Pod każdym względem. Nie uwzględnili nam fabrycznego uszkodzenia ramy. Właściciel wmówił nam, że sami sobie to zrobiliśmy (w sumie każdy marzy o tym, żeby uszkodzić nowe okna). Firma alsecco w bytomiu jest dla nas synonimem koszmaru inwestora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neumann55 25.10.2015 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Posiadam do sprzedaży garaż blaszany 4m na 4m używany stan bardzo dobry . Garaż znajduje się w Tarnowskich Górach Bobrowniki Śląskie CENA 700 ZŁtEL 604-941-279 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts